UAOTZYV.COM

Собаче Серце

Адрес Умань, вулиця Комарова, 27
Телефон +380 (93) 763-92-39
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-17:00
воскресенье10:00-15:00
Сайт sobacheserce.wixsite.com/vetklinika
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 4.3 26 отзывов
Похожие компании в категории
Багіра / БАГИРА — Умань, вулиця Леніна, 20
Ветеринарна клініка У Ветеринара — Умань, вулиця Шевченка, 21

Собаче Серце отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Lev
21 сентября 2023 в 12:14

Звернувся до клініки з приводу піроплазмозу у п'ятимісячного цуценя вівчарки. Негайно було надано кваліфіковану допомогу.
P. S. І зовсім не дорого.

Наталия
08 августа 2023 в 14:50

Пишу свій коментар з ціллю подякувати цьому чудовому Лікарю та усім спеціалістам Ветлікарні Собаче Серце за успішно проведенну операцію улюбленці та члену моєї сім'ї чудові дівчинці Куклі, порода Кангал.
Ми звернулися з іншого району до Лікаря за надання допомоги нашій красуні 20 червня 2023 року, Лікар одразу прийняв та оглянув Куклу, прийняв рішення про операцію. Професійно надана операція, та консультація з подальшим лікування. Отож особисто від себе рекомендую усім людям України звертайтеся до Лікаря та цієї Ветлікарні за допомогою своїм улюблянцям. Прекрасна гарна клініка та чудовий колектив професійних спеціалістів. Дякую Вам Ветлікарня Собаче Серце, за врятоване життя нашій Куклі!

Олена
06 апреля 2023 в 19:15

Доброго дня. 1.04.23р ми звернулися в клініку собаче серце для стерилізації киці. Нас про консультував Михайло Леонідович, назначили день операції на 3.04. В цей день зробили дуже гарно і якісно стерилізацію. Ми дуже Вам вдячні за нашу кицю. У вас золоті руки, дай вам Бог здоров'я за вашу роботу.

Анастасія
23 января 2022 в 13:14

Допомогли кішечці, стало краще вже на другий день. Приємно здивувало ставлення, кішечка з характером, але ні разу не було скарг на це. Тепер кішечка здорова, всі раді

Женя
24 июля 2021 в 9:42

Звернулася в клініку 2 липня 2020 р. Породиста киця не могла народити сама. Лікар сказав, що кесарів розтин буде коштувати 2500. У мене було 1800 грн. Тоді він дав пораду: зробити ін'єкцію і убити кошенят. Якщо кішка сама не розродиться до завтрашнього дня, то приїхати з грошима на другий день і зробити кесарів розтин. Висновки робіть самі. В іншій клініці в цей же день за 1700 грн зробили кесарів розтин та врятували кішку і кошенят.

користувач
09 июня 2021 в 3:58

Я з чоловіком, сьогодні звернулися у ВАШУ вет. Клініку, бо мітили у нашого маленького друга хом'ячка (порода джунгарик), якусь "бульку" у вигляді володиря. Нічого непередбачувало лихого (Вет. Лікар сказав: що це кіста слинної залози, що потрібна невеличка операція, яка займе пару годин. Лікар, запевнив, що в нього подібний випадок вже був, з яким він справився і все було добре. Довірившись, ми залишили свого хом'ячка. Але нажаль, назад ми його так і не забрали. Ми у віддчаї від: халатності, пофігізму "професіоналів". Лікар ввів велику дозу наркозу (на його невелику массу тіла). Ніколи більше не звернимося у ВАШУ вет. Клініку і застерігаю інших хазяїв своїх домашніх улюбленців, щоб недовіряли "НЕдолікарям", які лікують тварин!

Галина
25 мая 2021 в 11:45

Спасибо доктору Михаилу, за внимание и профессионализм.
Когда завели котенка, долго подбирали клинику.
В клинике «Собачье сердце» мы стерилизовали кошку, проходим все вакцинации все прошло отлично. Кошка не боится приезжать в клинику.
Доктор всегда готов ответить на наши вопросы.

Ганна
20 мая 2021 в 16:28

Звернулася в клініку вперше, залишилася з приємними враженнями: привітний колектив, високопрофесійний лікар, атмосфера дружня до тварин, чистота і комфорт.
Від усієї душі хочу висловити велику Подяку лікарю за надану професійну допомогу нашій домашній улюблениці хом'ячку Шанель. Незважаючи на кінець робочого дня лікар без вагань надав невідкладну домогу, врятував життя маленькій тваринці, так вчиняють лише справжні професіонали з великим, чуйним, добрим серцем!
Бажаю ветлікарні "Собаче Серце" спокійних) клієнтів і вдячних власників!
Рекомендую всім власникам домашніх улюбленців звертатися саме в цей заклад!

