UAOTZYV.COM

Юридична компанія Vovk & Partners

Адрес Черкасы, вулиця Небесної Сотні, 31, apt. 18
Телефон +380 (96) 289-54-85
Часы работы
понедельник09:00-18:30
вторник09:00-18:30
среда09:00-18:30
четверг09:00-18:30
пятница09:00-18:30
суббота09:00-18:30
Сайт vovk-partners.com
Рубрики Адвокат, Услуги для юридических лиц, Адвокат по уголовным делам, Юрист по разводам, Адвокат, занимающийся общей практикой
Оценка 4.5 24 отзыва
Похожие компании в категории
attorney Nykitenko Rostyslav / адвокат Никітенко Ростислав — Черкасы, вулиця Хрещатик, 200/3
ООО РИЧ КРОП — Черкасы, вулиця Смілянська, 23, 32
РАДА АДВОКАТІВ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ — Черкасы, бул. Шевченка, 194

Юридична компанія Vovk & Partners отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
28 декабря 2023 в 22:16

Хочу выразить огромную благодарность Уланову Максиму Дмитриевичу за его профессионализм и впервую очередь за человеческое обращение к людям. Я обращалась к нему 2раза и успешно. Спасибо Вам
большое за то что Вы есть и помогаете людям когда уже почти надежды нет.

Светлана
22 октября 2023 в 9:54

Якщо маєте проблему, яку ніхто не береться вирішить через недосконалість законодавства, то вам прямісінько до "Вовк та партнери. "
Не марнуйте ні свій час, ні нерви, ні гроші на пошуки кращих, бо вони і є найкращі.
Чудова команда молодих і амбітних професіоналів.
Після 11 років митарства і практично розпачу від загнаної в глухий кут проблеми, в 2021р доля подарувала зустріч з цим адвокатським об'єднанням.
Знайшли легітимний варіант усунення негативних наслідків моєї ситуації. Виграли судовий процес! І хоча ще попереду є завдання, нарешті вперше за багато років я відчула полегшення від того, що найстрашніше вже позаду і що з мене зняли цей тягар. І що я не сама. Надалі кожний майбутній крок і рух тільки з ними.
Безмежно вдячна! Ви найкращі!
З самої першої зустрічі зрозуміла, що допоможете. Дуже вам дякую!

Людмила
12 октября 2023 в 17:42

Зверталася за допомогою. Дуже їм вдячна. Реально обмалювали ситуацію на відміну від інших адвокатів до яких я зверталася і шляхи її вирішення. Порядні, бистро вирішують ситуацію. В любий час надають консультацію і приїжджають якщо це необхідно.

Світлана
11 октября 2023 в 16:46

Дякую і бажаю успіху АО "Вовк та партнери" (Vovk & Partners), зокрема Уланову Максиму Дмитровичу!
Складна справа, з якою він не тільки професійно впорався, а й допоміг мені, як людина, впоратись зі своїми емоціями, зрозуміти, що, всьому свій час і переглянути своє ставлення до себе!
Шкода, що життя, без проблем не буває, але якщо проблему треба вирішити, то вам точно сюди > Адвокатське об'єднання "Вовк та партнери" (Vovk & Partners).

Руслана
28 августа 2023 в 6:17

Адвокатське обʼєднання «Вовк та партнери» знають свою справу. І на 100% захистять Ваші права.

Тамара
26 августа 2023 в 19:43

Неодноразово зверталась в юридичну компанію «Вовк та партнери» та особисто до Андрія Ігоревича. Хочу відзначити якісну командну роботу, професіоналізм, знання, впевненість, прийняття вірних рішень, чітке визначення алгоритму дія для правильного вирішення справи, вміння відстояти чітку правову позицію, позитивні результати в розгляді судових справ Саме тут будуть запропоновані сукупні послуги, які найбільш точно відповідатимуть потребам клієнта. Рекомендую

Женя
16 июня 2023 в 21:25

В мене було на мою думку, надскладне питання. Звертався по телефону і мені одразу все пояснили, заспокоїли. Велика дяка, Вам!

Саня
18 августа 2022 в 0:36

Двічі звертався, і двічі все вдалося. Дуже вдячний Андрію та його колегам. Професіонали своєї справи.

Андрей
30 июля 2022 в 0:19

Профессионалы своего дела! Решается любой юредический вопрос в г. Черкассы. Мои рекомендации.

