UAOTZYV.COM

️ Art-Puf кресло мешок отзывы

Адрес Дніпро, просп. Гагаріна, 67
Телефон +380 (67) 751-41-83
Часы работы 00:00-24:00
Сайт art-puf.com.ua
Рубрики Магазин мебели, Мебель для баров и ресторанов, Мебельная фабрика, Мебель для магазинов и супермаркетов, Мебельный комиссионный магазин
Оценка 3.9 14 отзывов
Похожие компании в категории
JYSK — Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, 31 A
Сейфы.УКР на Европейской 17 — Дніпро, вулиця Миронова, 17
Стол и Стул — Дніпро, вулиця Святослава Хороброго, 35
Мебельный квартал — Дніпро, просп. Олександра Поля, 97А

️ Art-Puf кресло мешок на Гагаріна отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Заева
21 апреля 2024 в 18:00

Дуже швидко отримала своє замовлення, 2 шикарних груші з велюру вони просто ідеальної якості! Наповнення супер плотне та класно тримає форму, дуже раджу виробника!

Любовь
16 сентября 2023 в 22:33

Дуже зручне ліжко - гойдалка, має стильний дизайн і дозволяє максимально розслабитися! Дякуємо виробникам за дуже якісний товар та оптимально організовану доставку!

Xilence
16 сентября 2023 в 3:28

Я хотів би доповнити свій відгук про крісло-мішку, яке замовив на вашому сайті. Доставка була не тільки швидкою, а й добре організованою. Мені надали інформацію про статус доставки, що дозволило мені бути в курсі процесу.

Крім того, якість крісла-мішка перевершила мої очікування. Матеріали, з яких воно виготовлене, здаються дуже міцними та довговічними. Це дає мені впевненість, що крісло-мішок прослужить нам довгий час.

Не можу не відзначити і ціну - вона виявилася цілком відповідною до якості продукту. Я отримав відмінне співвідношення ціни та якості, що тішить мене як покупця.

Загалом я залишився дуже задоволеним своєю покупкою на вашому сайті. Дякуємо команді за оперативність, якість та зручність обслуговування. Я не можу не рекомендувати ваш магазин тим, хто шукає якісні та доступні меблі. Ваші товари чудово поєднуються з доступною ціною та якістю. Дякую ще раз!

Андрей
06 сентября 2023 в 16:53

Дуже дякую колективу Art-Puf! Найкраще обслуговування. Швидко зв'язалися, все зробили, як я хотів. Замовлення робив у неділю, відправка повинна бути в середу, але вже у понеділок крісло їхало до мене. Якісні матеріали, додатково знімний чохол, приємне на дотик, та ще й подушечку додали у подарунок! Окремо хочу відзначити унікальний дизайн. На пошуки крісла, яке хотів для дитини, витратив тиждень, але з таким гарним виглядом тільки у них. Окрім того ще й приємна ціна, найкраща в Україні для такої комплектації та якості! Ми та дитина дуже задоволені! Бажаю колективу багато вдячних клієнтів, розвитку та ще таких же креативних ідей в дизайні та якості! Ви молодці! 5 зірочок!

Наташа
01 сентября 2023 в 20:15

Цей виробник шахрай, продають бракований товар і не відповідають на дзвінки. Це вже їх друга сторінка, першу видалили, бо було багато негативних відгуків. Редагую відклик. Номер замовлення не зберегла, бо замовляла до війни. Хай власник, який написав внизу запитання напише телефон по якому можна звернутись по бракованому товару. Мені прислали ржавий пуф і бракований столик і заблокували мій номер коли я звернулась з претензіями.

Мария
12 июля 2023 в 16:24

Замовляли балабаси, і вони просто неймовірні такого розміру ми ніде не бачили крім цієї фірми, спокійно та з комфортом сідає доросла людина зростом 190 см. Тканина на вищому рівні дуже класно продумали зробити нижню половину мішка з кож-заму, легко миється та не забруднюється. 100% рекомендуємо!
В подарунок дошили карманчики та вушка

Довольный
08 июля 2023 в 14:31

Спасибо за качественный диван из массива дерева множество где можно найти такой диван но цена от 14 тыс и другие производители не дают возможность изменить стандартный размер деревянной конструкции а тут в Арт-Пуф можно поэтому мы и заказали цена 9400 грн что конечно же есть огромным плюсом https://art-puf.com.ua/shop/sofa-iz-massiva-dereva

Олег
08 июля 2023 в 13:14

Та хороший магазинчик мебели прикольной которая везде стоит очень дорого. Та хороший магазинчик мебели прикольной которая везде стоит очень дорого.

Валерія
10 июня 2023 в 23:20

Компанія-шахраї! Надіслали іржаву, погнуту та подряпану конструкцію, товар брудний, якість жахлива. На повідомлення не відповідають, спеціально роблять відправку укрпоштою, щоб прикрити свою неякісну продукцію. Збережіть свої гроші та нерви.

Татьяна Лобок
23 марта 2023 в 20:30

Классный кресло мешок груша от арт-пуф https://art-puf.com.ua/shop/kupit_kreslo_meshok_grusha_v_ukraine-2012-06-26-71

Александр
27 августа 2022 в 20:20

Зробили жахливо. Замовив софу трансформер (кат 1474). По перше, завірили, що можуть змінити розміри за бажанням. Я попросив на 5 см вужче, але приїхав стандартний розмір. Такої поганої якості я вперше купляв в інеті - побиті, та поцарапані дошки, біля однієї ніжки відломлена щепа, її якось погано склеїли, з одного боку відсутнє кріплення для підйому бокової панелі, але пошкоджена доска. Подзвонив щоб вияснити ці питання, магазин відповів, але мій дзвінок скинули і більше я не можу додзвонитися

Саша
22 февраля 2022 в 0:29

Получили кресло мешок. Доставка оказалась достаточно быстрой. Качество порадовало. Дети в восторге.

Саша
21 февраля 2022 в 16:15

Здравствуйте. Недавно закал на вашем сайте кресло мешок. Ребенок давно просил такое. Доставили быстро, качество и цена вполне соответствует. Спасибо.

користувач
02 февраля 2022 в 2:33

Ужасно все!

- доставка около месяца
- обман менеджера с фейковым номером накладной
- некачественный товар
- игнорирование звонков
- блокировка звонков

Крайне не рекомендую этот магазин!

Добавить отзыв