UAOTZYV.COM

Авангард Агентство Недвижимости / AVANGARD агенція нерухомості

Адрес Кам’янське, просп. Свободи, 2
Телефон +380 (50) 042-24-28
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-19:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт avangards.com.ua
Рубрики Агентство недвижимости
Оценка 4.4 21 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Авангард / AVANGARD агенція нерухомості — Дніпро, вулиця Виконкомівська, 24а
Похожие компании в категории
НЕРУХОМІСТЬ агентство недвижимости — Кам’янське, просп. Свободи, 43
ГАРАНТ АГЕНТСТВО НЕДВИЖИМОСТИ — Кам’янське, просп. Тараса Шевченка, 32
EDEN HOUSE — Кам’янське, вулиця Медична, 5
Агентство недвижимости Компромисс — Кам’янське, вулиця Долматова, 11, Кам’янське, Дніпропетровська обл., 51909

Авангард Агентство Недвижимости / AVANGARD агенція нерухомості отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
18 марта 2024 в 20:04

Хочу висловити подяку Антоніні Терьохової. Звернулася за допомогою у придбанні квартири. Питання вирішили швидко, підібрали за моїми запитами та критеріями. З оформленням впоралися дуже швидко. Угоду провели коректно. Залишилися найкращі враження від спілкування. Велике вам дякую. Рекомендуватиму!

chakrahastam
26 января 2024 в 19:48

Відмінні хлопці, жодних проблем із продажем, максимальний ступінь довіри та компетенції, особливо якість роботи рієлтора Івата Тарана. Процвітання вам та вашій організації

Ирина
09 января 2024 в 20:01

Авангард відмінна агенція нерухомості! Команда працює професійно. Окремо хочеться подякувати Єгорову Юлію, яка супроводжувала угоду від початку до кінця. Допомогла знайти компроміс між продавцем і покупцем, відповідала на всі питання. Залишилися лише позитивні враження! Величезне спасибі! Рекомендую!

Світлана
04 декабря 2023 в 14:16

Щиро дякую Єгоровій Юлії за оперативність у пошуку житла, за відповідальність і чуйність. Ми ВПО з Луганської області. У вашому місті часто натрапляємо на зневажливих, ненависних, злих людей. Юлечко не з таких: справжній професіонал і, перш за все, ЛЮДИНА. Якби таких позитивних і добрих людей було б більше, світ став би набагато кращим. Ще раз ДЯКУЮ цій незвичайній дівчині

Яна
04 декабря 2023 в 12:52

Хочу подякувати агенту з нерухомості, яка працює в агенції нерухомості AVANGARD -Куксовій Марині! З нею працювала від початку до кінця. Вона допомогла в усіх питаннях, які виникали під час працювання, а також навіть допомогла в тих, які не входили в її роботу!) Агент Марина ввічлива, терпляча, обізнана в усіх питаннях, навіть коли зник зв'язок, змогла все організувати!) Жодного разу не пошкодувала, що працювала з Мариною, та з її агентством.
Яна Кадигроб)

Mentos
03 декабря 2023 в 11:11

Агент Єгорова Юлія найкращий агент, допомогла в найкоротші терміни знайти нерухомість, відповідний варіант! Ми сім'я з 3-ма дітьми, я чоловік і діти, зараз у наш час нелегко знайти нерухомість з такою кількістю людей у ​​сім'ї! Рекомендую

Вячеслав
12 сентября 2023 в 7:05

Агенція відпрацювала свої гроші. Зробили все потрібне і навіть більше. Маю досвід спілкування з іншими агенціями та іншими ріелторами. Допомогли знайти компроміс між продавцем та покупцем, дали всю необхідну інфу.

Анастасия
08 сентября 2023 в 10:56

Як цікаво виходить, у компанії рік не було відгуків, а після одного мого негативного відгуку за добу накрутили 7 позитивних. Що за компанія така, де замість вирішення проблеми та роботи на репутацію, накручують відгуки від родичів співробітників. Мій висновок такий, що всі відгуки тут не правдиві і накручені. Реальна ситуація у відгуках нижче.

Vodafone
07 сентября 2023 в 17:30

Працюю в агенції нерухомості майже три роки. Маю досвід роботи з різними клієнтами. Коли побачила негативний відгук про нашу роботу- стало образливо. Бо наше агенство робить все можливе аби задовольнити запит клієнта. І в нас дуже, дуже багато гарних відгуків, які зберігаються на папері в спеціальній папці в офісі. Багато клієнтів не вміють писати відгук в Гугл, або просто не надають тому значення.

Тому нещодавно я особисто запропонувала своїм клієнтам залишити відгуки. І ті хто вміє- ті залишили відгук. Дякую Вам щиро, це має велике значення як для мене особисто так і для компанії. Ніякою «накруткою» ніхто не займається. Ми не маємо на це час, бо зайняті запитами своїх клієнтів!

П. С. Сьогодні завітали до офісу мої покупці із коробкою цукерок у знак вдячності, самі зробили фото та додали до гуглу!
І таких клієнтів дуже багато.