Саша
12 августа 2021 в 3:38

Моей семье эта команда юристов помогла не дать моего мужа депортировать с Украины. Ребята судились больше 3 лет. Спасибо вам большое от нашей семьи, ваш профессионализм спасает человеческие жизни

Игорь
11 июля 2021 в 19:52

Професійний підхід до роботи. Андрій Ігорович приділив багато уваги моєму питанню, і надав вичерпну юридичну допомогу! Дякую Вам! Рекомендую всим за правовою допомогою звертатися до юридичної компанії "Вовк та Партнери"
!

Артем
05 июля 2021 в 13:41

Тільки найкращі рекомендації! Якщо у вашому житті трапиться необхідність у юридичній підтримці, будьте певні тут вам допоможуть та нададуть захист вашим інтересам. Звертайтесь без вагань! Особлива подяка особисто Вовку Андрію Ігоровичу.

Иван
02 июля 2021 в 15:27

Позвонил, и человек на той стороне провода даже не хотел выслушать меня, сразу - приходите 500 грн, и я вас выслушаю. Позвонил другим юристам, в другие конторы, и о чудо меня выслушали бесплатно, адекватно, и помогли решить вопрос в два раза ниже по цене, чем берет эта контора. НЕ рекомендую сюда обращаться, видел у вас уже стоят плохие отзывы по аналогичной ситуации, видимо вы НЕ хотите исправляться, как мне сказали в конце - время деньги! Спускайтесь ребята на Землю, и только потом вы сможете претендовать на что-то хорошее, деньги на первом месте на данный момент у вас, очень жаль.

ОТВЕТ на ваш отзыв:
Еще раз повторяю СПУСКАЙТЕСЬ НА ЗЕМЛЮ с вашими 500 грн. Звонил вам в РАБОЧЕЕ время.
Обозвали меня? Это ваш диалог общения? ПОЗОР ВАМ!
Иван не просил бесплатной консультации, а вы меня перебили по телефону и сказали, все-все, 500 грн, приходи в офис.

НЕАДЕКВАТЫ ЗДЕСЬ ТОЛЬКО - ВЫ, запомните и будет это вам уроком, как относитесь к людям, так они будут относиться к вам!

ЕЩЕ РАЗ КАТЕГОРИЧЕСКИ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАННУЮ КОНТОРУ, ПОЗОР ВАМ, ОБХОДИТЕ ЕЕ СТОРОНОЙ, у нас есть очень хорошие адвокаты за совсем ниже ценник!

Oleksii
28 июня 2021 в 21:23

Креативне мислення та високі стандарти юриспруденції це про «Vovk&partners”!
Є клієнтом компанії вже декілька років! Рекомендую

Виктор
10 июня 2021 в 22:40

Дійсно професіонали своєї справи. Кожну ситуацію вивчають досконало, індивідуальний підхід до кожного клієнта, доступні ціни, людяність та фаховість. Рекомендую!

Игорь
07 июня 2021 в 7:44

Очень благодарен за помощь. Доступно, понятно. Так как не консультировали нигде. Хоть был не в одном месте. Рекомендую.

Владислав
31 мая 2021 в 13:52

Не пунктуальна людина, чекав годину його. Одразу потребують 500грн за розмову, пропонували 2 способа рішення моєї ситуації, які були не приємні для мене. І під час розмови виникає думка що з мене хочуть витягнути побільше бабла, а не допомогти. В кінці кінців звернувся до інших адвокатів які були в шоці від того який спосіб пропонували ці "адвокати". Проконсультували мене безкоштовно і за меншу ціну чим требували ці люди, вивели мене з неприємної ситуації з дуже вигідними умовами, які тут не звучали. Не рекомендую!
(люди які не влили їм грошей - не адекватні, відчувається ваш професіоналізм, одразу брехня у відповіді, що нікого вони не знають, що сказати. Кантора)

Алёна
10 июля 2020 в 12:30

Очень благодарна юридической компании "Вовк та партнери" в особенности Андрею Игоревичу, за квалифицированную и качественную помощь, смог помочь на всех этапах моего дела, а главное достичь желаемой цели. Рекомендую

Олександр
13 июня 2020 в 21:50

Висловлюю подяку юридичній компанії "Вовк та його партнери" як підтвердження професійних вмінь та знань.

Дякую Вам за те, що Ви впродовж тривалого часу послідовно і професійно захищали мої інтереси, забезпечували активну взаємодію та виступали в суді. Ви маєте високий рівень знань, вміння визначити єдино правильний шлях при досягненні законної мети.

Щиро вдячний, Олександр Шаповал.

Павел
11 июня 2020 в 2:10

Професіонали своєї справи. Було приємно співпрацювати. Надавали чіткі інструкції і довели справу до обіцяного результату. Дуже вдячний.

Добавить отзыв