UAOTZYV.COM

Світлиця У пані Олі

Адрес Суботів, Т2402, 24
Телефон +380 (95) 186-66-98
Часы работы
четверг11:00-21:00
пятница11:00-21:00
суббота11:00-21:00
воскресенье11:00-21:00
Рубрики Ресторан украинской кухни
Оценка 3.9 41 отзыв
Похожие компании в категории
Готельний комплекс — Суботів, Зарічна

Світлиця У пані Олі отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Iryna
21 ноября 2023 в 18:45

Не рекомендую із-за хамства. Були там було закрито хотіли подивитися на двір але нас вигнали наче злодіїв. Я навіть пропонувала зробити замовлення але грубість і хамство це мабуть їхня фішка.

Анна
14 октября 2023 в 23:56

Приїхали сьогодні до пані Олі, були вільні 3 столики, запитали чи можна присісти і зробити замовлення, на що в грубій формі була відповідь: «треба чекати години 2 в живій черзі, а якщо не подобається то шукайте інше місце», при тому що людей було не багато. Черги я там взагалі не побачила. До інших гостей теж відповіді були дуже грубі і було видно, що репутація її закладу взагалі неважлива. Такого хамського відношення я вже давно не бачила… всередині був дуже неприємний запах, тому заклад я точно не рекомендую. Добре, що поряд знаходився Готель- Трапезна, де ми змогли врятувати наш зіпсований настрій і смачно поїли. Не рекомендую заклад Світлиця Пані Олі. Думаю, що всі хороші відгуки, на жаль, куплені…

Vol
06 октября 2023 в 16:28

Відвідали заклад компанією з 5 людей. Швидко накрили стіл, все було дуже смачно. Однозначно Так!

Wlad
18 сентября 2023 в 4:02

Добре. Не дуже швидко, бо було дуже багато людей. І складно обрати щось з меню, бо фактично не все є і треба уточнювати наявність. Їжа смачна, атмосфера приємна.

Сан-Саныч
23 июня 2023 в 21:32

Заклад БОМБА! Три чоловіки приїхали велосипедами сдалеку, для себе знімали відео та фотографувати, але персонал зовсім не розтірявся! Одразу, нам принесли меню, замовили. Та через, десь 15 хвилин, хоча в меню було сказано 20. Принесли дуже смачні страви!
Заклад рекомендую усім!

Олена
04 июня 2023 в 4:05

Приїхала здалеку, подолала 1200 км щоб приїхати додому, навідалися до Суботова і до садиби пані "Олі" бо то наше улюблене місце. Це був понеділок. Ми пройшлися по пам'ятках, завернули до пані "Олі" так як було закрито, ми сіли за стіл нас було п'ятеро. І хотіли перекусити бутерброди. В цей же час підбігла жіночка і брудною лайкою почала нас виганяти. Я почала пропонувати зробити замовлення, бо ми з дороги і з радістю підкріпитися, на що відповідь була це приватна власність виходьте звідси. Що в цій ситуації не приємно, нас вигнали як якихось злодіїв чи крадіїв. Хоч ми не насмітили, не вкрали, нічого не зламали. Я навпаки всім розхвалювала це місце. І просто із за якого бутера такий негатив, тобі жалко що люди 15 хв писидять, чи твої лави протруть чи стіл зламають. Ми не збиралися там банкет святкувати. Просто невже не можна залишатися людиною.

Михаил
28 мая 2023 в 17:22

Приїхали на велосипеді здалеку, прийняли як рідних. Кухня просто чудова, наша Українська. Готують швидко (при майже повному завантаженні)

Алёна
25 мая 2023 в 22:03

Чигиринщина-Частий тур вихідного дня, Суботів останній пункт нашого маршруту, тож на той момент всі вже голодні. При відсутності альтернативи, в цьому краї, місця де можна поїсти, вкотре заходимо до тітки Ольги, хоч цей заклад вже років 4 у нас в «в чорному списку»Двір з хатою вже давно благають про ремонт. Відразу б’є в ніс запах пересмаженї олії, від якого одяг вивітрювався 2 дні. Жіночка, власниця, вона ж і офіціант, ні разу не привітна та не радушна, а скупувата та не налаштована на клієнта жєнщіна радянського «общєпіта» з «расєйсько-українським» говорм. За сусіднім столиком дитина якось підключилась до її «особистого» wi-fi, так Ольга знайшла батьків і вичитала їх, що «це МІЙ wi-fi, для перерахування коштів на карту, а не для ігрушок! »…Кухня- таке собі… приготовлено «на відчепись» Вкотре даю собі слово не вертатись сюди, але. Бажаю вам, щоб у цьому краії з‘явився гідний конкурент та змусив робити висновки