Ольга
22 марта 2021 в 6:53

Сервіс відмінний. Велике спасибі лікарю лікарні за розуміння і швидкий порятунок нашої любимиці.

Ольга
10 марта 2021 в 20:13

Мало одного слова Дякую.
Ви врятували нашу Хасочку
Вся наша родина від щирого серця вам вдячні
Дай Бог вам здоров'ячка.
Хай Бог вам допомагає у всьому
Ми ще не зустрічали такої майстерності.

Кирилл
10 марта 2021 в 2:31

Кто пишет хорошие отзывы?)
Думаю хороший показатель, что людей там всегда нет, а врач на рабочем месте играет в танчики.
Принесли кошку с водянкой в конце декабря 2020 года, на узи ничего не увидели, назначили конские дозы для лечения от глистов и мочегонное, всё. Животное чуть не скончалось. Что дальше делать врач не знал и разводил руками, даже не пытался, пофигизм был очень заметен.
Видимо спешил сыграть новый раунд в игре.
В клинике Айболит на узи всё прекрасно увидели, назначили адекватное лечение, животное откачали, сейчас с ним всё ок. Когда нормальные врачи читали выписку, то хватались за голову и сказали, что благодаря некорректному лечению животное чуть не умерло. Так что о каком профессионализме может идти речь? В сложных ситуациях данная вет. Клиника совершенно бесполезна и даже может навредить. Вернуть обратно деньги за некорректное лечение врач категорически отказался.

Илья
25 февраля 2021 в 0:49

Квалифицированный и приветливый персонал, хороший асортимент и цены. Постоянно привозим своего питомца на осмотр!

Marta
23 февраля 2021 в 16:06

Дуже вдячна Михайлу Леонідовичу за порятунок киці Звернулися після невдалої операції (стерилізації) в Тальному, де занесли інфекцію. Вчасно надана допомога і лікування, повернули кішку до норми. Потішила також увага лікаря до свого пацієнта, відчувалась любов до хвостатих друзів Рада, що натрапили на хорошого спеціаліста і наша пухнаста красуня далі тішитиме нас своєю присутністю

Ольга
15 февраля 2021 в 2:20

Привезли крысёныша. Очереди небыло, нас сразу приняли, осмотрели, поставили диагноз. Помогли. Заплатили за приём 100 грн. (Нам покапали на шерсть и сделали укол) Любят своих пациентов и работу) РЕКОМЕНДУЮ)

Умань
07 февраля 2021 в 9:53

Поки що надають клаліфіковану допомогу. Навіть молодьож компетентна, якщо не знають знають в кого запитати.

користувач
08 июля 2020 в 11:26

Велике спасибі Михайлу Леонідовичу що врятував нашому котику лапку. Дякуємо за його роботу і увагу.

Liliy
09 мая 2020 в 9:16

Сказал что у собаки атопический, и сказал что дучше отдайте щенка назад пока он не облысел. Как бы у нас уже взрослая собака и шерсть блестит как маслом намазана! НЕ советую!

Саша
23 апреля 2020 в 18:44

Нещодавно захворів мій висловухий котик Мікі, ми дуже довго його лікували - і при допомозі інтернету, і при допомозі лікарів (проживаю в Одеській області) в результаті безрезультатного, так званого, «лікування», дійшли до плачевного результату, аж поки друзі не порадили звернутись по допомогу до ветклініки «Собаче серце» м. Умань. Поїхали і зустріли там. Чарівника. Михайла Леонідовича. Саме цій професійній людині, лікарю з золотими руками, добрим серцем, світлими очима та чистою душею ми, без вагань, довірили свого котика. Залишили в стаціонарі нашого котика на неділю, і ми забрали зовсім іншу тварину. Михайло Леонідович, в повному розумінні цього слова, повернув Мікі до життя. В цій клініці гарний сервіс, надзвичайно привітний персонал, тиша, спокій, розуміння, добра апаратура для обстеження братів наших менших. А головне - в цій клініці ЛІКАР І ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ!
Михайло Леонідович - замість тисячу слів - СПАСИБІ️️️

Саша
10 февраля 2020 в 16:41

Дуже задоволена Вашою консультацією, нашій Кицюня стало набагато краще. Дякуєм за швидку та якісну пораду. Дуже добре, що є такі лікарі, які і у телефонному режимі допомагають!

Саша
24 декабря 2018 в 13:34

Хочу подякувати за кваліфіковане лікування нашого котика. Дякую пане Михайло, Ви справжній професіонал.

Добавить отзыв