UAOTZYV.COM

Управлінська компанія 《Нова якість》

Адрес Черкасы, вулиця Смілянська, 145
Телефон +380 (472) 56-01-01
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Сайт nova-yakist.ua
Рубрики Офис компании
Оценка 1.6 57 отзывов
Похожие компании в категории
Exit-Ua — Черкасы, бул. Шевченка, 205, 603
СТО Аркона-мастер — Черкасы, вулиця Святотроїцька, 73
ЗАО Завод упаковочных машин Упмаш — Черкасы, вулиця Чехова, 104
Студия Макияжа и Прически Невеста — Черкасы, бул. Шевченка, 205, офис 111, 1 этаж

Управлінська компанія 《Нова якість》 отзывы

57
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
11 мая 2024 в 6:59

Якщо чесно фірма постійно вимикає гарячу воду кожного літа, кожної зими та кожні три місяці. Та вимикають воду мінімум на два тиждні. Ніколи не вмикають її у потрібну дату хоча постійно кажуть що в цей раз буде. Вже набридло бігати з кастрюлями щоб помитися.

Валерій
10 мая 2024 в 20:25

Компанія прокладка для відмивання грошей. Своєї роботи не виконують, постійні відмазки. 1 зірочка лише щоб додати коментар

Ірина
31 декабря 2023 в 14:16

Компанія яка не реагує на аварійні звернення у них новорічні канікули. З 25.12.23 по 31.12.23 фахівці не те що не провели ремонтних робіт покрівлі, багатоквартирного будинку, навідь не виїжджали на місце для оцінки. 25.12 стеля текла між квартирами, 31.12.23 стеля потекла у мене в квартирі (вода пішла з люстри) мені сказали чекати кінця свят. Це як розуміти? Де аварійні бригади? Черкащанам для вирішення оперативних питань необхідно дзвонити в Київ?

Руслан
30 декабря 2023 в 6:16

Пропозиція до власників - щоб бути в тренді сучасних тенденцій і відповідати ситуації, що склалась з враженнями користувачів від ненаданих вами послуг і щоб позбутися негативного іміджу, але водночас згадати багаторічні традиції потужного підприємства ви можете зробити ребрендинг. Назва бренду "Нова xyякість" і відповідна абревіатура "xyйНЯ" будуть точно відображати ваш підхід до роботи і клієнтів)
А, і ще одне - передайте недоношеному неосвідченому виблядку, який веде канал в Telegram - скорочувати назву вулиці князя Володимира Великого не можна ні як В. Великого, ні Володимира В, ані просто Великого.

Паша
27 декабря 2023 в 4:56

"обслуговують" будинок по вулиці Вернигори 23. Більше року не можуть полагодити дах, щоб він не протікав і у нас не сипалась штукатурка зі стелі (5 поверх). Коли телефонуєш, то розмовляють з тобою як з розумово відсталим. Проскакують фрази типу "ви ж всього 300 грн в місяць платите, що ви хотіли", "у нас всі працівники на війні, залишилась одна бригада" (частково розумію, але чому я маю платити за обслуговування, якого немає?). Не дають номер заявки, навіть коли вимагаєш. Коли через місяць після залишеної заявки без номера, бо вони його не дали, дзвониш перевірити що і як, то кажуть, що вона закрита вже, хоча роботи ніякі не проводились. Вже місяці 2 при поривах вітру на даху стукає бляшана обшивка (лагодиться одним саморізом), кажуть, що це треба висотників викликати, а там небезпечно у таку погоду, тому не будемо (викликати їх не треба насправді).
З 27.12.23 перестаємо платити за "послуги" цієї недолугої компанії. Нехай цей відгук потім буде доказом у суді, що ви нічорта не робите.

Раїса
29 ноября 2023 в 19:38

Нова якість- шахраї, які нічого не роблять. Немає, господаря, у цій конторі! Ніякої організації робіт і раціонального використовування механізмів! Ганьба! За що плачу гроші? За цілий рік, палець, об палець не стукнули! Двір, під снігом з купою гілля на майданчику, для дітей! За літо 2рази тільки скосили траву. Хоча, машину "Нової якості" часто бачу біля будинку. Мабуть приїздять для походу на базар, бо роботи, ніякі не виконуються. Ями, у дворі, такі, що вже не можна обійти! Пусті трактори, з прицепами, влаштували розворотний майданчик, бо ніхто навіть гілки, не вкинув до кузова за два роки! Як так можна "прогулювати" пустий механізм? Де майстри, які повинні організовувати роботу? Чи тільки по зарплату ходять? У дворі стоять сухі дерева, по 70 років, які вищі за 4-х поверховий будинок! Просила щоб обрізали сухе гілля, вже не один рік! До цього часу, ніякої реакції! За цю ніч, було пошкоджено 2 авто, товстим гіллям, яке впало на припарковані автомобілі. У тому числі і на моє! Буду подавати до суду! У під"їзді, досі не засклили вікна, які вибуховою хвилею, розбиті, більше місяця. Закрили плівкою, та забули штапіки прибити. Намело снігу у вікна, бо не якісно виконана робота! Як далі зимувати? Це тільки один день, заметілі, а що буде далі? Батареї полопають! Дзвонила, сказала, що у дворі, є вікна з цілими шибками, які мешканці, замінили, на новітні. Пройшов тиждень, ніхто не відреагував. Чекають, поки поб"ється скло? ! А можна було б засклити вікна, у під"їзді, якби прислали робітника, з молотком та цвяхами! Не одноразово дзвонила у цю контору. Відмахуються, що не всі мешканці, платять! А мені, що до них? Подавайте в суд! Я, регулярно плачу і вимагаю виконувати роботи, по утриманню будинку та прилеглої території!

