UAOTZYV.COM

966 отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Новокримська, 43
Телефон +380 (57) 766-04-00
Часы работы 09:00-21:00
Сайт 966.ua
Рубрики Доставка готовой еды, Суши
Оценка 3.2 33 отзыва
Похожие компании в категории
японаХата — Дніпро, Зоряний бул., 1А
Піцерія IQ Pizza — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 32
Watatsumi - доставка пиццы и суши в Днепре — Дніпро, просп. Олександра Поля, 104-а
Mister Cat — Дніпро, ТРЦ Нео Плаза, вулиця Марії Кюрі, 5

Суши 966 отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
11 мая 2024 в 12:35

Дуже незадоволена!
Доставляли майже 3.5 години!
Замовлення о 19-20, доставка о 22-30

Зіпсували вечір! І настрій

Эля
01 февраля 2024 в 5:30

Найкраща та якісна доставка суш, замовляю вже не вперше і можу сміливо вам рекомендувати, дуже смачні та різноманітні мережі на будь-який вибір

Алекс
10 января 2024 в 20:07

Вже року 4 замовляю лише у Вас. Завжди все свіже, смачненьке. Доставка завжди вчасно, а кур'єри приємні охайні люди. Дякую, замовлятимемо у Вас і далі

Анна
09 января 2024 в 15:48

НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ КОРИСТУВАТИСЯ ЦЕЙ ДОСТАВКОЮ!
Замовила доставку вдень о 13.00! Оператор сказала протягом півтори години замовлення буде у мене! Вже пройшло більше 2х годин, оператор спочатку брехала що протягом 5 хв буде кур'єр у мене, а тепер не беруть трубку і не передзвонюють!

Rex
17 декабря 2023 в 1:18

Замовляю не перший раз, завжди все на висоті. Вчора у Вас робили замовлення (22.12.2023 в 15: 05: 00 Камікадзе сет).

Нажаль, змушений написати, що це було незадовільне замовлення. Доставка підкачала, швидко, але роли в судочку перемішалися і. Ну воно ж не свіже було.

Це підмітили всі, хто їв, деяка риба пахла вже неприємно, загалом, це вплинуло на смак. Їсти можна, але ж очікування інші були. Авокадо с потемнілими плямами. Неприємно.

Я зараз не вимагаю якихось відшкодувань, але або ви почали змінюватися, або перевірте конкретного кухаря, він вбиває вашу репутацію.

Щодо свіжості їжі – то це ваша відповідальність. Якщо продукти, особливо риба і авокадо, старі, майже спорчені але їх ще можна якось їсти, і таке класти в роли – то вдруге, після того, багато хто не замовить.

Доповнення: після написання відгуку одразу ж зв'язався менеджер.

1) стандартна мова спілкування менеджера - російська

2) я не вимагав від компанії компенсації, але замість того, щоб просто вибачитися, мені почали доказувати що все, що я написав вище – неможливо, що існує контроль якості і фотозвіти. Тобто всім хто їв - просто здалося.

Ми не сварилися, тому що цей процес позбавлений сенсу, але ви втратили одразу декількох клієнтів, які у вас вже роки 3 замовляють і були задоволені вашим обслуговуванням.

Татьяна
12 ноября 2023 в 19:43

Обслуговування просто жахливе! Зробила замовлення у 16.00, швидко передзвонив адміністратор і повідомив, що орієнтовній час доставки 2 години, але буде раніше (!). На цьому вся швидкість закінчилась. В чат боті прийшло повідомлення, що буде доставлено до 17.49. У 17.35 час змінився до 18.41. На годиннику 18.41 подзвонили курʼєру, він повідомив що буде тільки через 30-40 хвилин. Подзвонили адміністратору, вони нам говорять, що курʼєр вже біля нас, хоча сам курʼєр каже зовсім інше. На питання, чому нам обіцяли замовлення раніше ніж 2 години а затримка вже майже 3, відповідь «затори, злива». Ніхто не подзвонив, не вибачився, не пояснив чому така затримка.
Нарешті у 19.10 замовлення доставили. Дякую що не у десятій годині вечора, бо вже були такі думки.
Клієнтоорієнтованість просто нульова. Запропонували додати до замовлення рол у подарунок. Але вибачте, нафіга мені рол у подарунок, якщо мені не можуть доставити моє замовлення своєчасно? Я на щось розраховую коли мені обіцяють доставку ДО двох годин. Я все розумію, затори, злива, але про це можна було повідомити, а не змінювати час доставки без пояснення. Спочатку обіцяють, що буде раніше, а потім не можуть доставити своєчасно. Це просто жах. Самі роли не погані, і на тому велике дякую, але сервіс жахливий. Нікому не рекомендую тут замовляти, якщо не бажаєте поїсти роли через 3 години після замовлення.

