UAOTZYV.COM

Оптика доктора Буглака

Адрес Ніжин, вулиця Московська, 54б
Телефон +380 (97) 014-14-50
Часы работы 09:00-15:00
Рубрики Офтальмолог, Врач, Оптика, Детский офтальмолог
Оценка 5 33 отзыва
Офтальмолог, дитячий офтальмолог Ігор Буглак.
Похожие компании в категории
ОПТИКА - КЛІНІКА Здоров'я — Ніжин, вулиця Московська, 54 б

Оптика доктора Буглака отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
30 августа 2023 в 2:33

Звернулись з дитиною до лікаря офтальмолога Буглак Ігоря Миколайовича і залишились повністю задоволені. Лікар дуже уважний, компетентний, ввічливий, легко знайшов підхід до дитини. Сподіваємось вирішити свої проблеми з зором, а лікаря будемо радити всім друзям та знайомим.

Женя
05 мая 2022 в 5:35

“Самый лучший офтальмолог! Спасибо Вам огромное за то, что Вы у меня есть“
Буду всем друзьям и знакомым рекомендовать проходить лечение или просто профилактические осмотры только у вас. Вы врач с большой буквы

Евгения
02 мая 2022 в 3:40

Всё на высшем уровне. Рекомендую всем если к сожалению есть проблема со зрением, Вам помогут её решить правильно.

користувач
02 апреля 2022 в 15:06

Пришла на консультацию, поскольку очень часто сижу за компьютером (уже около 6 лет), меня встретили приветливо и детально проконсультировали по всем тонкостям моего зрения. Все очень понравилось, доктор профессионал своего дела. Всем рекомендую, на месте подберут все необходимое для вашего зрения и вы останетесь довольны

Maryna
26 марта 2022 в 16:40

Прекрасный специалист) Все расскажет, на любой вопрос ответить. Подберёт все четко, побывав раз, будете постоянным клиентом.

користувач
22 марта 2022 в 14:44

Напротязі останніх 4 років. Я лікую свої очі у Ігоря Миколайовича. І ось уже майже зняла окуляри. Щиро дякую!

Женя
18 марта 2022 в 16:36

Стільки років консультуємося тільки у Ігора Миколайовича і дуже задоволені! Уважний, точний і словом і ділом. Щиро Вам дякую!

Женя
11 марта 2022 в 8:04

Вже багато років знаю Ігора Миколайовича, гарний, чемний розумний та з неперевершеним почуттям гумору. Дякую Вам!

Женя
09 марта 2022 в 0:52

Искренняя благодарность за усилия, старания, высокий профессионализм и большое мастерство. Замечательный врач!

Саша
05 марта 2022 в 3:21

Сьогодні випадково потрапила на прийом. Лікар дуже ретельно оглянув і дав всі відповідні рекомендації. Дуже задоволена. Запишусь на прийом обов'язково ще. Дякую! Рекомендую!

Светлана
03 марта 2022 в 15:32

Были на приёме у доктора с дочерью. Очень благодарны за вниманительный и обстоятельства осмотр и диагностику.
Всем рекомендуем данную клинику!

Женя
19 февраля 2022 в 12:47

Вже на протязі семи років я довіряю свій зір Ігорю Миколайовичу. Дуже вдячна за доречні поради.

Volodymyr
15 февраля 2022 в 17:32

Привів до лікаря свою дитину а потім вирішив і собі замовити-оновити окуляри та перевірити зір. З допомогою лікаря виявилось що як я гадав маю прогресивні окуляри для читання та далекозорості але виявилось, що попередній лікар в якого я замовляв окуляри мені зробив просто окуляри для читання з важкими сферичними лінзами за гроші як прогресивні. Дякуючи індивідуальному підходу і врахуванню всіх особливостей пацієнтів зараз маю недорогі окуляри з якісними лінзами італійськими по хорошій ціні від лікаря ігоря Миколайовича і задоволений.

