UAOTZYV.COM

Sushi Zoom отзывы

Адрес Золотоноша, вулиця Шевченка, 153
Телефон +380 (93) 100-13-31
Часы работы 10:00-21:00
Сайт sushizoom.com/zolotonosha
Рубрики Доставка готовой еды, Ресторан с суши-конвейером, Суши, Cуши на вынос
Оценка 2.3 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Sushizoom Черкаси /Суші Черкаси — Черкасы, вулиця Смілянська, 44 д
Sushizoom (СУШІ & РОЛИ) м.Черкаси — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 7
SUSHI ZOOM (СУШІ &РОЛИ ) м.Канів — Канів, вулиця Підмосковка, 3
SUSHI ZOOM (суші & роли ) м. Сміла — Сміла, вулиця Соборна, 108
Похожие компании в категории
Street burger / ЇDLO — Золотоноша, вулиця Шевченка, 66
ALLO SUSHI — Золотоноша, вулиця Черкаська, 85
Суші з собою Sushiman — Золотоноша, Новоселівська вулиця, 2-а

Суши Sushi Zoom отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія
29 февраля 2024 в 8:29

Суши тануть в роті, багато риби, багато сиру Філадельфія, дуже смачні і великі. Ми просто насолоджувалися і захотілося ще. Ціна приємно вразила.

Виктория
10 января 2024 в 0:15

Замовляю тільки в них, найсмачніші роли в місті. Проблем з доставкою не виникало ніколи, завжди вчасно отримувала замовлення.
Все смачно, ситно, якісно.
Персонал привітний як завжди. Допомагають підібрати замолення по смаку. Радують знижки та акції!

Лена
05 января 2024 в 15:40

Sushi Zoom, розчарували. Рис дуже твердий! Роли хоч і великі, але у них дуже багато рису. Будь ласка попрацюйте над цим

Юлия
29 декабря 2023 в 11:19

Не рекомендую! Можливо і якісні товари, але до мене віднеслися безвідповідально, завчасно зробила замовлення, обговорили час готовності, в результаті "почекайте годинку", через годину та сама відповідь, приїхали за 80 км від Золотоноші, тобто не з сусіднього будинку. Можна було просто попередити, а не "тягати кота за хвіст". Діти чекали в авто- в результаті розчарування і сльози. Більше туди ні ногою. Дякую за зіпсований вечір

Ярослава
27 октября 2023 в 6:51

Ставлю низьку оцінку, тому що чекали замовлення 3 години. Цієї Золотоноші раз два і пробіг, а везти замовлення не попередивши про те що час доставки буде 3 години це звичайно нонсенс, знала б, що так довго не замовляла б.

Лєна
18 октября 2023 в 22:25

Замовляли суші не перший раз. Тому і знов повернулись до Вас. Але нажаль розчарували. Суші були не якісно зроблені. Не смачні. Навіть рис. Йдосі думаю чи не свіжий чи не доварений. Щодо персоналу то дівчинка була вічливою.
Робіть завжди якісно і смачно і люди будуть до Вас повертатись.

Anastasiia
11 октября 2023 в 4:39

Оцінку ставлю низьку, тому що очкували замовлення 2 години. Немає бажання надалі замовляти у Sushi Zoom. Особливо, коли у тебе розпланований святковий вечір.

Саша
03 сентября 2023 в 0:16

Смачні роли, швидке обслуговування. Люблю Суши Зум, але чому оператор Аліна дозволяє собі повишати тон, тикати мені і хамити? Дуже неприємно було, адже ця дівчинка як я розумію замоталася на роботі і не навмисно помилилася і поставила мені оплату готівкою, замість карти, через що я зателефонувала, бо мені кур‘єр зробив зауваження, чому так. Замість адекватної розмови я отримала агресію і обвинувачення. Дуже неприємно приїхавши з війни, з якоїсь доставки ролів отримати таке приниження та грубість. Круте ставлення не те, що до людей, а й до військових.

Ангелина
19 июля 2023 в 22:49

Доброго дня)
Хотіла залишити відгук
Хоча суші і смачні, та все ж персонал дуже неприємний і зверхній) ми всі люди, але такої незаслуженої неповаги терпіти ніхто не буде)
Гарного дня!

Дарина
01 февраля 2023 в 19:11

При замовленні не повідомили скільки буде готуватися, чекали більше години! При запитанні чи ще довго буде готуватися нам відповіли "що на готування і доставку іде година двадцять" я запитала чому ви не повідомили скільки потрібно буде чекати, мені відповіли " Ви не питали " Хоча до цього дівчата завжди казали скільки потрібно буде чекати.
В цілому суші смачні.

Тетяна
30 декабря 2022 в 20:40

Час виконання не відповідає дійсності, завжди доводиться чекати. Персонал на зауваження відповідає хамством!

Сергей
09 февраля 2022 в 4:40

Сотрудники без масок, сам зашёл тоже без маски но на замечание сотрудников маску одел, на моё замечание сотрудники никак не отреагировали.
Upd. Посмотрите ещё раз внимательно видео и посчитайте количество сотрудников за прилавком без масок, их было два. В след раз. Буду фиксировать по 102 нарушение карантинних правил

користувач
10 сентября 2021 в 23:00

Склад ролів в меню не відповідає дійсності, не смачно Замовляли з вугрем привезли з лососем

користувач
20 июня 2021 в 11:37

Не розумію як людям подобаються ці суші! Один рис, начинки малувато, та й оформлення таке собі, дуже неохайно зроблені. Соєвий соус не смачний. А після того як побачила що дівчата, що роблять роли, стоять та й курять на вулиці у фартухах, а потім в них же йдуть готувати, я зрозуміла що про правила санітарії тут не чули. Замовляти більше не будемо!

Алина
30 мая 2021 в 7:36

Найсмачніші суші у нашому місті Швидка доставка, надійне пакування, а суші - неймовірна смакота!)

Вадик
03 апреля 2021 в 2:30

Найсмачнiшi роли в нашему мiстi! Якщо I замовляти роли, то тiльки тут. Не раз вже в них замовляв, завжди без запiзнень i виконано якiсно. Шкода тiльки, шо нема змоги бачити хто такую смакоту начарував. Сьогоднi замовляв Сушi Бум ввечерi, то знайте, сушисти, що це серед усix роллiв нашого мiста найсмачнiше, що я куштував. Дякую, рекомендую

Добавить отзыв