UAOTZYV.COM

Ветеринарна Лікарня

Адрес Черкасы, вулиця Садова, 98а
Телефон +380 (93) 673-31-25
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
воскресенье10:00-15:00
Сайт petadvisor.in.ua/veterynarni-kliniky-cherkassy
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 3.4 24 отзыва
Похожие компании в категории
Шанс — Черкассы, вулиця Вернигори, 3
Шанс — Черкасы, вулиця Володимира Ложешнікова, 17
Сириус — Черкасы, вулиця Благовісна, 130

Ветеринарна Лікарня отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
12 мая 2024 в 20:27

Вони вбили мого кота. Півтора роки тому ми знайшли його на дорозі маленьке кошенятко яке кашляло, звернулися в цю клініку, лікар просто послухав і сказав що запалення легенів без жодних інших обстежень. Наче все було добре, але місяць тому йому стало погано, перестав їсти, звернулися в іншу вет клініку там зробили і узд і рентген і аналізи. Виявилося що в нього було не запалення легенів, а розрив діафрагми який, якщо його вчасно б виявили можна було зашити і котик прожив би ще дуже довго. Але через некомпетентність лікарів ми втратили нашого улюбленця. Категорично не рекомендую.

Женя
12 мая 2024 в 6:13

Обережно! Для всіх, хто хоче зберегти життя своєму котику. Я втратив найдорожче, що було в моєму житті через некомпетентних фахівців у вигляді даних гандонів. Поставили невірний діагноз і ставили антибіотики протягом 6 днів, тим самим украли час у тварини, на мої прохання не реагували. Повіз у ветеринарну клініку та здав аналізи, як ви можете вже зрозуміти було вже пізно, ні крапельниці, ні інші препарати не допомагали, померла на 3 день у пекельних муках.
Горіть у пеклі тварюки.

Ks Ks
13 января 2024 в 3:40

2 місяці тому стерилізували кішку (на той момент їй було 8 місяців) зранку на 9 привезли, в 15: 00 вже забрали.
Кішечка вже не спала, звісно була в'яла. Дома швидко відійшла. На вечір вже сама потихеньку пішла в туалет.
Через три дні вже гралась і бігала.
Все пройшло чудово.
Нічим не мазали, ніяких уколів. Загоїлось швидко.
Шраму і не видно, шерсть заросла.
Не ляклива, ніякого стресу не отримала після клініки і операції.
Ну і ціна взагалі приємно вразила.
Дякую лікарям!

Олександр
07 января 2024 в 7:48

Стерилізували дві кішки. Персонал привітний. Сподобалось ставлення до тварин і до клієнтів. З різними "ветеринарними" питаннями телефонуємо і нам дають консультацію. Рекомендую.

Екатерина
10 декабря 2023 в 12:01

Некомпетентна псевдолікар, очікуйте покарання за угроблені життя тваринок. В наступний раз, коли відмовлятимете клієнтам в показі препаратів, якими пічкаєте тварин, моліться щоб не прикрили вашу контору. І навчіться признавать свою некомпетентність, щоб не забирати дорогоцінний час, коли тваринка хворіє і є шанс нормальним лікарям її врятувати!

Руслан
24 ноября 2023 в 14:23

Лікарі профі. Врятували одного кота (наївся шерсті), правильно і своєчасно поставили діагноз іншому і порадили клініки, де його можна врятувати. Ціни помірні. Обслуговування ввічливе і доброзичливе.

