UAOTZYV.COM

Уманська міська лікарня

Адрес Умань, вулиця Шевченка, 50
Телефон +380 (4744) 3-13-17
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
суббота08:00-14:00
Сайт uman.lic.org.ua
Рубрики Больница
Оценка 2.7 26 отзывов
Похожие компании в категории
Детская Поликлиника — Умань, вулиця Шевченка, 2
Кабинет УЗИ — Умань, вулиця Шевченка, 11
ПП НОВОЛАБ — Умань, вулиця Шевченка, 50, корпус, 12
Медичний центр Вікторія — Умань, вулиця Шевченка, 50, будівля, 8

Уманська міська лікарня отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
07 июня 2024 в 21:54

Мені зовсім не сподобалося в дитячому відділенні те, що зовсім брудно, головному лікарю варто звернути увагу на те, що це педіатричне відділення і там лежать діти, і в відділенні має бути чисто а не прийшли поерзали і все, зверніть будь ласка увагу на це

Галина
15 марта 2024 в 12:39

Погане відношення, непрофесійність лікарів. Краще туди не потрапляти. Навіть проконсультувати нормально не змогли.

Людмила
10 февраля 2024 в 7:25

Головному лікарю варто час від часу проводити тренінг "Етіка професійного спілкування лікаря із своїм пацієнтом".

Лікар пульмонолог Патяка С. В.
Під час першої зустрічі з цим фахівцем, отримала шалене "задоволення" від спілкування з лікарем.

На нашу наступну зустріч пішла разом з чоловіком, сподіваючись, що його присутність стримає зверхні, дискримінаційні висловлювання. Дарма.

Попередній діагноз - бронхіальна астма.
1.
- Ви приймаєте ліки, що вам були назначені?
- Ще ні.
- Чому? І що мені з вами робити, якщо ви нічого не зробили?
- Чому ж нічого? Я зробила рентгент та спірографію. Перед початком прийому ліків я б хотіла, щоб ви підтвердили свій попередній аналіз.
- Ви мали вже почати їх приймати!

Далі були взаємовиключні твердження, чи то "мали бути діагностичні прийоми ліків", чи ні, "взагалі не діагностичні".

2. Після отримання результатів рентгенографії - ледь кинувши око на фото на телефоні, навіть не глянувши на виписку лікаря-рентгенолога, сказав: "У вас все ок". На прохання розшифрувати що саме написано в випісці - отримано відповідь:
- Ну то спитайте у того, хто це написав.
- Тобто, це ж ви маєте розшифрувати і пояснити що не так.
- Я не можу прочитати, що тут написано. Не розумію.

3. На прохання пояснити результати спірографії:
- Спитайте в лікаря, який вам це робив.
-.
- Цей аналіз взагалі неточний, поверховий.

4. Лікаря було попереджено про перебування пацієнта на обліку у ендикринолога. Проте, на пряме питання пульмонологу, чи можна використовувати гормональний препарат, що був ним назначений (до речі взагалі без уточнення лікарем чи приймає пацієнт інші препарати, які саме), разом з іншими ліками - отримано простору байку про те, як було б краще бути молодим, здоровим та багатим, і як погано, якщо чогось з цього немає.

! Після повторного прямого питання про взаємодію гормонального з іншими препаратами, які приймає пацієнт, лікар так і не спитав які саме ліки приймає пацієнт, проте ствердив, що нічого поганого не буде!

5. На будь-які питання про результати аналізів:
- Ви маєте медичну освіту?
- Ні, проте прошу вас пояснити, що це означає і що із цим робити.
- Ви не повинні знати, що у мене в голові, навіть ваш сімейний лікар цього не повинен знати. От коли я зрозумію, що із вами. Ви маєте просто робити те, що я вам сказав.

6. На останок: не зробивши жодних аналізів, сходу поставити "діагноз" про жирову дистрофію. Якого саме органу, лікарю?

.

Все те, що сталося протягом двох відвідувань лікаря, можна резюмувати наступним чином: неетичний, безвідповідальний, зверхній, з дискримінаційними висловлюваннями, хто завогодно, але не фахівець!