Аліна
24 ноября 2023 в 14:00

Навіщо ви взагалі існуєте? В. Чорновола 158/1 прорвало гарячу воду, у підвалі вода в коліно, ваші "працівники" просто перекрили кран і поїхали. Це як називається? А що далі робити мешканцям з тією водою (в підвалах якби є продукти харчування), відповідь була- черпайте відрами.

Юрий
13 ноября 2023 в 15:46

Проспект Перемоги 42. Такого неприбраного двору ще ніколи не було, складається враження що двірників взагалі немає. Листя не прибирають, літом траву не косили. З кожним роком якість прибирання все гірша.

Ирина
19 октября 2023 в 15:12

Начальник катається на гелікоптері, а робочі ходять, як обідранці та без інструменту. Про відношення до клієнта та матюки я навіть писати не буду. Жах, а не ПРИВАТНА фірма.

Боришка
26 августа 2023 в 11:10

Xто нам винен?
Треба цє бидо вже давно гнать із черкас сраною мітлою
Цю якость пакость
А ми капустинку їмо
Особливо треба гнать сраноюмітлою мастриню Наталію Василівну
Участок 11 дурне тупе ледаче телятко. Яке тільки біга ниє бреше і нечого не робить розвалює будинки своєю безлаборностью.

Микита
06 августа 2023 в 15:13

Ваші рейтинги цілком заслужені та справедливо характеризують "компанію"! Найгірша комунікація щодо вирішення питань. Нахабність персоналу та не виконання взятих на себе зобов'язань! Бездіяльність уповноважених осіб ТОВ УК "НОВА ЯКІСТЬ" (Дільниця 1) призвела до шкоди майна громадян.

Ірина
03 августа 2023 в 10:49

Зробила заявку на сантехніка «нова якість»попередила що домофон і дзвінок в квартирі не працює. Диспетчер сказала що як буде на місці вони перетелефонують. В результаті він типу «приходив» але не достукався так як там ремонтні роботи. Зі мною відповідно ніхто не звʼязався. На гарячій лінії працюють хамки, які істерично кидають слухавку.

Женя
28 июня 2023 в 15:11

Вул Самійла Кішки буд 199 покос трави не існує вже два роки, даєш заявку відповідають чекайте вашой черги. Майстер по участку не працює.

Василь Степанович
08 июня 2023 в 12:36

Дуже розчарований роботой з власниками квартир. Ні якості обслуговування, ні поваги до людей зі сторони працівників і майстрав. В. Горова, 54, кв. 40.

Василь Степанович
08 июня 2023 в 12:21

В. Горова, 54, кв. 40.
Компанія Нова Якість ніяк не відповідає назві.
Мав контакти з сантехніками, люди грубі, нахабні, майстер на участку ніяк не відповідає ківаліфікації, не хоче слухати власника квартири, бачать що людина стара і просто нагло тиснуть, даже гвинтика не викруїїтять безоплатно, тількі після довгих припирательств.
Ніякої поваги і людського відношення.
Наче це не ми оплачуємо іх існування, а вони там знаходяться для того, щоб отримувати зарплату.
Оцінка -3

Вика
30 мая 2023 в 15:13

Доброго дня у мене питання. Хто повинен привести до ладу дитячий майданчик, вулиця Гагаріна 89, він в аварійному стані.

Наталия
22 мая 2023 в 0:06

Жахлива компанія. Протікає дах на кухні, протікає і в кімнаті. Заявку на ремонт роблю постійно. Ніях дій з боку нової якості немає.

Нина Броварская
19 мая 2023 в 7:57

Если в квартире течёт стояк, общедомовой, кто его должен ремонтировать? Зв обслуживание регулярно платится! Пришёл сантехник месяц назад, денег выбывает больше 2 тысяч сказал. В квартире проживают семья мать с двумя детьми! Квартира видно что бедная, денег дать не могут таких. Сантехник ушёл. Через месяц пришёл другой и опять. Песни поёт! Ваша работа поменять стояк! И всё идите с Богом! На бутылку от детского мороженого дадим! Остальное сделаем сами! Ну нету денег что теперь собирать каждый день! Сантехник пошёл считать, сколько содрать денег. Вот уже сутки считает. Ещё месяц ждать будем! Что за свинство! Очень даже не прошу, а требую! Разберитесь и примите меры!

Шевченко Юлия Сергеевна
10 ноября 2022 в 18:11

В организации работают просто хамы. Звоню три дня, в квартире нет отопления, никто даже не пришёл проверить. Оставляла три заявки. (Адрес: ул. Добровольского 3/1, кв. 48) На заявки реакции ноль. Просто отмазываются в телефонном режиме, что давление 6 бар. Но отопления нет. За что платятся деньги не понятно.

Олег Михайлович Процедило
04 ноября 2022 в 16:08

По стоянку 2 недели нет горячей воды звонил каждый день а толку 0. За что я плачу 400 гр? Наверное за пшик. Сволочи.

Добавить отзыв