UAOTZYV.COM

Спортивно Оздоровительный Комплекс

Адрес Умань, провулок Пожарського Дмитра, 10
Телефон +380 (67) 547-11-94
Сайт umanplaza.com.ua/vidpochinok/sok
Рубрики Отель, Бар, Спортивный зал, Крытый плавательный бассейн, Небольшая гостиница
Оценка 4.3 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Умань плаза — Умань, вулиця Горького, 6
Готель Умань Плаза — Умань, вулиця Горького, 6
готель ресторан Слобода — Умань, 11а, Київська вулиця
Шинок на околицi — Умань, 1 Лісна
Похожие компании в категории
Гонтів яр — Умань, вулиця Бандери Степана, 148
Умань готель — Умань, вулиця Небесної Сотні, 7
отель Корнет — Умань, вулиця Тищика, 32
Готель Ландау Б — Умань, вулиця Володимира Мономаха, 4

Спортивно Оздоровительный Комплекс отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
15 ноября 2023 в 22:21

Відпочивали сім'єю декілька днів, номери чисті та дуже теплі, відвідували басейн, в кафе дуже смачно готують і ціни доступні. Рекомендуємо цей заклад для сімейного відпочинку!

Виктория
03 сентября 2023 в 5:34

Гарне місце для відпочинку після тривалої подорожі на авто. Чисті номери, привітний персонал, смачна їжа в ресторані, помірні ціни. Дуже рекомендую і дякую

Женя
26 июля 2023 в 2:33

Чудове місце для сімейних свят. Вже не перший раз звертаємось саме в цей заклад. Співвідношення ціна-якість супер. Затишна територія, уважний персонал.

Алиса
09 июля 2023 в 23:13

Приїхали з Одеси о 23: 00 ночі нас зустріли дуже приємно, поселили в номер, номер чистий просторий, ресторан вже був закритий, нам сказали що без проблем приготують домашніх пельменів що і зробили, дякую величезне за теплий прийом, кухар пельменів взагалі шикарний) всьому персоналу) " номер був не дорогий 800 гр на двох.

Алеся
09 июля 2023 в 19:19

Номер охайний, привітний персонал, обслуговування супер, гарна кухня та приємні ціни. Рекомендую

Мэри
01 июня 2023 в 3:15

Добрий вечір! Дуже хочу подякувати персоналу. Величезне вам дякую. Це команда, яка працює для клієнтів. Доки ми були у готелі ми це помітили але переконалися коли поїхали та забули зарядний пристрій не з дешевих. Нам зателефонували і сказали, що в номері ми забули зарядку і що її покладуть і ми зможемо її забрати. Було дуже приємно, бо думали, що втратили зарядку десь. Ну а найкрутіший у готелі кухар Євген з ім'ям можу помилитися вибачте якщо що. Але готує він суперрр. І нам все подавали в номер ось це сервіс. Так ось ви найкращі. Я незабаром приїду до вас ще. Велике вам дякую за вашу організовану працю.

Оля
24 января 2022 в 9:51

Ночували по дорозі на відпочинок. В номері кондиціонер, мініхолодильник, фен, рушники, електрочайник, одноразові тапочки і мило. Тихо, чисто. Також входить сніданок. Все сподобалось. 2-місний- 550грн.

Елена
07 января 2022 в 4:40

Очень приятные условия за адекватную цену! Наш номер за 550 грн на двоих включал все, что нужно путешественнику - удобная кровать, парковка, большой номер, завтрак кондиционер, минихолодильник, фен, телевизор. Всё в хорошем состоянии. Приятным бонусом была возможность поплавать в бассейне (клиентам гостиницы скидки). Если уж совсем придираться, то в нашем номере был сломан держатель для душа (Но такая мелочь совсем не испортила приятного впечатления) Всем советую этот комплекс для остановки в Умани!

Яна
06 января 2022 в 18:43

Номера новые, красивые, чисто. Кровать хорошая, матрас удобный. Сейчас идёт ремонт во дворе. Мы в первый день попали на замечательный персонал. Завтрак, ну такой себе, но хорошо, что они есть. Рекомендую.

