UAOTZYV.COM

Студія Територія масажу

Адрес Черкасы, вулиця Остафія Дашковича, 4
Телефон +380 (68) 601-11-77
Часы работы 10:00-20:00
Сайт in.ck.ua/ua/studiya-terytoriya-masazhu
Рубрики Офис компании
Оценка 5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Exit-Ua — Черкасы, бул. Шевченка, 205, 603
Твоя шина — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 7
СТО Аркона-мастер — Черкасы, вулиця Святотроїцька, 73
ЗАО Завод упаковочных машин Упмаш — Черкасы, вулиця Чехова, 104

Студія Територія масажу отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tatana
04 июля 2023 в 11:29

При відвідуванні салону сподобалось все! Ставлення персоналу і надання послуг. Особлива подяка майстру масажу Юлії за професійний підхід до своєї справи. Рекомендую 100%

Natalia
13 мая 2022 в 17:19

Вже 1,5 роки часу довіряю свою спину - лише Віталію. Це фахівець, що має золоті руки. Масаж буває різний, але результат завжди неймовірний!
Фахівець чудово відчуває тіло і може порадити не тільки свої техніки, а й розуміє, що не в його силах і дає корисні поради. Витискання зажимів болючий процес, але після нього спина неймовірно легка і всі болі зникають.
Сервіс студії також на високому рівні - дівчата завжди порадять і підберуть найзручніший для Вас час і тип масажу.
Спасибі за вміння і результат.

Табалами
13 апреля 2022 в 1:48

Для тех, кто любит "чувствовать " массаж и видеть результат, тому к Виталию. Отличный специалист с достаточно широким спектром знаний, который может предложить разные пути решения ваших проблем. Рекомендую

Jify
08 февраля 2022 в 21:07

Була перший раз у цій студії на лімфодренажному масажі. Мене записали в той же день, коли я хотіла прийти! Ірина Олександрівна - то любов масаж був супер, ціни дуже круті за такі масажи, кушетка підігрівається приємно.
Після масажу заварила мені чайок м'ятний і я також порелаксувала на платформі з імпульсами для ніг і живота
Я відпочила перед новим роком) дякую ️

КлавдиЯ
06 февраля 2022 в 6:09

Неймовірне місце релаксу і оздоровлення. Професіоналізм і доброта, щира ввічливість персоналу приємно дивує. Товар і якість роботи цього центру перевірено роками. Хочете покращити здоров'я без хімічних елементів, вам сюди! Дякую за незабутньопроведенний у вас час!

Женя
19 декабря 2021 в 7:23

Звичайно, все індивідуально. Мені 67, тобто ще й вікові негаразди - обмеження рухливості плечового суглоба і остеохондроз. Після медокаментозного лікування лікар направив на масаж. В інтернеті по відгуках вибрала Віталія Полтавця. Процедура не із приємних - доволі болісно. Але ж результат! Уже після першого сеансу рука почала рухатись, а після всього курсу відчула легкість рухів та розслаблення спини.
Дуже дякую Віталію за професіоналізм - Майстар своєї ссправи! А також дякую персоналу за доброзичливу комфортну атмосферу.
З повагою та найкращими побажаннями.

Саша
16 декабря 2021 в 4:34

Дякую Віталію Юрійовичу за масаж моєї спини! Після проходження курсу масажу відчуваю велике полегшення. Таке відчуття, що руки масажиста " бачать" всi проблемні місця. Вдячна також адміністратору і персоналу "Територія масажу" за завжди теплу зустріч.

користувач
02 декабря 2021 в 9:22

Велика вдячність масажисту Віталію Юрійович - людина яка має золоті руки. Спочатку робить дуже болючий масаж, але потім стан здоров'я помітно покращується. Взагалі дуже приємне враження всього колективу "Територія масажу". Приємне спілкування українською мовою. Колектив професіоналів своєї справи.

Женя
19 ноября 2021 в 4:25

Хочу оставить чистосердечный отзыв. КТО ЕЩЁ СОМНЕВАЕТСЯ (как я это делала 2 года) - пусть скорее идёт к вам!
Сказать, что я довольна - это ничего не сказать! Выбирала массажиста, ориентируясь (на свой страх и риск) на отзывы в интеренете и Instagram.
Ещё ДО первого сеанса массажа поняла, что не ошиблась с выбором: отзывчивость администратора приятно удивила и вселила уверенность, что всё будет хорошо. Ваш уровень клиентоориентированности - на высоком уровне. Особая благодарность за напоминания о сеансах в Вайбере)
Сам массаж - ВЫШЕ ВСЕХ ПОХВАЛ! Была на массаже у Иры и у Виталия. Профессионалы своего дела! Это лучшее, что случалось с моей спинкой за последнее время.

Теперь всегда бегу к вам, как на праздник)

користувач
12 ноября 2021 в 12:43

Отличная и приятная атмосфера, очень замечательный и положительный персонал и в салоне по ул. Дашкевича 4 и в салоне по бул. Шевченко. Благодарю Вас за вашу работу девочки

Виктория
08 ноября 2021 в 9:27

Приємний персонал, чудова атмосфера. Багато різниз послуг. Отримувала подарункові сертифікати в дану студію, була дуже задоволена. Так що рекомендую і для особистого і відвідування і зробити приємний сюрприз близьким)

користувач
26 сентября 2021 в 15:32

Отличные специалисты! Делала массаж у Иры и у Виталия. С трудом дошла первый раз, но после рук Виталия после первого сеанса спокойно дошла до остановки, а после 3 сеанса - готова прыгать и бегать. Подход комплексный, внимательный и реально действующий. Буду обращаться еще. Рекомендую. Цены адекватные и время подберут удобное.

AnRu
03 июля 2021 в 19:57

Ввічлий персонал, орієнтовані на клієнта, завжди йдуть на зустріч. Задоволенні майстром Віталієм. Сильні руки, завжди допомагає, ввічливий, тактовний, майстер своєї справи.

Andrii
21 февраля 2021 в 20:18

Дуже ввічливий та привітній персонал. Масаж був супер тонізуючим та зняв абсолютно увесь біль з плечей, за це подяка майстру. Чудовий сервіс.

Добавить отзыв