Bob
26 октября 2023 в 11:50

Ділюся історією, щоб більше ніхто не постраждав!
Возили пса на планову вакцинацію, мали ставити другий укол. Перший був зроблений в іншій лікарні, але ж в Паспорті все зазначено, коли і яка робилася вакцина. Лікар не оглянула толком пса на наші прохання відповідала аби як, бо дуже спішила кудись, а просто похапцем схватила пса, вколола вакцину нічого нам не сказавши, лише завіривши "що все ок, вона все добре зробить". Як виявилося вакцину зробила зовсім іншого виробника! Бо вона Дорожча! По-перше: не запитавши про це нас, а поставивши перед фактом після того як вколола, оправдовуючи це тим, що попередня вакцина була а-ля слабка. По-друге, навіть, не спеціаліст знає, що такого робити НЕ МОЖНА! А по-третє: ще й сказала приїхати на Третю по рахунку вакцину, шо також жоден спеціаліст-ветеринар не скаже робити!
Враження жахливі, а особливо переживання за тварину через таких горе-ветеринарів! НІКОМУ не раджу везти туди тварину, бо люди просто заробляють Гроші і їм всеодно на життя ваших тварин!

Виктория.
13 октября 2023 в 11:59

Врач-хам. Ему нужны только деньги! Не оказывает срочную помощь животным, даже тем, которых лечил раньше. Моя кошка отравилась кормом, который был куплен в одном из зоомагазинов. Во второй половине дня была рвота и ночью. Утром прибежала к нему. А он меня обматерил и сказал, что у него операции. 15 минут не смог н уделить для осмотра. Послал в государственную вет. Больницу. Время шло. В вет. Клинике государственной ей сделали уколы, но видимо бесполезно и поздно. Кошка ночью умерла. Моя красавица Маркиза ушла на радугу. Никому больше не посоветую обращаться к этому "лекарю".

Герасименко Людмила Володимирівна
12 октября 2023 в 12:15

Мені дуже сподобалося відношення лікарів до тваринок! Професіонали однозначно! Врятували мою собаку, операція пройшла успішно, Альфа жива та здорова! Дякую їм!

Нина
26 сентября 2023 в 10:24

Професійні ветеринари. Тут є обладнання для професійної діагностики захворювань тварин. Консультаційна підтримка при лікуванні. Вет лікарі підходять індивідуально до кожного пацієнта. Дизинфекція оглядового стола після кожного пацієнта.

Маргарита
22 сентября 2023 в 0:02

Лікар, який оглядає тварин просто нездара. Він не має нормальної освіти, для того щоб правильно поставити діагноз. Найвірогідніше, все що він вміє - це робити прості процедури, типу кастрації, або звичайні прививки. Не зміг побачити у кота вивих лапки - вирішив, що там абсцесс. Хоча, у кота не було жодної зовнішньої рани! Це елементарно! Назначив колоти антибіотики; самостійно колоти не дозволив, сказав: "треба за нею наглядати". Звичайно треба, бо він же так і не зрозумів, що з нею! По-ходу, думав, розбереться. Стидобище такому лікарю! Ще й при цьому вів себе дуже зверхньо, не зважаючи на всі мої натяки на те, що це не може бути абсцесс. Короче, я надіюся, що я пояснила, чому тамтешній лікар - придурок. Не рекомендую ні клініку, ні того лікаря. Я би його пустила на комбікорм!

Alec
07 августа 2023 в 22:00

Собака. Вівчарка, 9 місяців. Прийшли з сепсисом на губі/щоці. З самого початку лікар явно боявся собаки. Лякався кожного її руху і говорив, щоб ми її тримали, бо вона його зараз затрьохсотить. Потім не зміг сам перев'язати щелепу, довелося це робити господарям. Не було навіть персоналу, щоб втримати собаку, поки він чистить рану від гною. Розковиряв набряк, а після того, як собака впісялася від страху чи болю, сказав, що йому сьогодні ця собака не потрібна і щоб ми зверталися в іншу клініку, де їй зроблять це під наркозом, бо в нього немає часу. Тобто відпустив нас, але відкриту рану не обробив, тому вона кровоточила всю дорогу додому. Таке відчуття, наче лікар ніколи не мав досвіду лікування великих собак. Мабуть думав, що зазвичай тварини не відчувають болю, коли їх ріжуть ножицями, і вони просто лежать. А ще мабуть вважав, що люди на прийомі повинні лягати на своїх домашніх улюбленців, щоб тримати їм голови. Бо якщо людина не може втримати свою собаку чи заставити її лежати і терпіти, то він починає злитися. Жахливий лікар. Жах, а не прийом.