Алекс
05 января 2022 в 23:33

Хороший отель, до центра 5 минут, до парка минут 15-20 ходьбы. Номер отличный - чистый, просторный, удобства, телек, холодильник, чайник, санузел и шкаф. Замечательный бассейн, хотя и не для туристов, закрытый спортивного плана, без стульчиков, шезлонгов, коктейлей и перекуса. Нырнул и целый час плавай туда-сюда. Если сможешь. Я устал через 20 минут. Завтрак радует - простенький, маленький, но очень свежий. В общем, всё замечательно! Из минусов можно отметить только две вещи: с утра начинается стройка и сильная слышимость. Ночью то пьют-гуляют отдыхающие, то выселяются-заселяются и дверьми хлопают. Со сном возможны проблемы.)

Игорь
30 декабря 2021 в 10:04

Приємно здивувало співвідношення ціна/якість! Вічливий та щирий персонал, чисті номери, затишний та зручний для авто двір. Та ще й в центрі міста! Парк в 15-20 хв. Пішки, центральна площа - просто поруч! Нам дуже сподобалося, дякуємо за приємні враження! Рекомендуємо готель СОК для перебування.

Olena_traven
30 декабря 2021 в 1:23

В номері ЛЮКС був зламаний диван, жахливе тьмяне освітлення. Не було душової кабіни - лише джакузі, не було тримача туалетного паперу, точніше він був зламаний. Величезна щилина під дверима на балкон, через що було холодно, навіть з підтикнутим під щелину валиком.
Освітлення вимикалось ДАЛЕКО від ліжка, над ліжком не було ніяких бра - це взагалі незручно. Вхідна дверь не трималась без закритого замка. Загальне враження захудалого готельчика.
Це ще не рахуючи того, що деякі сходинки були іншої висоти, що взагалі-то небезпечно і вся наша група на них перечіплялась.
Сніданок був нормальним, але холодним (міні-сосиски прям холодні ніби з холодильника), довго розносили бо була велика кількість туристів, а, судячи з всього, розносять сніданок лише повар та адміністратор.
Чи не вперше взагалі потрапила в таке.

Александр
22 декабря 2021 в 8:50

Новый отель бюджетного уровня
В номерах есть вентилятор. Реже кондиционер. Завтрак включен но очень скромный омлет, пару кусочков колбасы плюс кусочек хлеба чай, кофе. Номер 592 гр.

Елена
17 декабря 2021 в 4:49

Останавливались в этом отеле на одну ночь. Номер взяли самый дешёвый (300 грн без окна). Номер чистый и уютный. От гостиницы пару минут пешком и вы уже на главной площади города, до музыкальных фонтанов минут 10.
Персонал в гостинице приветливый. Есть парковка на територии
Буду рекомендовать

Ирина
14 декабря 2021 в 23:23

Їхали сім'єю з відпочинку, зупинилися в цьому готелі, все сподобалось, є ранкова та сніданок

Виталий
05 декабря 2021 в 0:08

Хорошее место для ночлега. Все чистенько и ухоженно. Пастель и полотенца белые. Был включен завтрак и посещение бассейна. Персонал отзывчивый и внимательный, при раннем выезде получилось взять завтрак с собой. До парка, центра не далеко. Рекомендую хорошее место.

Женя
30 ноября 2021 в 22:01

Готель -супер! У номері є все необхідне для подорожуючих. До того ж ми були наприкінці вересня, на вулиці - прохолодно, а номер опалювався! Дуже приємно було повертатися після прогулянки до теплого та затишного приміщення. Раджу всім.

Petroff
15 апреля 2020 в 11:40

Большие просторные номера. Завтрак включен в стоимость. Посещение бассейна включено в стоимость. Парилка в номере

Юридичний
06 октября 2019 в 18:44

Готельно-відпочинковий комплекс на п'ятірочку. Відпочивали в ньому два дні у серпні 2019 року. Все сподобалось. І номера, і кухня, і басейн, і ставлення персоналу. Можна рекомендувати.

Александр
04 января 2019 в 7:32

Приємно. Доступно. Чудова локація. Піша, хвилинна доступність до центральної частини міста дозволяє швидко зорієнтуватись. Поряд магазини, кафе, супермаркети. Помірні ціни як на проживання так і в ресторані на території комплексу дозволяє насолоджуватись відпочинком. Також в вартість проживання входить відвідування басейну, що дозволяє безвідривно тренуватись.

Добавить отзыв