Віталій
22 мая 2023 в 5:00

Приїхали за 70 кілометрів, порекомендували друзі.
Нас відмовились обслуговувати взагалі, при тому що місць в закладі було повно, а інших людей обслуговували. Думайте перш ніж їхати (

Віталій
12 апреля 2022 в 8:02

Справжній український інтер'єр.
Дуже смачні страви!
Привітні та ввічливі працівники.
Влітку місця краще бронювати завчасно!

Наталья
23 марта 2022 в 12:37

Ресторан У пані Ольги, с. Суботів - це справжня українська кухня, по гостинному затишно, господарка приємно зустріла нас. Кухня дуууже смачна.

Ирина
27 декабря 2021 в 13:32

Очень не обычное в наше время заведение, Украинская домашняя кухня, все оооочень вкусно, порции большие, персонал приветливый. Не понравилось только то что пришлось долго ждать пока освободится стол, так как людей было много, а на улице уже не обслуживали.

Женя
06 декабря 2021 в 12:39

Враження дуже негативні (ми чекали 40 хв, щоб хтось підійшов, щоб зробити замовлення. Спочатку сказали, що чекати в порядку черги пані Ольгу, але підійшли якісь її знайомі після нас і вона підійшла до них, на наше зауваження вона проігнорувала нас. НЕ РЕКЕМОНДУЮ!

Yuliia
28 ноября 2021 в 10:17

Были тут 26.09.21 семьей. Прекрасное заведение украинской кухни, расположенное в старой украинской хате, все украшено в украинской стилистике. Еду принесли очень быстро, внимательное обслуживание. Блюда очень вкусные, из напитков обязательно попробуйте чай на травах и варенуху!)

Зоя
31 октября 2021 в 1:28

Гостинне місце, смачні страви. Вдячна господині за її привітність. Була не вперше, тому коли опинилася в Холодному Яру, питань де поїсти не виникало - поїхала до Суботова

Татьяна
21 октября 2021 в 10:24

Ехали сюда специально по рекомендации на гречаники. Такое блюдо сейчас трудно где то найти. Никогда в жизни их не пробовала. Но попробовав у пани Оли влюбилась раз и навсегда! Это что то неимоверное! Очень рекомендую попробовать! Звонили и делали заказ заранее. Так как в выходные дни большая загрузка. Очень приятная хозяйка, гостеприимная и открытая к общению. Показала свою книгу авторских рецептов. На территории есть детская площадка. Очень атмосферно, хата в украинском стиле, вид с летней площадки на Ильинскую церковь-что то неимоверное. Все блюда делаются по аутентичным рецептам.

FoDiZ
12 октября 2021 в 21:12

Всі плюси цього закладу затьмарює хамство хазяйки пані Ольги. Цитата "Я зараз скажу, а потім будете нєкать", на питання коли можна очікувати замовлення "Хочете швидко, їдте в Макдональдс", і тому подібне. При тому що ми не давали приводу так з нами спілкуватися. Видно пані дуже запаніли - великий потік туристів при відсутності конкуренції.
Саме місце гарне, колоритне, автентичне. Їжа смачна.

Pavels
19 июля 2021 в 13:42

Чудное место, чистота, хорошее обслуживание, очень вкусная еда! Советую посетить этот райский уголок!

Антон
29 июня 2021 в 20:19

Очень любили это заведение. Решили привезти друзей и были очень разочарованы. С порога нас встретила хозяйка, которая грубовато дала понять что они сейчас заняты и заказ приймут примерно через час. А если вдруг нас что-то не устраивает, то мы можем смело уходить. На любые уточняющие вопросы отвечала грубо. Этим она ввела ясность что не заинтересована в гостях.
До этого несколько раз бывали в пани Оли и последний визит нас разочаровал. К тому же цены как на такое заведение стали завышены.
То что кухня загружена не должно никаким образом влиять на отношение к клиенту и на само обслуживание.

Елена
16 июня 2021 в 20:45

Прекрасное заведение. Отличное меню, даже есть блюда для спортивного питания детей. Приятные очень персонал, обслуживание.

Добавить отзыв