UAOTZYV.COM

ВетЕксперт ветеринарний центр

Адрес Черкасы, вулиця Пушкіна, 67
Телефон +380 (67) 470-99-11
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-16:00
Сайт vet-expert.com.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 3 14 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Вет Эксперт — Черкасы, вулиця 30-річчя Перемоги, 50
Похожие компании в категории
Шанс — Черкассы, вулиця Вернигори, 3
Шанс — Черкасы, вулиця Володимира Ложешнікова, 17
Сириус — Черкасы, вулиця Благовісна, 130

ВетЕксперт ветеринарний центр отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іра
18 января 2024 в 1:28

Проконсультували добре, лікар відповіла на всі мої запитання щодо догляду і тд, так як це була наша перша консультація з песиком. Також приємно вразило, що роблять знижки військовим)

Олена
21 декабря 2023 в 4:38

Пишу та плачу. Захворів собачка, звернулись в цю горе-клініку, лікар Юлія Володимирівна привітно нас оглянула, зробила узі та аналізи. АЛЕ, діагноз поставила не правильний, ми втратили багато часу поки лікували собачку тими бадами які вона прописала. Собаці ставало хуже, коли я підходила на консультацію, то, щоб до мене вийшла ця "ПАНІ", та зробила призначення потрібно заплатити. Собачка померла, коли звернулися до нормальних спеціалістів було вже пізно. ЛЮДИ, ПЕРШ НІЖ ВЕСТИ СВОЇХ УЛЮБЛЕНЦІВ В ЦЮ ГОРЕ-КЛІНІКУ-ПОЧИТАЙТЕ ВІДГУКИ!

Анастасия
23 октября 2023 в 0:15

Хочу подякувати Теодорову Антону Юрійовичу, 24.10 зробив стерилізацію нашим котикам. Принесли о 11.00, забрали о 16.00. Дуже хвилювалась як все пройде, бо мала з іншим лікарем поганий досвід. І точно можу рекомендувати цю клініку. Операцію провели якісно, мої дівчатка почували себе добре і лікар повністю надав рекомендацію по догляду. 30.10 зняли післяопераційну попону і вони бігають по всій квартирі задоволені Також подяка Чиженко Олексію Петровичу, завжди звертаємось до нього, якщо виникають питання зі здоров'єм. Він ніколи нічого зайвого не назначав, чітко все пояснює і прям відчувається, що любить свою роботу і тваринок

Тонечка
09 сентября 2023 в 0:52

Оглянути лапу собаці, приписати мазь, і це коштує 350 грн! Нічого не зробивши при цьому! Мазь не допомогла! Повезли до іншої клініки, 220 грн огляд з 3 уколами (протизапальне, антибіотик та вітаміни). Ветесперт нікому не рекомендую! Беруть гроші нізащо!

Диана
17 августа 2023 в 6:11

Відстій! Везли котейку на присипання, був дуже поганий, інший ветеринар сказав лише приспати, коту було 15 років, відмовили нирки, звернулися до цієї клініки за послугою, ще й перепитали, як проходить процедура присипання, безболісно та без конвульсій? Відповіли,: - Так, просто засне! Лікар взяв шприц, набрав якусь рідину, прослухав, медсестра молода відповіла нам, мовляв прощайтеся і чекайте в коридорі, чоловік на відріз відмовився, сказав що він шукатиме нас очима, ми повинні бути поруч, вона кілька разів наполегливо і підозріло так, мовляв ну навіщо вам бачити це, через хвилину через знову, ви що хочете це бачити? Ми лікарю не заважали, тримали дистанцію, при тому щоб котейка нас бачив, а медсестрі все не є, все намагається закрити огляд, тоді це не так усвідомлювалося як зараз, загалом лікар вводив речовину рази 4, економно мабуть, тому що коли я перед виїздом уточнювала ціну, мені відповіли в залежності від ваги тварини, ну мабуть це потрібно обчислювати в процесі присипання, експериментально, поки після останнього введення кіт не почав просто задихатися, а де ваше просто засне? Це гуманне присипання? Ми були звичайно шоковані, поки не почали шукати інформацію, чому так, на що знайшли відповідь, тільки дуже цікаво чому, коли доводиться від безвиході йти на такий важкий крок, ви не пояснюєте і не можете зробити все гуманно? Виявляється, по правильному тварину потрібно спочатку ввести в наркоз, а потім вводити препарат, інакше у тварини відбувається задуха, от і в нас на жаль просто задушили котейку, який лежав і дивився на нас, повільно задихаючись.

Женя
20 июня 2023 в 13:21

Очень хорошая клиника, рекомендую. 12.06.2023 возила свою любимочку кошечку на стерилизацию, переживала жутко, но всё прошло отлично, утром отвезла, в 16: 00 мне уже позвонили и сообщили, что могу её уже забрать. Персонал замечательный, девочки на рецепции вежливые, хирург который делал операцию Антон Юрьевич, отличный доктор и человек Всё чётко и понятно разъяснил по самой процедуре, ездим делать уколы, то довольна как относятся к кошечке️ Спасибо Вам за хорошие отношение к животным, и за Ваши золотые руки ️

Женя
13 июня 2023 в 21:54

Чудесная клиника, чудесный доктор Алексей Петрович) большое спасибо за чуткое отношение и помощь.

Ксения
06 марта 2022 в 2:09

Колись була не погана клініка. Але все проходить. Лікаря на прийомі нема, хоча їм дзвонила, як виїджали з дому. Чекати годину лікаря (а приїхали 11 години, а там вже і обід в 14 прийде)

Елена
09 декабря 2021 в 23:20

Просто жесть, а не спеціалісти, звернулись з таксою, підозра на кишкову непрохідність та ентеріт. Зробили рентген, непрохідності немає, запитуємо, що робити далі, чекайте понеділка, щоб зробити біохімію. У песика друга доба обезводнення організму, а вони чекайте понеділка, щоб зробити аналізи, я в шоці, це ні в які рамки не входить. Обходьте як подалі таку клініку.

Amber
14 ноября 2021 в 6:58

Очень неприятное впечатление от персонала, особенно от девушки на ресепшене. Девушка, Вам стоит поработать над своим отношением к клиентам. Вы там находитесь для того, чтобы обслуживать людей и помогать, а не сидеть с надменным лицом и что-то из себя "строить".
Касательно врачей, это отдельная история. Уважаемые врачи, не нужно браться за то, в чём вы не разбираетесь. Лучше сказать честно всё как есть, вместо тирад на 3 часа обо всём и ни о чём. Наши домашние питомцы - это не объект для ваших экспериментов, а их смерть не должна быть результатом вашего "незнания". Если люди приходят к вам с проблемой - вы обязаны помочь, так как называете себя квалифицированными специалистами, готовы обеспечить долголетие нашим домашним питомцам и ещё куча всего. Мы доверяем вам своих маленьких членов семьи и ждём от вас максимального фидбэка.

Марина
22 октября 2021 в 16:41

Только в эту клинику и ходим. Всегда ставиться правильный диагноз и лечение назначается действееное.

Andy
09 января 2021 в 10:06

Ноль профессионализма по отношению к животным и ценности их жизни! Очень плохое отношение к клиентам!

Ирина
07 января 2021 в 6:53

Возимо сюди нашого собаку вже роки чотири, дуже задоволені рівнем лікарів та сервісом вцілому. Також нам допомагали з іншими тваринами, обстеження, маніпуляції та консультації завжди на високому рівні.

SasukeKuni
24 октября 2020 в 7:58

Очень хорошая клиника, быстро выяснили, что не так с котиком, назначили хорошее лечение, рекомендую

Добавить отзыв