UAOTZYV.COM

Шиномонтаж отзывы

Адрес Черкаська обл., Умань
Часы работы 08:00-20:00
Рубрики Транспорт
Оценка 4 4 отзыва
Похожие компании в категории
Автовокзал — Умань, Київська вулиця, 1
Мрео Умань — Умань
Эвакуатор Умань — Умань, вул.Вільямса 3, Малий провулок

Транспорт Шиномонтаж отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Костя
14 мая 2024 в 4:15

Хочу написати відгук про цей шиномонтаж як дуже якісне місце для перезування коліс.
Попередньо записався, приїхав поки перезували запропонували кави.
Я залишився задоволений майстру Владу вдячність

Василь
10 мая 2024 в 4:24

Я як далекобійник з досвідом зіштовхнувся перший раз що так швидко перезули напів прицепа повністю за 40 хвилин. Відбалансували добре.
Рекомендую

R Z
18 ноября 2021 в 18:04

Шиномонтаж track force. 28.08.21 заїхав відбалансувать передні колеса, оскільки було биття по керму на швидкості. Працівник-молодий хлопчина, після того як не зміг толком відбалансувать, запропонував розбортувать колесо оскільки бувають варіанти не коректної посадки гуми на диск. Оскільки спеціаліст він а мені дорога в 800 км я погодився у підсумку з його слів він зробив краще ніж було і взяв за балансування двох шин 17 радіуса з розбортуванням однієї з них 375грн. Результат його роботи - биття по керму стало ще сильнішим. Забігаючи на перед скажу що сьогодні після повернення до Києва я зробив просто балансування цих же коліс за 150грн з виведенням балансу в ноль а не так як він, що відразу перевірив виїздом на трасу. Хлопче якщо ти читаєш це - щоб у тебе руки не боліли. І пам'ятай що колеса по фіналу обтягуються балонним ключем а не добивають пневматикою щоб обірвать клієнту шпильки.

Ирина
09 августа 2021 в 22:38

Майстер молодець! Не дивлячись на те, що у мене проблема з колесом трапилася у неробочий час даного шиномонтажа, фахівець прибув на місце за 10 хвилин і через півгодини я вже з полагодження колесом їхала далі.
Щиро вдячна за допомогу!

Добавить отзыв