UAOTZYV.COM

Apple lab - Ремонт iPhone Днепр

Адрес Дніпро, вулиця Січових Стрільців, 2
Метро Вокзальна 2.67км
Телефон +380 (73) 282-87-87
Часы работы 10:00-19:00
Сайт apple-lab.com.ua/dnepr
Рубрики Ремонт мобильных телефонов, Ремонт компьютеров, Ремонт телефонов, Услуги по ремонту
Оценка 3.5 48 отзывов
Похожие компании в категории
Gsm Room - Ремонт iPhone, iPad, Macbook, iMac Днепр — Дніпро, вулиця В’ячеслава Липинського, 9
Сервісний центр МОБІКОМП — Дніпро, вул.Королеви Єлизавети ІІ, 12, офіс, 1
Mobilebench — Дніпро, вулиця Короленка, 25
МобиСервис / МобіСервіс — Дніпро, бул. Європейський, 1Д ТЦ Європа, 3, й поверх

Apple lab - Ремонт iPhone Днепр отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Артем
22 января 2024 в 2:53

Віддали у цей сервіс IPhone Xs на ремонт. Треба було поміняти екран, тачпад, акумулятор та скло камери. Начебто все зробили, но через два місяці користування згас екран. Звернулися до них за гарантією (гарантія на екран 12 місяців). У гарантійному ремонті відмовили, оскільки волога в телефоні. Але телефон використовувався тільки вдома і водозахищена модель. Так що волога могла потрапити лише у сервісі, або в результате ихнего качества работ. Як то так. Телефон востановлению не подлежит.

Ярослав
22 января 2024 в 1:22

Місяць тому міняв акумулятор на айфоні 8, і ось за місяць взагалі ніяких претензій все чудово працює. Мені AppleLab порадив мій знайомий, і він теж у величезному захваті від якості обслуговування та швидкості роботи, буквально приніс телефон і через хвилин 20-30 все готове. Дуже дуже вдячний AppleLab) І хлопців якщо ви не знаєте де якісно полагодити свій телефон, планшет чи ноут, то вам сюди. AppleLab найкращий сервіс у Дніпрі.

Rab
16 января 2024 в 21:54

Відправила свій 11 pro max на ремонт за порадою подруги в цю кантору. Швидко відстежили проблему та швидко відремонтували. За 2 дні після отримки мого телефону на новій пошті відправили мені назад відремонтованим. Рекомендую цей сервіс всім. Хлопцям щире дякую

Николай
27 ноября 2023 в 18:25

Швидке обслуговування, швидкий ремонт навіть є чим зайняти себе коли чекань свій телефон. Навіть зробили безкоштовно услугу по проханням. Дякую хлопцям!

Rostislav
24 ноября 2023 в 13:13

Міняв тут камеру на Iphone XR, зробили все швидко і якісно за півтори години. Через пару місяців ніяких проблем не було виявлено.

Павел
17 ноября 2023 в 11:46

Декілька разів звертався до хлопців, міняв акумулятор на iPhone 13 про, встановлював захисне скло, купляв чохли, все добротне якісне, запчастини оригінал, аксесуари за гарною ціною. Також ніколи не відмовляли в консультації, завжди відповідали на питання та радили як краще експлуатувати та обслуговувати пристрої. Довіряю цим хлопцям!

KvR
08 ноября 2023 в 9:26

Хлопці молодці. Завжди вибираю їх. Норм ціни та гарантію дають толі на півроку, чи рік. Я, з метою економії, завжди беру афоні і відразу до них то акумулятор, то екран, то корпус поміняти. Завжди чітко. Колись до їхнього акумуляції були питання, так поміняли без проблем. Чи не відмовлялися. Тож не переживаю, косяки визнають і одразу виправлять. Але це рідкісне явище: 1раз за весь час

Tymofii
07 ноября 2023 в 2:04

Дуже приємна компанія. Завжди привітні, дуже намагаються допомогти. Міняли клавіатуру і плату макбука

Олена
09 февраля 2023 в 3:25

Погане ставлення до клієнтів та шахрайство з боку Apple Lab. Він же ФОП Залюбовський О. В.