Василь
05 ноября 2023 в 17:53

Не зміг замовити. Неможливо залогінитись на сайті, у вайбер не приходить смс. Це вже не перший раз, пару місяців тому теж намагався замовити, і теж прийшлося замовляти в іншому місці. Думаю більше не буду навіть намагатися, не працює, так не працює.

Taissia
22 сентября 2023 в 17:42

Був незабутній досвід. Незабутній вечір та незабутнє отруєння з блювотою, температурою та ломотою по всьому тілу. Дякую!

Мария
08 сентября 2023 в 16:55

Постійно замовляю, дуже смачно, раніше були смачні салати та супи але зникли, пунктуальні, швидко передзвонюють)

Маша
24 августа 2023 в 4:33

Не рекомендую огидний роли, якщо хочете зіпсувати вечір вперед, доставка довга можете навіть і не отримати замовлення самий огидний заклад у Дніпрі.

Артем
06 августа 2023 в 13:15

Якісний сервіс, швидко зв'язалися, вчасно доставили. Смачний сет, додаємо до списку маст хев

Алексей
23 февраля 2022 в 2:33

Ребята обновите меню в Днепре! Добавьте запечённые роллы, верните тунатрюфель. Почему в Харькове и пицца и салаты а у нас нет? Надоели старые вкусы вынужден чекать другие службы (

Инна
18 февраля 2022 в 17:07

Заказали егодня сет Филадельфия xxl Качество стало плохим, суши - сухие, расстыпаются, снижены вкусовые качества; в некоторых суши лосось заменили на другую рыбу- выглядело странно, и имбирь- со вкусом плесени. Очень не приятно, вечер испорчен.

Саша
12 февраля 2022 в 13:19

Очень расстроена! Раньше заказывала в основном только эту доставку, ещё и знакомым советовала! Сегодня сделала заказ, ждать доставку 2,5 часа! Заказала в 7, привезли в 21: 40, уже и есть не хотелось! Если у вас проблема с курьерами, так наймите их больше на работу, ну ждать так долго это ужас! Думала сейчас вкусно поем и закрою глаза на долгое ожидание, но не тут то было! Суши из разряда «ожидание-реальность», суши с лососем либо вовсе без лосося были (просто с овощами), либо попадались малюсенькие кусочки, будто их и нет вовсе, суши с угрем без угря, зато дофига кунжута! Имбирь на вкус не свежий! Сервис максимально испортился, желания заказывать у вас больше нет. Вы же для клиентов работаете, так к чему такое свинское отношение?

Женя
08 февраля 2022 в 8:07

Травят клиентов. Заказали сет, все палочки были в плесени. Страшно представить, что в самих роллах.

Женя
03 февраля 2022 в 19:06

Заказываю уже очень давно, всегда все было на высшем уровне, но в последнее время начали привозить сеты, роллы в которых просто разваливаются, рис кусками отлипает и падает, взять кусочек невозможно. Всегда при заказе пишу комментарий, чтоб не клали лук. Последний раз мою просьбу проигнорировали и пришлось три часа выковыривать из роллов кусочки лука. Пожалуйста, обратите внимание на новых видимо поворов, очень не хочется терять такую вкусную доставку.

Ольга
26 января 2022 в 6:16

Давно не заказывали, раньше было вкусно, заказала стир фрай, на минуточку он самый дорогой в меню вока. Рис куском привезли сырой! Фото добавляю. О том что заказ привезли через 3 часа как перезвонили не стоит и говорить. Отвратительное качество! Не советую больше эту доставку

Дарина
24 января 2022 в 15:10

Сестра посоветовала 966, говорит здесь очень вкусно.
Заказываю я сет. Привезли в течении часа. Началось все в водителя, он набрал один раз когда подъезжал, потом второй раз когда подъехал. Не могу терпеть когда названивают. Приехал к месту назначения, значит тогда и звони. Наулице холодно, за 10 минут раньше никто выходить будет.
Принёс муж домой их, я обрадовалась. Стала их открывать и очень расстроилась (
Соевый соус настолько соленный, что это ужас (
Роллы разваливались находу, рис переварен, плохо разрезаны (
Первый и последний раз я там заказывала (
Рок-н-роллу больше не изменяю) хоть там и ждать два часа, но оно того стоит!
966 не рекомендую!

Антон
18 января 2022 в 17:55

На сайте указано среднее время доставки 90 минут, предлагают узнать точное время, пишет 75 минут

Оформляю заказ, оплачиваю картой, звонит оператор говорит, что ждать 105 минут, отменяю заказ. Мол, что вы хотели там же написано от 90 минут (написано среднее время доставки) и сейчас обед час пик и т. П. Возврат средств 3е суток.

Ну так вот, очень советую научиться сначала говорить правильное время доставки, а уже потом снимать деньги клиентов

Дмитрий
08 января 2022 в 7:58

Очень доволен, заказывал разную лапшу, рис. Вкуснятина! Курьерам большая благодарность, всегда приятные и внимательные!

Добавить отзыв