UAOTZYV.COM

Сучасна Сімейна Стоматологія

Адрес Черкасы, вулиця Смілянська, 124/2
Телефон +380 (67) 647-70-87
Часы работы 09:00-20:00
Сайт sss.ck.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Стоматолог, Эндодонтист
Оценка 4.8 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Сучасна сімейна стоматологія — Черкасы, вулиця Надпільна, 289/1
Похожие компании в категории
Городская детская стоматологическая поликлиника — Черкасы, вулиця В'ячеслава Чорновола, 120
Порцеляна — Черкасы, вулиця Богдана Хмельницького, 43
7 звёзд — Черкасы, вулиця Надпільна, 330

Сучасна Сімейна Стоматологія отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталія
07 июня 2024 в 17:55

Сьогодні лікувала карієс в Сучасній сімейній стоматології у Максима Миколайовича та трохи не заснула в кріслі. Ніколи не могла подумати, що це можливо! Я в захваті! Ні болю, ні дискомфорту, все на вищому рівні. Дуже уважні лікар і асистент, адміністратор від зустрічі до розрахунку щиро посміхалась та цікавилась чи все добре. Дякую за сервіс. Всім раджу лікуватись тільки у Вас.

Елена
26 мая 2024 в 9:36

Тиждень тому лікувала карієс в цій клініці. Як тільки зайшла в клініку, одразу зустріла привітна дівчина-адміністратор. Лікар теж дуже сподобався, я спочатку нервувала, але після спілкування з ним довірилась в руки спеціаліста. Лікування пройшло дуже швидко та безболісно, одразу записалась на наступний прийом. Рекомендую!

Світлана
07 декабря 2023 в 17:17

Панченко Катерина Юріївна прекрасний кваліфікований лікар. Лікували в неї зубки двом нашим діткам семи та п'яти років. Лікар дуже швидко знайшла підхід до дітей, була дуже уважна, робила все швидко та безболісно. Діти завжди з радістю йшли на прийом. Зубки поліковані прекрасно. Щиро рекомендую лікаря та стоматологію)

Ирина
18 ноября 2023 в 11:37

Наважилася на видалення відразу двох зубів мудрості. Був величезний страх, так як попередній зуб видаляла в державній поліклініці під місцевою анестезією, то вирішила, що варіант з седацією якраз на мій випадок. І не пожалкувала!
Дуже велике дякую лікарям Бароян Едіті Едіківні та Пожар Олександру Вячеславовичу і всьому персоналу клініки, хто був причетний до операції. Седація була 1 год, ні страху, ні болю не відчувала, виходила від наркозу легко, звичайно ж була сонливість, шви накладені акуратно, біль почав відчуватися тільки ввечері, хоча операція була зранку. Однозначно рекомендую клініку, та седацію для хірургічних втручань чи просто великого страху!

Вікторія
21 октября 2023 в 23:33

Безмежно вдячна лікарю Панченко Катерині Юріївні та анестезіологу Пожар Олександру В'ячеславовичу за лікування мого сина в седації. Дитині видалили 10 молочних зубів, 4 постійних та 3 молочних запломбували. Катерина Юріївна професіонал своєї справи! І це все за 3 години седації! Все пройшло добре, син після лікування поспав ще годину на дивані, куди його на руках дбайливо переніс Олександр В'ячеславович. Він постійно підходив, цікавився станом дитини. Також був на зв'язку коли ми вже були вдома. Після декількох годин відпочинку син вже бігав і пригав. Я дуже хвилювалася перед седацією, перечитала купу інформації і добре що все таки наважилася на такий спосіб лікування. Дитина просто проспала всі маніпуляції, прокинулась поряд з мамою, а все же зроблено. Я дуже рада що ми обрали саме Сучасну Сімейну Стоматологію і довірилися таким чудовим лікарям. Ще раз щиро дякую вам!

Женя
16 июля 2023 в 4:21

Хочу подякувати лікарю, Катерині Юріївні та її асистенту за високий професіоналізм, стальні нерви і терпіння) дівчатка, ви професіонали своєї справи, дуже вам дякую! Справились з моєю "ракетою")
Всі хто бажає відвідати цю клініку, можете бути впевнені, що прийшовши сюди, підете задоволені та з гарним результатом!

Dmytro
05 июля 2023 в 4:55

Некоректність персоналу при спілкуванні з клієнтами може позмагатися лише із завищеними цінами. І, будь ласка, зверніть увагу на помилки в надрукованому плані лікування: "коронка циронієва"

Илля
18 июня 2023 в 12:12

Найприємніша стоматологія, де я тільки не був! Враження на висоті! Як же приємно пролікувавшись рік тому, чути, що у тебе все добре!

Саша
17 июня 2023 в 16:41

Дуже вдячна лікарю Артему Сергійовичу, сину 8 років дуже боїться лікувати зуби, але після прийому в цій стоматології, навіть йому сподобалося, сказав будемо тільки тут лікувати. Дякую.

Саша
05 февраля 2022 в 19:54

Хочу виразити велику вдячність Артему Сергійовичу, за професіоналізм та вміння знайти підхід до маленьких діток. Прекрасна клініка та чуйний персонал. Окрема вдячність за заохочуючий приз (іграшку).

Екатерина
09 декабря 2021 в 13:46

Добрый день)
Была сегодня на чистке зубок у Гопкало Артёма Сергеевича)
Очень приятный, вежливый, внимательный врач - профессионал)
Рекомендую всем!

Оля
26 октября 2021 в 23:15

Я рекомендую дану клініку. За допомогою процедури "уві сні" мені видалили "лежачі вісімки". По іншому я б ніколи не наважилась їх видалити. Дуже вдячна за це лікарям хірургу та анестезіологу та всім медичним працівникам. Протягом 5 днів телефонували та запитували про моє самопочуття. Всі рани загоїлись благополучно. ️

Наталия
02 октября 2021 в 15:19

Надзвичайно задоволена і вдячна за надані послуги. Ваша команда, як завжди на висоті.
Окреме захоплення викликає Микола Миколайович, який філігранно і швидко перетворює ваші зубчики в справжні витвори мистецтва.
Ви найкращі! Залишайтеся такими і надалі.

Саша
14 сентября 2021 в 12:03

Якісна робота, адекватні ціни, ввічливий та уважний персонал. Чисто, комфортно, приємна атмосфера. Видалила сколотий зуб мудрості швидко, абсолютно без болю та подальшого запалення, отримала якісну консультацію. Звертатимусь знову, можу сміливо рекомендувати

Pervert
13 мая 2021 в 16:44

Вежливый персонал, компетентные врачи, очень контактные люди). Комфортная обстановка - чай, кофе. Вообще не жалею, что начала лечение именно тут

Виктория
09 апреля 2021 в 23:00

Не вперший раз у дитячого стоматолога, дуже рекомендую, побільше би таких врачів) ше і кожен раз подарунок для дитини)

Добавить отзыв