26 січня звернулася з проблемою: не працювала матриця дисплея. Працівники сервісного центру Apple Lab сказали, що заміна матриці коштуватиме від 10 до 15 тисяч гривень. Наступного дня отримала смс повідомлення, що ноутбук готовий до видачі. Прийшла його забрати і виявилося, що терміналом розрахуватися не можна. Лише готівка або перевести на картку фізичної особи, якомусь Владу. Я погодилася, адже в інакшому випадку ноутбук мені б не віддали. Гарантію та чек в друкованому вигляді надати мені відмовилися. Сказали, що гарантія на їхні послуги діятиме 3 місяці з дати отримання пристрою. Через 12 днів вже начебто нова матриця, яку мені встановили в Apple Lab перестала працювати. Я звернулася до сервісного центру з проханням вирішити проблему, адже ремонт коштував 15500, а ноутбук не пропрацював і двох тижнів. Їхній співробітник впродовж 4 секунд оглянув мій ноутбук (от і вся діагностика) та сказав “Ви самі його зламали, ми ж не знаємо, що ви робили”. Іронія в тому, що ці 12 днів я майже не рухала свій ноутбук, не транспортувала його і, звичайно, він не падав і жодних механічних ушкоджень отримати не міг. Схиляюся до того, що мені встановили вже браковану матрицю, яка й полетіла через 12 днів.

Звертаю увагу, що стару матрицю, яку мені мали надати після ремонту, я не отримала. На мою вимогу дати її після повторного звернення, я почула, що її утилізували. Що заборонено законом про права споживачів, вони просто не мали права цього робити. Чек на начебто нову матрицю, яку мені встановили в цьому центрі, надати також відмовилися.

Тобто, працюють без чеків та письмової гарантії, оплата на картки сторонніх осіб, встановлюють браковані деталі і відмовляються усувати пошкодження. Відповідальності нуль, сервіс ні за що не несе відповідальності.

Цікаво, що коли я забирала свій ноутбук, то побачила, що місце кріплення екрана до корпусу ноутбука видає дивний звук, схожий на тріск. Тоді мене запевнили, що проблема зникне за декілька днів, просто матрицю клеять на двосторонній скотч, скотч ахахах. Ви таке бачили? Сьогодні, коли я прийшла скаржитися на неякісний ремонт і згадала про тріск від двостороннього скотчу, майстер сервісного центру Apple Lab, який до речі, відмовився назвати своє ім'я та посаду, сказав, що двосторонній скотч вони не використовують. Але це брехня, бо хлопець, який віддавав мені ноут 27 січня сам сказав, щоб я не звертала уваги на тріск і що часто клеять екрани на цей двосторонній скотч.

На виході маю 15 500 вкрадених гривень, все ще зламану матрицю та зіпсований настрій. Круто, що співробітники насміхаються з клієнтів, коли ті їм кажуть, що подадуть скаргу в службу з захисту прав споживачів та звернуться в правоохоронні органи. Поводять себе безвідповідально, грубо та зухвало. Подумайте, перш ніж звертатися сюди за допомогою.

Женя
29 апреля 2022 в 4:27

Здав телефон на заміну батареї, зробили менше ніж за годину, все було добре, але трапилась така ситуація, майстер який робив заміну батареї мабуть забув Або забив, шо треба перевірити справність батареї, просто віддав телефон. Приїхавши додому (на хвилину їхати до Дніпра 60 кілометрів), поставив телефон на зарядку, виявив що телефон зовсім не заряджався. Одразу подзвонив в підтримку, мені сказали що типу приїжджайте завтра, перевіримо, як начебто мені нічого робити туда сюди їздити.
Приїхавши на наступний день в сервіс, здав телефон, сказали що година дві і мій телефон буде готовий, приїхав забирати телефон і виявилося що поставили браковану батарею, і сказали що вони зробили гарантійну заміну батареї, яка в чорта гарантійна заміна, вони тупо виправили свій косяк. І саме цікаве, що ніхто так і не вибачився за причинені незручності і звісно що ніхто ні яку дорогу не відшкодував! Так що ото так.
На жаль, я в цей сервіс більше не звернуся