Лена
26 декабря 2023 в 5:35

Це кошмар, дозвонитися в регістратуру це просто капець, майже 2 години звонили так ніхто не підняв, я на таксі з хворим батьком за 4 км від міста їздила щоб записатися до лікаря. Коли прийшла в поліклініку сиділа одна, телефони розривалися, з людей нікого не було, їй просто важко підняти свою 5 точку та взяти телефон. Куди дивиться керівництво.

Олексій
12 ноября 2023 в 7:34

Патологоанатом широко відкриває карман. Хто скільки заплатить, такий висновок і напише. Людське горе його не цікавить, лише гроші. Малює від що в голову прийде.

Елена
23 августа 2023 в 17:02

Хочу висловити подяку.
В Умані ми були гостями.
Наш син впав з самокату і вдарився головою об плитку.
Налякані ми приїхали до приймального відділення.
Нас прийняли, оглянули, зробили дитині кт і проконсультували.
Дякуємо!

Самсунг
31 мая 2023 в 17:40

Нєможливо записатись до єндокринолог вжє три тижні. Головний лікар зробив "добру" пораду. Іхати в Черкаси або Київ Можєтє шукати приватного лікаря, діло вашє, нічим допомогти нє можу. А чому нєма записі нє знаю. І шо робити?

виктория
28 апреля 2023 в 19:13

Я сама врач и мне стыдно за наших врачей из городской больницы, хирургического отделения, которые потребовали 10 000гривен с моего родственника за операцию о негативном исходе которой знали заранее. Как можно брать деньги, еще и такие, с 80 летнего пенсионера, который уже находится присмерти. Позор таким врачам! Я обязательно напишу жалобу в вышестоящие инстанции.

Гусейнова Олена
13 февраля 2023 в 22:26

Телефонувала сьогодні 13.02.2022 на рецепцію лікарні, щоб записати маму до уролога, такого хамства зі сторони співробітника за все своє життя ще не зустрічала (невдоволеним тоном базарної баби мені відповіли, що нікого нікуди не записують, що лікар, який дав направлення, мав дати телефон і записати маму, бідкалась, за що тим лікарям гроші платять, правда через зуби дала телефон урології, де відповіла приязна дівчина, навіть передала слухавку лікарю Нехай І. В, який також ввічливо спілкувався і все доступно пояснив, дяка ім) Як можна працювати з людьми, якщо їх ненавидиш просто так ні за що, чому такого працівника тримають на роботі!?

Лада
30 октября 2022 в 4:48

Спасибо медперсоналу приемного отделения! Вежливые, оперативные, в отделении чисто! Медперсонал вежливый! Поступила после ДТП, в чужом городе. Обследование проведено быстро, четко.

Гарбар Світлана
21 октября 2022 в 21:01

Щиро вдячна мед. Персоналу приймального відділення КНП ''Уманська міська лікарня'', які чергували з 16: 00 6.10.22! Велика подяка лікарю Моспан Вячеславу Васильовичу, хірургу, травматологу і всім хто був в цей день на зміні. Хочеться відмітити. Мед. Сестри хороші. Свого лікуючого лікаря характеризувати не хочу. А от хочу відмітити Руслана Михайловича Підгаєвського (нейрохірурга) за яким просто спостерігала протягом 15 днів, як він лікує та відноситься до своїх пацієнтів. Не зважаючи на фінансовий стан до всіх ставиться ДОБРОЗИЧЛИВО, ЧУЙНО, УВАЖНО, ТОЛЕРАНТНО, ПРОФЕСІЙНО. Якщо коротко, то ЛІКАР ВІД БОГА. Думала таких немає.
Успіхів Вам у Вашій не легкій роботі та вдячних пацієнтів!

Ірина
24 июля 2022 в 13:59

Боже збав вам потрапити у нейрохірургію до Підгаєцького р. М. Або ще гірше, Боже відведи з ним працювати разом. Зайця Петра Карповича, завідувача відділення нейрохірургії, Григоренка Ігоря Михайловича, Коника Ігора Володимировича, Радінська Ольгу Вікторівну, обзиває всілякими нецензурними словами. Якщо після лікуання щось йде не так, то завджи винні інші вищеперераховані спеціалісти, лише не він. Ця "Людина" зводить наклепи на колег, знущається з медсестр, змушує їх до інтимної близькості (шантажує вртатою роботи) ; каже медсестрам передавати родичам хворих суми, які вони йому винні за лікування, адже сам дуже боїться бути пійманим на хабарі. Чому адміністрація закладу закриває на те очі? Коли припинеться свавілля цього горе-лікаря? !? !