Ольга
14 февраля 2022 в 13:49

Звернулися до оптики доктора Буглака після чергового огляду доньки перед початком навчального року. Дуже задоволені. Індивідуальний підхід. Професійна консультація та пояснення на кожному кроці допомогли впоратися з переживанням через не дуже втішний діагноз. Продовжуємо лікування. Дякуємо Ігорю Миколайовичу.

Женя
10 февраля 2022 в 7:54

Висловлюю щиру подяку лікарю офтальмологу Ігорю Миколайовичу за уважність та професіоналізм. Таке поєднання є рідкісним у нас час. Звертайтеся! Ваше здоров'я буде в надійних руках!

Саша
23 января 2022 в 17:58

Вперше поспілкувавшись з Ігорем Миколайовичем була здивована тим, як він перейнявся здоров'ям моєї дитини: уважно вислухав та порадив лікування. Зараз не так часто зустрічаються лікарі, які не байдужі до проблем зі здоров'ям не через гонорари. Що стосується Ігоря Миколайовича, була приємно здивована його увагою та людяності. Навіть знайшов час повторно передзвонити мені. Отримала не тільки консультацію, а і приємні емоції.

Женя
30 декабря 2021 в 11:23

Колись до лікаря офтальмолога Ігоря Буглака довелося звернутися уперше, відтоді минуло років 8, за цей час він став нашим сімейним лікарем. Манера спілкування з пацієнтом здивувала і сподобалася одночасно, бо враження, що лікар поспішає, за дверима чекають інші, або вас багато, а я один - не було ніколи, часу відводилося на огляд завжди достатньо, Ігор Миколайович говорив спокійно, повільно, фахово, (але зрозуміло), переконливо і авторитетно, цікавився станом здоров’я в цілому, а не лише очима, саме він допоміг усвідомити, що жоден орган людини не функціонує окремо, очі не виняток, від твоєї системи харчування, способу життя, тривалості перебування на свіжому повітрі, любові до занять спортом тощо залежить і зір, і стан очей зокрема. І я, і чоловік, і донька - усі обстежуємося та лікуємося, за потреби, у Ігоря Миколайовича, необхідності йти до іншого фахівця не виникало ніколи, діагноз ним поставлений завжди був правильним, а ще, не забуваємо, що лікування не тільки медикаментами відбувається, а ще і словом, тому два в одному завжди давало результат. Щиро дякую Ігорю Буглаку від себе та членів родини і раджу тим, кому потрібна порада мудрої людини і висококваліфікованого лікаря, звертатися до нього без сумнівів.

Катя
28 ноября 2021 в 18:22

Вже 13 років, завдяки Ігорю Миколайовичу, я можу насолоджуватись життям, бачити його яскраві барви, а не загальну розмиту картинку. Скільком моїм друзям, знайомим чи їх дітям він допоміг - не злічити! Якщо так сталось, що організм дав збій і Ваші очі почали погано бачити, зрозуміло, що Ви шукатимете якість, надійність, гарантію, гарного і кваліфікованого лікаря, гарне ставлення, сервіс - то Вам тільки сюди! Ігор Миколайович - справжній професіонал своєї справи! Слова "рекомендую" в цьому випадку мало) Дякую Вам!

Женя
18 ноября 2021 в 13:15

Після року ходіння по лікарям, здачі купи аналізів та хибних висновків, нарешті потрапив до людини яка знає свою роботу! Вже після першого курсу лікування зникли більша половина симптомів! Всім близьким та знайомим буду радити саме цього Лікаря!

Елена
09 ноября 2021 в 2:14

Ігор Миколайович дуже гарний лікар, Професіонал з великої літери. Відчувається, що людина на своєму місці. Декілька років тому я вперше потрапила до нього з важким кон‘юктивітом, який не міг вилікувати лікар у моєму місті. Ігор Миколайович призначив грамотне лікування, і через 2 дні все пройшло. Відтоді я консультуюсь тільки в нього. А ще замовляю лінзи, окуляри, чудова якість за помірну ціну. Загалом Ігор Миколайович прекрасна людина і чудовий лікар, я дуже щаслива від того, що мої очі в його надійних руках)

Добавить отзыв