UAOTZYV.COM

Справочник организаций Черкаська область: отзывы

Последние отзывы Черкаська область


22 июня 2024 в 14:43

Цей магазин просто знахідка. Багато продукції світових виробників в одному місці, асортимент широкий і на будь-який смак і гаманець. За потреби можна отримати професійну консультацію, що дуже добре для новачків.

13 июня 2024 в 7:50

Відремонтованим замком на вхідних дверях в під'їзд задоволені. Все зроблено швидко і якісно. Рекомендуємо.

10 июня 2024 в 4:58

Доброго дня!
Сьогодні я придбала догляд для себе в вашом у магазині, в Любаві. Продавець уважно вислухав мої потреби і порадив саме те що мені повинно підійти. Так було приємно поспілкуватись, і вислухати поради фахівця. Сподівась все сподобається.

Иванна о Софіївка, Музей
09 июня 2024 в 15:31

Сьогодні мене не пустили на територію парку з моїм собакою просто через те що це собака (французький бульдог) хоча до цього проблем не виникало. В парку завжди багато туристів з тваринами, але сьогодні мені показували якісь витяги про те що вже не можна. Це я вам скажу повний брєд.

07 июня 2024 в 21:54

Мені зовсім не сподобалося в дитячому відділенні те, що зовсім брудно, головному лікарю варто звернути увагу на те, що це педіатричне відділення і там лежать діти, і в відділенні має бути чисто а не прийшли поерзали і все, зверніть будь ласка увагу на це

Людмила о Fresh, Ресторан
06 июня 2024 в 21:18

Дуже погане обслуговування клієнтів. Дуже розчарований відношенням до клієнтів. Дитина замовила коктейль сказали зачикати 5 хвилин, а по закінченню цього часу сказали, що вони уже нічого не роблять. Це один з маленьких нюансів нашого відпочинку.

пользователь о Шинок на Мітлі, Ресторан
06 июня 2024 в 6:21

Атмосфера чудова
Природа прекрасна, а варенички пальчики оближеш, нуууууу дуже смачнючі. Рекомендую

05 июня 2024 в 10:33

Найкраще таксі в Умані! В мене ніколи не виникало ніяких питань до диспетчерів та водіїв, завжди усе швидко та оперативно!

Якщо машина затримується, мені обов'язково зателефонують і скажуть про це, не потрібно самому придумувати що де і як с моїм авто.

Завжди користуюсь цією фірмою, і вам раджу!

05 июня 2024 в 8:32

Найкращі бургери, що можна скуштувати в місті Замовляючи доставку, це можна робити не виходячи з дому
Продукти завжди свіжі та якісні, тому дуже смачно. Ціни приємні, обслуговування на вищому рівні. Всім рекомендую

04 июня 2024 в 9:23

Стрижка виконана круто, сину дуже сподобалось, дякуємо майстру Вікторії. Сказав що прийде ще, а це найкращий комплімент)