UAOTZYV.COM

Total fitness ТЦ Ринковий

Адрес Черкасы, вулиця Смілянська, 45
Часы работы
понедельник07:00-22:00
вторник09:00-22:00
среда07:00-22:00
четверг07:00-22:00
пятница07:00-22:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт totalfitness.com.ua/total-xl
Рубрики Оздоровительный центр
Оценка 4.3 7 отзывов
Похожие компании в категории
SPARTA — Черкасы, вулиця 30-річчя Перемоги, 36
Спорт-клуб Спарта — Черкасы, бул. Шевченка, 385
КС Нове життя — Черкасы, вулиця Небесної Сотні, 105, оф.516

Total fitness ТЦ Ринковий отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Lili
23 апреля 2024 в 14:15

Ходжу до залу Total fitness ТЦ Ринковий вже місяць. По-перше приємно вразила ціна абонента, вона нижча ніж ті зали в які я займалась раніше. Якщо ти новачок та не знаєш, як користуватися тренажером не обов'язково брати персонального тренера, достатньо відсканувати кьюар код на тренажері та завдяки цьому передивитись видео, як на ньому треба займатись. По друге зручно, що є окремий фітнес зал в якому працює два тренера кожен день. Особисто я займаюсь фітнесом у Юлії, тому що вона драйвова, позитивна та кумедна, чого так не вистачає в нашому повсякденні. Загалом клуб великий та охайний.

Марина
18 апреля 2024 в 22:21

Тренери Юля та Люба (групові) просто чудесні, все розкажуть, підправлять, порадять як краще харчуватись. Дуже задовалена.
Але в душі краще щоб були шторки та мило.

Наталія
18 апреля 2024 в 7:53

Зал новий та просторий. Навіть новачкам буде зрозуміло як займатися на тренажерах, так як є інструкції на кожному. Круто, що є окрема велика кімната для групових занять, з окремим спорядженням. А з додатком дуже легко бронювати, оплачувати та переглядали загрузку залу.

Serhii
17 апреля 2024 в 7:33

Доброго вечора. Хотів би зразу звернути увагу на температурний режим в залі, зараз середина весни, і коли були теплі дні то було жарковато займатися взалі, не знаю як другим але мені було жарковато, я звісно запитав тренера чи можливо щось зробити, і для мене повідкривали вікна після чого це спасло ситуацію, але тоді і температура на дворі мабудь була 20+, що в порівнянні з температурою влітку це ніщо. Тому прошу або доставити кондиціонер, або поклеїти сонце-відбиваючу плівку, для того щоб приміщення не так набирало температуру ну і щоб сонце не дуже світило і не заважало займатись, бо я більш ніж впевнений що всі будуть ховатись влітку від вікон подалі.

А в загалі в залі круто, дівчатка "Адміністратори" завжди привітні та посміхаються що вже підіймає настрій, дуже дякую їм, музика в залі чудова, можна булоб трошки і хардкору добавити, сам зал приблизно середнього розміру із тих в яких я бував, але там доволі все компактно та зручно, хоча і не вистачає одного мого любимого тренажера але то нічого страшного, мій тренер знаходить йому заміну щей непогано, по залу класно, черг на тренажери майже нема.
Щодо роздягальні поставте будь ласка під вікна між шкафами лавочки, бо іноді не вистачає сидячих місць, а так то по роздягальні питань нема, все звичайно, простенько, класно.
Душеві кабінки то особлива річ притензій 0, пропозиціє 1 над кнопкою наклейте памятку шо потрібно натискати кнопку, а не крутити, бо я вперше трохи тупив з нею, бо я її крутив не міг зрозуміти як воно і шо, можливо там щось було написано, але можливо сильно дрібно бо я не помітив, але методом проб і помилок я справився з задачой.

І ще маленький нюанс, в мене подруга також ходить в цей зал, але в душ вона соромиться ходити бо там відкритого типу кабінки, якщо можливо для мега стісняшок, поципіть шторки

А так зал чудовий, мені сподобався.

Milla
14 декабря 2023 в 4:51

Купуючи абонемент і заключаючи з ними договір ти начебто влаштовуєшся на роботу.
Якщо ти не проплатив абонемен на наступний день, як попередній закінчився то твоя підписка на рік згорає. І ти маєш знову платити річний внесок.
Виходить, що ти можеш хворіти і не відвідувати зал, але будь добрий- абонемент проплати.
О, да, вони можуть піти вам на зустріч і відновити підписку, але ви проплатити той період, що ви пропустили.

Наталия
23 ноября 2023 в 8:32

Гарний сучасний зал. Дуже привітні адміністратори, пояснили все, що було незрозуміло. Затишно, комфортно. Відвідую із задоволенням!

София
15 ноября 2023 в 20:21

Всім привіт! Хочу залишити свої враження
- чудовий персонал, тренери всі дуже привітливо до тебе відносяться, якщо бачать що якось не правильно робиш вправу підійдуть та допоможуть, покажуть, мені як для новачка було корисно та легше працювати
+ Чудові адміністратори, завжди посміхаються, бажають гарного тренування та підіймають настрій
+ можна купити води та протеїн, креатин, і т. Д
+ чудове освітлення, є витяжка та гарні нові сучасні тренажери
+ все дуже естетично, тому дівчата, фото там вийдуть гарні
+ роздягальні гарні та доглянуті
По мінусам знайшла тільки одне
- Тренажери трохи слизькі тому що нові

Добавить отзыв