UAOTZYV.COM

Адвокат Кривой Рог - Ратушная Руслана Павловна

Адрес Кривий Ріг, вулиця Ракітіна, 17
Телефон +380 (96) 275-57-80
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.ruslana.dp.ua
Рубрики Адвокат, Юрист по разводам, Бракоразводные дела, Юридические услуги, Юридические консультации по вопросам занятости
Оценка 5 50 отзывов
Похожие компании в категории
Адвокат Захарова Марина Владимировна — Кривий Ріг, вулиця Ракітіна, 10
Адвокат Вовк Михаил Вадимович. Юридические услуги — Кривий Ріг, Женевська вулиця, 17б, офис №4

Адвокат Кривой Рог - Ратушная Руслана Павловна отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віталій
27 февраля 2024 в 17:14

На підприємстві отримав трудове каліцтво. Судився з підприємством щодо відшкодування моральної шкоди. Ратушна Руслана Павлівна допомогла отримати компенсацію. Дякую за співпрацю. Хай щастить у справах!

Денис
21 февраля 2024 в 16:23

Звертався до адвоката, щодо відшкодування моральной шкоди, заподіяної смертю батька. Роботою та сумою стягнення моральної шкоди з підприємства ЗАДОВОЛЕНИЙ. Дякую за допомогу. У кого є потреба - звертайтесь!

Олександр
12 февраля 2024 в 12:30

Дякую адвокату Руслані Павлівна, що допомогла вирішити питання у справі по трудовому спору, справу виграно у судді. Дякую. Рекомендую.

Ігор
08 февраля 2024 в 15:32

Адвокат Ратушна р. П. Допомогла стягнути з підприємства моральну шкоду у зв’язку з професійним захворюванням. Чекаючи на результат, дякую за підтримку, що завжди були на зв’язку. Успіхів Вам у адвокатській діяльності! Рекомендую тільки цього адвоката!

Алла
02 января 2024 в 9:22

Гарний адвокат! Залишилася дуже задоволена юридичною допомогою адвоката Ратушної Руслани Павлівни. Вдячна Вам за людяність і професіоналізм, за те, що не шкодували своїх сил і часу на вирішення моїх питань відносно земельної ділянки. Проведеною роботою і отриманим результатом задоволена. Хай щастить у справах.

Надія
29 декабря 2023 в 16:40

Хотіла б теж залишити відгук про адвоката Ратушну р. П. Зверталася відносно земельної ділянки. По-перше, адвокат дуже серйозно підійшла до моєї справи. По-друге, відчувається її професіоналізм. Результатом задоволена. Рекомендую звертатися – не пошкодуєте. Мені Руслана Павлівна дуже допомогла, за що їй величезне дякую!

Анатолій
02 августа 2023 в 12:23

Вдячний адвокату Ратушній р. П. За допомогу у вирішенні моєї ситуації. Людина своєї справи, компетентна, юридично і всебічно підкована. Судився з підприємством щодо відшкодування моральної шкоди внаслідок професійного захворювання. Отримав моральну компенсацію. Сумою задоволений. Дякую!

Борис
27 июня 2023 в 11:52

Звертався до адвоката Ратушної р. П. Щодо відшкодування моральної шкоди, завданої ушкодженням здоров’я внаслідок отриманих професійних захворювань. Роботой задоволений. Грошові кошти отримав. Дякую. Рекомендую.

Андрей
30 мая 2023 в 17:41

Неоднократно обращался по различным юрид. Вопросам к Руслане Павловне, всегда готова помочь в любое время. Компетентна в любых вопросах, настоящий профессионал своего дела. Если нужна квалифицированная помощь адвоката, обращайтесь к Руслане Павловне, рекомендую от себя!

Володимир Олександрович
15 мая 2023 в 15:12

Звертався до адвоката за допомогою у вирішенні питання щодо відшкодування моральної шкоди, завданої ушкодженням здоров’я. Роботою та сумою стягнення моральної шкоди з підприємства задоволений. Буду рекомендувати друзям та знайомим!