Алексей
18 апреля 2022 в 2:44

Заказал замену дисплея на маке, сделали и отдали рабочее, привёз домой треснул дисплей, может сборка плохая может дисплей такой попался, по гарантии отказались исправлять, сказали не их проблемы…

Владислав
17 апреля 2022 в 19:09

Сделали быстро, вроде детали не пропали и все остались оригиналтные Сделали, качественно, но время покажет. Пока вме работает!
Смутило, то что попросили написать пароль от айпада, якобы, чтоб сенсор проверить, это очень не професионально, в подобных устройствах, много персоналтных данных и карт подвязанно, с какой целью? Я отказал, быстро выход нашли, вывели, кнопку на экран.
Смутило, что сказали, гарантия 3 месяца, но в чеке, написали гарантии нет, это мелочь, все равно потом, ничего не докажешь, т. К чек не чек. Ну вы поняли.
Так же смутило, что на сайте написанно, скидка 5% при онлайн заказе, в сервисе сказали, что на этот товар, не распространяется, я возвразил, что акция прям в картрчке услуги, сказали, опечатка уберут. В моем случае это 250 грн, скидки. При нынешнем курсе, я понимаю, и так маржинальность падает, издержки заплати, самим не останеться, но указал это, т. К видел другие жаловались, ранее в коментариях на подобное, ребята не отреагтроаали. Возьмите как совет, неоправданные ожидания, хуже некачественой работы. Но в целом, этот пункт не проблемма, поэтому 4. До сих пор не убрали на сайте!

Людмила
13 апреля 2022 в 17:43

Обращалась для замены аккумулятора Обслуживание корректное и быстрое Стоимость услуг ниже чем в других центрах Рекомендую

Александр
05 апреля 2022 в 12:21

Меняли оригинальную баттарею на iPhone 8 plus. Работа выполнена быстро и качественно. Рекомендую данных сервис.

Женя
04 апреля 2022 в 0:20

Нужна была замена батареи и чистка динамиков на телефоне. Выполнили работу за 1 час. Прошла неделя, все работает отлично

Всеволод
03 апреля 2022 в 20:08

Обращаюсь не первый раз. Были замены аккумуляторов на разных моделях iPhone. Также снятие защитного покрытия с экрана MacBook Pro 2015. Во всех случаях работа выполнена качественно и быстро.

Алина
01 апреля 2022 в 0:28

Отличный сервис - быстро, качественно и по приятной цене! Обращались несколько раз и всегда работа выполнена на отлично. Рекомендую.

Артем
21 марта 2022 в 20:28

Из личной практики
1. Заменял акум на макбуке
2. Замена дисплея на нем же
3. Замена акума на 7ке
Все работы были выполнены в течении часа
Все работает отлично
Прекрасный сервис
Ребята молодцы)

Алёна
01 марта 2022 в 20:00

Очень быстрая и бесплатная диагностика! Устранение неполадок на месте, тоже очень быстро!

Остались очень довольны решение проблемы с динамиком! Буквально за 5 минут.
Просто умнички?

Богдан
28 февраля 2022 в 18:09

Абсолютно не рекомендую!
Айфон 7 плюс. Вкотре була заміна скла. Замінили, а коли зняли плівку побачили, що є подряпина, знову почали замінювати скло; видно так спішили, що погано наклеїли, бо трохи починає відходити скло, конкретно там де краї. Рідко, але інколи глючить тач (тільки в деяких місцях). Не компетентна адміністраторка. Тех підтримка відгук прочитала стосовно ремонту і не відповіла (вже більше місяця).

Добавить отзыв