UAOTZYV.COM

Спортохота отзывы

Адрес Черкасы, вулиця Берегова
Телефон +380 (67) 301-78-78
Сайт sportohota.com
Рубрики Ресторан, Бар, Площадка для пляжного волейбола, Диско-клуб, Отель
Оценка 3.5 55 отзывов
Похожие компании в категории
Палатин — Черкасы, вулиця Гагаріна, 140
Тарас & Остап Бульба — Черкасы, бул. Шевченка, 418
Old Castle — Черкасы, вулиця Добровольського, 5
Космос Боулинг — Черкасы, вул. Припортова, 34Б

Ресторан Спортохота отзывы

55
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олексій
28 сентября 2023 в 13:33

Забронювали номер Люкс на 2 дні в очікуванні гарного відпочинку. Коли приїхали та заселились жахнулися - в номері багато пилу, почали чхати через це, диван брудний, в ванній кімнаті неприємний запах, рушники вже почали розлазитися від старості.
Але це ще не все, ми пішли до менеджера повертати кошти за жахливий стан номеру, але вихідні вже зіпсовано. Менеджер погукав головного менеджера, щоб передивитись номер. Головний менеджер сказав що в номері все добре. На мої прохання повернути гроші за 2 доби почала підвищувати голос та дивлячись в очі говорити, що з номером все добре і пропонувати переселитись в інший номер, але бажання залишатись з таким сервісом та номерами не було бажання. У підсумку повернули лише половину вартості та ми пішли шукати інший готель.
Нікому не раджу цей готель

Саша
28 августа 2023 в 14:09

Затишне, місце з прекрасними краєвидами, чудове місце щоб провести гарний вечір з друзями подалі від міста. Смачна кухня та привітний персонал. Також хочу подякувати за можливість відвідати заклад зі своїм маленьким чотирилапим другом! Все сподобалось!

Юлия
25 августа 2023 в 23:10

Чудове місце для відпочинку з сім'єю, привітний персонал та смачна кухня! Обов'язково приїдемо ще раз!)

Вадим
13 августа 2023 в 12:34

Відпочивали в серпні, місце цікаве. Парковка, всі зручності. Два бари, ресторанна кухня, все дуже добре. Гарний пляж, пісок, Дніпро, все супер. З зауважень висока ціна пляжних палаток (350грн.) за день, це ж не море, А в цілому готельно-ресторанний комплекс рекомендую. Дякую

Анна
08 августа 2023 в 17:14

Сьогодні відпочивали на комплексі спортохота сім‘єю, попали на пінну вечірку. Дуже охайний заклад, та працівники. Особливо запам‘яталися бармен на пляжному барі, який був дуже вічливий та комунікативний, також хочу відмітити що з самого початку при вході нас зустрів дуже привітний та спостережливий охоронець, який дуже люб‘язно нас зустрів та провів вкінці відпочинку! Дякую Вам велике за такий персонал. Обов‘язково прийдемо ще

Сергей
06 августа 2023 в 2:54

Вперше був в Черкасах, та завітав до цього закладу. З самого початку мене вразив дуже чемний охоронець, який в вічливій формі привітав нас та побажав приємного відпочинку. Відпочинок пройшов дуже гарно. Ми потрапили на пінну вечірку діти були в захваті. Пляж чистий та облаштований зонами відпочинку з шизлонгами та бесідками які заховали нас від палючого сонця. Дуже смачна кухня замовлення виконали трохи з запізненням, можливо це було повязанно з великою кількістю відпочиваючих. Трохи засмутила якість прибирання в туалеті. Але навіть це не змогло зіпсувати чудовий настрій. Наприкінці той самий охоронець подякував за те що завітали та побажав гарного продовження вечора. Дякуємо за гарно проведений час. Приємно враженні. Всім рекомендую.

Мария
29 июля 2023 в 22:56

Минулого тижня відпочивали з сім'єю на комплексі Спортохота.
Ми замовили попередньо столик на вечір з видом на Дніпро. Краєвиди чудові, на території є де діткам розгулятися.
Нам сподобалося м'ясо зі смокера, яке готується (як сказав нам офіціант) тільки у цьому закладі.
Ми довго чекали на своє замовлення через велику кількість людей, але воно того варте було. Дуже соковиті яловичі ребра, смачний томлений телячий язик.
Найбільше сподобався нам бар на пляжі (привітливий персонал), на якому готують "крутезні" бургери та авторські коктейлі.

Евгения
29 июля 2023 в 17:45

У цьому році неодноразово обираємо спортохоту для святкування. Неймовірне місце. Чиста вода в той час як на пляжах Черкас вона вже зелена. Казкові світанки і заходи сонця. Вночі можна розглядати сузір'я.
На березі багацько каміння, цегли і водяних горіхів (це ті штуки з колючками на які всі ми хоч раз наступали). Було би добре якщо пляж чистили б.
Є багато альтанок в аренду, де можна проводити свята зі своєю їжею. Там достатньо мангалів, але не вистачає прямого виходу до води і рукомийника. Також хотілося щоб в альтанках на всіх вікнах були сітки бо дуже багато мух. Офіціантам потрібно нагадувати про посуд.
Щодо їжі: гриль-меню смачне. І м'ясо, і овочі. Сподобалися лаваші з сиром і зеленню. Єдине, що трохи підкачало, це картопля фрі.
Номера непогані і на будь-який бюджет. Там є кондиціонер, телевізор, білизна свіжа і білосніжна. З вікна видно Дніпро. До нього кроків з десять, що не може не тішити. Поруч з будиночками альтанка, яка ввечері приємного підсвічується. Ідеально для романтичних вечорів.
Із мінусів: що-що, а недомитий унітаз одразу справляє погане враження. Так само як і зламані жалюзі, які лежать на підвіконні. А головне, що ми приїхали на дві години пізніше ніж був в'їзд, а номер ще був не прибраний після попередніх гостей.
На території є дитяча кімната і просторий басейн для дітей.
Не дивлячись на ті мінуси, які не дали скласти ідеальну картину, впевнена, що ми ще не раз будемо тут відпочивати.