Ирина
05 августа 2023 в 19:06

Возили кішку на прививку. Дууууже не сподобалось те, що після попереднього відвідувача стіл навіть не стерли ганчіркою, не те, що не обробили антисептиком. Лікар руки не мила після попереднього відвідувача також. Я розумію, що це тварини, але в кожної тварини свої захворювання і хоч протерти стола і помити чи продезинфікувати руки можна було б. Я вже не кажу про те, що вакцину при нас ніхто не набирав. З підсобки принесли шприц і вкололи. Закордоном власникам показують ту вакцину, що вони придбали, при них же відкривають і колять. Прохання до працівників клініки звернути увагу. Хотілось би звертатись до вас ще.

Анна
29 июля 2023 в 15:27

Як по мені, це сама крута клініка в Черкасах! Ціни помірні, обслуговування класне. Наташенькп і Саша просто профі! Вони помірковані, дуже професійні, можливо немає аж надто цьом, цьом, вашим улюбленцям, бо в них реально на це не має часу, бо дууууже багато пацієнтів. Все дуже, чітко і без соплей. Головне дуже ефективноНу і від себе особисто, дякуємо за нашу Бздюшеньку️Рекомендую всім своїм знайомим. Ви найкращі️

Анна
26 апреля 2023 в 19:33

Як по мені, це сама крута клініка в Черкасах! Ціни помірні, обслуговування класне. Наташенькп і Саша просто профі! Вони помірковані, дуже професійні, можливо немає аж надто цьом, цьом, вашим улюбленцям, бо в них реально на це не має часу, бо дууууже багато пацієнтів. Все дуже, чітко і без соплей. Головне дуже ефективноНу і від себе особисто, дякуємо за нашу БздюшенькуРекомендую всім своїм знайомим. Ви найкращі

Людмила
27 октября 2022 в 14:29

Пришла проконсультироваться насчёт кошки, объяснила какие препараты ей давала и спросила что можно дать ей так как после антибиотиков расстройство уже месяц. "Врач" включил дурака (а может и не включил, а таковым является) отказал в консультации. Я так и не поняла он врач или что? Больше к ним обращаться не буду и никому не советую.

Світлана
17 сентября 2022 в 8:55

Професіонали, в нас собачка спаніель, видалили селезінку була пухлина, після операції Умка в хорошому стані, це притому що собачці 14-цять років, молодці, завжди чемні, на любе запитання дать пояснення. Велике Дякуємо лікарям, процвітання їх клініці.

Ирина
04 августа 2022 в 14:38

Отличная клиника! Спасли нашу кошечку. Провели операцию. Приемлемые цены, отличные врачи. Спасибо!

Маріна
11 апреля 2022 в 8:49

За фото свого пса в лікарні лікар вигнав нас з кабінету. Собаку, який не стояв на ногах, в такому поганому стані був, лікар просто вигнав нас з лікарні. Ветеринара при цьому ніхто не фотографував. На заклики бути професіоналом, лікар (?) уже не здатен був відповісти адекватно. Вираз обличчя дуже налякав нас. Може, й добре, що ми звідти швидко пішли. Рідко трапляється зустріти людей з такими яскравими проблемами психологічного характеру (може, я помиляюся, бо не психіатр). Але і "лікар" - явно не лікар-ветеринар, бо вигнав хвору тварину з кабінету. Раджу уникати цієї "клініки", як тільки можливо.

Soul
14 марта 2022 в 22:48

Водили своего британца на кастрацию и по поводу аллергии.
Давали простые и лёгкие советы.
Все четко, точно и лаконично.
5+

Добавить отзыв