Оксана
06 июня 2022 в 17:32

Крик душі. На разі в нейрохірургію повернувся працювати горе-лікар Підгаєцький Руслан Михайлович, якого і лікарем назвати язик не повертається. Це некомпетентний хам, що тільки і заглядає людям у карман, і пальцем не ворухне допоки не заплатиш. Ні КТ, ні МРТ, що ми зробили, прочитати не тямить, поставив нам неправильний діагноз, через що ми втратили час дорогоцінний час на лікування

Вова
15 августа 2021 в 18:13

Хочу поділитись своїми враженнями після проведеної процедури в січні 21року, а саме -колоноскопії, після призначення стало питання де зробити, в райнній чи в міській лікарні- вибір по територіальності впав на міську, і не помилився, в поліклініці каб. 216-зробили все добре, головне що встановили правильний діагноз і лікування дало результат. Призвіщ не пишу щоб не казали що це замовлення. Лікарям дякую, і всім здоров*я.

Юлія
25 июля 2021 в 10:35

Приймальне відділення відремонтовано в 2021 році за програмою "Велике будівництво" Президента України.
Все відповідає євро стандартам!

Женя
25 июня 2021 в 19:29

Щиро вдячна мед. Персоналу приймального відділення КНП ''Уманська міська лікарня'', які чергували вніч з 18 го на 19 те травня! Приємно вражена відношенням до мене, як пацієнта, що звернулась по допомогу о 5 годині ранку 19 го травня. Велика подяка лікарю Моспан Вячеславу Васильовичу за надану допомогу, призначення, консультацію і поради! Наголошую, що рентгензнімок і прийом безкоштовно! Здоров'я всім! Щиро дякую!

користувач
18 июня 2021 в 20:22

Навіть одна зірка це занадто. Тому що приймальне відділення не прийняло мене двічі. Один раз я була без направлення, інший раз- з направленням. Вони навіть не глянули ні на мою спину, ні на направлення, а сказали, що нема лікаря, а з відділення лікар не може прийти, бо в нього робота. Тобто, вона навіть не зателефонувала у відділення. Просто відмовила. Браво! Дякую! Фіг вам, а не зірки! Фіг вам, а не статус чудової лікарні! Щоб їм було добре так, як мені було 19.03.2021!

Натали
12 июня 2021 в 11:49

Більшого ДНА ніж міська лікарня просто нема. Лікували одне, а виявилося зовсім інше. Дякую за чудом врятоване життя

Святослав
05 ноября 2019 в 7:17

Це не поліклініка, а дурдом "Сонечко"! Попасти до лікаря без запису не можливо. Будеш шкандибати, благати що огляньте бо біль неймовірна, а тобі просто скажуть що без запису ні-ні! Хоч здохни на коридорі. Кому там присягу давали, Гіпократу? Мені здається дехто з лікарів навіть не знає хто це!

Юлія
07 октября 2019 в 12:56

Мої враження, за довгі роки краще в цю лікарню не потрапляти. Звісно можливо там і є хороші кваліфіковані лікарі, але мені чомусь не довилось у них бути на прийомі. Одного разу мені діагностували вітрянку замість звичайної алергії на миючі засоби. Терапевт в якого я була на прийомі ніяк сам не міг вирішити то вітрянка чи ні. Покликав на допомогу ще одного лікаря, вона з дверей прикриваючись шарфом, почала репетувати "- це вітрянка, вітрянка" і швидко скрилась. Дякуючи їм я перехворіла "вітрянкою" вдруге в своєму житі. Ну то ладно. Наступний випадок був уже з хірургом, у мене напухла нога в районі щиколотки, в наслідок чого відбувся діалог:
Показуючи напухшу ногу хірургові
Х: "чого вона напухла? "
Я: " не знаю, можливо підвернула і не замітила"
Х: " а хто має знати!? "
Надіюсь, більше ніколи не потраплю до цієї лікарні.

Добавить отзыв