Виталий
24 июля 2023 в 20:32

Чудове місце розташування. Дуже смачна їжа і приємне обслуговування.
Рекомендую скуштувати м'ясо зі смокеру (Яловичі ребра просто бомба)

Вячеслав
17 июня 2023 в 12:50

Вирішили провести міні відпустку в цьому закладі. Місце дуже змішаних емоцій.
Спочатку мене дуже здивував залог за ключ від номеру 200грн
Взяли номер Люкс - до чистоти притензій не було, вид з вікна на Дніпро, все відразу було гарно та сподобалось.
Привітливий персонал. При цьому якусь екскурсію по територія Вам не проведуть та не розкажуть що і де, просто дають ключ і кажуть номери там.
З часом почали вилазити мілкі недоліки. Фену немає, праски немає, шампуню немає, на шторці для ванни пліснява, одіяло для двох поклали розміром півторашка, WIFI в номерах жахливий - роздавав інтернет з телефону.

Зранку пішли на сніданок, було прохолодно та попросили пледи і тут теж говорять давайте залог 200грн за кожен плед) Ну просто бред - дуже псує враження про заклад, враховуючи що на сніданку ми були одні та столики знаходяться перед баром. Після цього я вже не виходив з номеру без 400грн в кармані налічки.

В загальному кухня нам сподобалась, ціни абсолютно адекватні, персонал красавчики в міру своїх можливостей закривають всі питання.

Були в сауні - теж все топ, басейн є, чистенько. Але принести щось з бару навіть не запропонували, самі бігали в бар по пиво.

Ціни від сайту відрізняються кардинально, що дуже не приємно коли ви їдете з іншого міста, а вам по факту кажуть іншу ціну і ще такі недовольні, кажуть типу: "а ви знаєте коли той сайт взагалі оновлювали". Та я і не повинен - це знати! Якщо сайт не актуальний то закрийте його!

На пляжі для відпочиваючих готелю ніяких плюшок немає, при тому що пляж був пустий, хотіли гроші за все або лягайте на пісок.

В загальному гарне місце, з адекватними цінами, з смачною кухнею. Приїхав би ще тільки на вихідні потусити, їхати на довше точно ні

Мар'яна
15 июня 2023 в 3:53

Не смачна кухня, не гарна подача, але дуже гарну атмосферу роблять музиканти, дуже гарна локація і діско і номера, і дитячий басейн, майданчик, пляж з лежаками

tymchenko
02 января 2020 в 21:32

Лохотрон. Приехали с Киева, а тут обман. За 480 грн ты получаешь не убранный номер без холодильника, без интернета и т. Д.
Завтрак включён - повара ещё нету, подождите (говорит админ). Я плюнул и уехал. Не советую!

tymchenko
26 декабря 2019 в 20:19

Проезд к отелю не кудышний. Разве что на джипе.
Персонал опевестил что мой зарезервированый номер ещё не убранный, хотя я делал резерв за неделю. Вайфай ловит как оказывается только на ресторане, а не в отеле как сказано на сайте и персонал на троечку.

Ксения
31 октября 2019 в 11:10

Хороший пляж, есть лежаки, зонтики, для детей детская площадка под накрытием, не большой басейн но глубокий (для тех кто умеет плавать). Можно покушать, кухня такая себе на 3+. В целом хорошо, мне нравится.

Денис
27 октября 2019 в 21:14

Очень прекрасное место для отдыха, великолепная живая музыка, официанты очень прекрасны, быстро выносят блюда, а кухня вообще супер, очень вкусно и быстро ;) буду приходить ещё ️

Ann
27 октября 2019 в 3:20

Пляжное меню. Скумбрия. Черноморские креветки. Для детей много развлечений и бассейн. Только игрушки стоило бы обновить. Все убитое. Детей не слышно и не видно. Они все на площадке. Пляж чистый. Шезлонги и зонтики. Стоит приехать попрыгать с пирса!

Сергей
26 октября 2019 в 16:00

Внешне очень ужасно
Вроде находимся не на базе, не то прошлый век.
По кухне не скажу.
Но не советую.
За такие деньги, можно ехать в сокирно или лозивок для отдыха

Иван
25 октября 2019 в 9:52

Место далеко от города, добраться можно только на такси. Цены высокие, кухня не сказать чтоб особо. В общем, по цене качеству не соответствует

Сергей
05 октября 2019 в 1:19

Был семьёй с ночлегом на базе спортохота очень понравилось красивая чистая база. Собираемся на следующий год посетить ету базу на более долгий срок. Рекомендую

Анна
22 сентября 2019 в 2:28

Очень понравилось в "СпортОхоте". Попали на пенную вечеринку для детей - дочка была в восторге!

Добавить отзыв