Віталій
10 мая 2023 в 9:26

Хочу висловити подяку Руслані Павлівні! Чудова професійна робота! Звертався щодо відшкодування моральної шкоди, завданої ушкодженням здоров’я внаслідок отриманих професійних захворювань. Сумой грошових коштів задоволений. Дякую за виконану роботу! Рекомендую!

Инна Бондарь
10 мая 2023 в 6:18

Проробила на шахті Гвардійська.
Звернулась до Руслани Павлівни з приводу виходу на пенсію, так як відмовив Пенсійний фонд.
Завдяки професійній роботі, менш чим за рік - я офіційний пенсіонер.
Дякую Руслані Павлівні.
Рекомендую!

Юрий Юрьевич
10 апреля 2023 в 21:21

Отработав солидный шахтерский стаж на ш. Юбилейная "Прат Суха Балка" при выходе на пенсию столкнулся с безнаказанностью, беззаконием и самоуправством со стороны руководства данного предприятия.
Вынужден был искать правозащитника. По рекомендации обратился к адвокату Ратушная р. П. В максимально короткие сроки ознакомившись с ситуацией были приняты решения по защите моих прав. Благодаря профессионализму и "железной" хватке Ратушной р. П. Были защищены мои права и выплачена сумма по решению суда. Обратившись к этому адвокату вы найдете надёжного правозащитника.

Наталья
09 марта 2023 в 21:43

Хочу выразить благодарность Руслане Павловне и её помощниками за оказанную правовую помощь в получении льготной пенсии по Списку 1. По решению суда, мне была назначена пенсия с момента обращения в ПФУ и выплачена в полном объеме. Юридическая помощь оказана на высшем уровне! Рекомендую!

Шевченко Ігор
09 февраля 2023 в 16:41

Вдячний адвокату Ратушній р. П. За надання допомоги у вирішенні питань. Звертався з питання призначення пенсії як шахтарю та стягнення моральної шкоди з підприємства у зв’язку з проф. Захворюванням. Задоволений результатом. Радий, що звернувся до Вас! Найкращий адвокат! Рекомендую!

Олена
21 ноября 2022 в 19:03

Дякую адвокату Руслані Павлівна за неймовірну, титанічну працю по нашій справі у спорі з Криворізькою Теплоцентралью. В підприємствах, які надають комунальні послуги, дуже важко відстояти свої права, як споживача. Ратушна Руслана Павлівна відмінний адвокат, без якого ми не могли отримати позитивний результат в нашій нелегкій справі. Завдяки високому професіоналізму Руслани Павлівни, ми отримали і змогли використати своє законне право на опломбування лічильника з опалення і сплачувати за цю послугу без зайвих надмірних нарахувань. Дякуємо Вам за Вашу працю. Рекомендую, це кращий спеціаліст в нашому місті!

Злий
08 октября 2021 в 14:43

Быстрое решение вопроса компенсации за моральный ущерб от предприятия. Высокое качество консультаций. Всё по делу ничего лишнего. Спасибо)

Юлия
31 августа 2021 в 5:40

Обратилась к адвокату за помощью для восстановления потерянных документов на право собственности. Адвокату и его помощникам можно доверять даже ключи от квартиры где деньги лежат. Мне помогли восстановить все потерянные документы без моего участия, за что я очень благодарна. Буду обращаться только к ним, что и всем рекомендую. Юридическая помощь оказана на высшем уровне!

Елена
28 августа 2021 в 22:49

Обратилась к адвокату Ратушной Руслане Павловне и её помощникам за помощью в разделе имущества с бывшим супругом После получения всей необходимой информации, собрала все документы для составления иска и подачии его в суд. Сегодня получила решение в свою пользу благодаря слаженым действиям адвоката и её коллектива.
Я благодарна за быстрое и эффективное решение моего не простого вопроса, за то, что адвокат постоянно доступна и к ней можно обратиться в телефонном режиме. Она всегда подскажет и поможет советом. Если Вам нужен хороший и ответственный адвокат, рекомендую обращаться к ней!

Максим
13 августа 2021 в 10:51

Профессиональный подход к решению вопросов, умеренные цены, детальное разъяснение всех вопросов.
Решение суда в мою пользу на первом же заседании, БЕЗ моего личного присутствия. ОДНОЗНАЧНО РЕКОМЕНДУЮ!

Добавить отзыв