Незадоволені лише ті, хто сам хотів поступили не чесно, а агенство не підтримало, або вимагало робити все згідно совісті!
Бо в АВАНГАРД закон та честність завжди головне! Тому люди робіть висновки власним розумом!

Артём
03 сентября 2023 в 23:48

Купував перший раз у житті квартиру. За численними відгуками своїх знайомих, без роздумів звернувся саме до Авангарду, і анітрохи не пошкодував про свій вибір! Неймовірний сервіс, який супроводжує приголомшливий професіоналізм усієї команди! Особливо велику подяку хотілося б залишити Антоніні! На всьому шляху угоди супроводжувала буквально від А до Я, відповідала на всі питання. Все швидко, якісно та професійно. Ні на секунду не сумнівався у виборі саме цієї агенції, і рієлтора Антоніни!)
Велике дякую всій команді «Авангард», ви найкращі у своїй справі!

Володимир
06 июля 2023 в 0:23

Агенство не погане, а власнику треба звернути увагу на працівників які працюють. Не дуже сподобалося спілкування з рієлтором чи в. О. Директора філіалу Попик І. І. Груба, не приємна особа, яка виявила повну байдужість до моїх потреб і побажань. Під час спілкування з нею виникли проблеми з отриманням необхідної інформації, а також з розумінням процесу оренди нерухомості.

Також, бажаю відзначити, що професійність рієлтора залишає бажати кращого. Вона не проявляла достатньої експертизи і знань у своїй галузі, що призвело до неправильних порад і незручностей під час оренди.

При виборі агенції я розраховував на якісне обслуговування та професіоналізм персоналу. Але жаль, що таке очікування не виправдалося. Рієлтор Попик І. І. Справила негативне враження на мене як клієнта, і я не рекомендую співпрацювати з нею.

Я б хотів порадити власнику агенції звернути більше уваги на відбір та навчання своїх працівників, а також створити ефективну систему контролю якості обслуговування. Лише таким чином ви зможете забезпечити задоволення клієнтів та покращити репутацію вашої компанії.

Я сподіваюся, що мій відгук буде корисним для подальшого розвитку вашого агенства та покращання якості надання послуг.

Женя
06 апреля 2022 в 18:03

Хочу выразить огромную благодарность агенству Авангард, а особенно риелтору Антонине, ето риелтор с большой буквы, профессионал своего дела, помогла от а до Я, оказала моральную поддержку, спасибо, буду рекомендовать вас всем

користувач
29 марта 2022 в 14:44

Спасибо Вашему агентству, в частности риэлтору Антонине, которая сопровождала от начало и до окончания сделки. Хочу отметить человеческие качества и высокий профессионализм Антонины. Благодарим ее за помощь в составлении и ведении документации, а так же в оказании моральной поддержки!

користувач
14 марта 2022 в 2:25

Хочу поблагодарить Терехову Антонину за серьезный подход к решению вопросов. После общения с ней становится понятно, что имеешь дело с настоящим профессиональным риэлтором. До этого был горький опыт. С недоверием относился к риэлторам. Но Антонина подробно объяснила принцип работы. Разложила все по полочкам. Теперь буду рекомендовать только Агентство Авангард и только риэлтора Антонину

Саша
28 февраля 2022 в 2:52

Спасибо большое агентству Авангард! Очень приятные люди, помогли с оформлением всех документов, быстро и качественно!

Женя
23 февраля 2022 в 16:30

Спасибо, большое агентству " Avanhard". За то что помогли быстро найти покупателя на квартиру. Настоящие профессионалы, знают своё дело. Если и обращаться в агенство, то только "Avanhard"!

Саша
14 февраля 2022 в 23:26

От всего сердца хочу поблагодарить эту компанию, и в отдельности Ирину Ивановну, за предоставленную помощь. Все работники квалифицированы и могут доступно объяснить и решить всплывающие вопросы. Определённо 5

Саша
07 февраля 2022 в 18:20

Покупал дом. Все прошло на высшем уровне. Риелтор Антонина сопровождала сделку от А до Я. Теперь всем своим знакомым буду рекомендовать только это агентство и только этого риелтора!)

Карина
01 февраля 2022 в 22:30

Долго не могла продать свою квартиру, были проблемы с переоформлением и масса других трудностей. Но благодаря такой компании как Авангард, я смогла решить все свои проблемы и вопросы, очень быстро и качественно. И особенно хочу поблагодарить Ирину Ивановну, удивительная женщина, благодаря ей весь этот процесс не занял много времени и сил.
Спасибо Вам большое за поддержку и помощь. Мне было очень приятно с Вами работать.

користувач
23 января 2022 в 1:46

Ирина Попик, плохой специалист, которая не умеет делать свою работу, человек который работает директором, не может проследить за ходом сделки, из-за чего сгорела сделка, не вникает в проблему, человек не компетентен, ужасный сотрудник, не советую данное агенство и эту Иру как агента

Добавить отзыв