UAOTZYV.COM

Ресторан-музей Українське село

Адрес Сичівка, Польова, 157
Телефон +380 (95) 388-86-06
Часы работы 09:00-22:00
Сайт uaselo.in.ua
Рубрики Ресторан украинской кухни
Оценка 3.7 43 отзыва
Похожие компании в категории
Тарас & Остап Бульба — Черкасы, бул. Шевченка, 418
Рушничок — Черкасы, вулиця Гагаріна, 110
Едельвейс — Жашків, вулиця Шевченка, 7

Ресторан-музей Українське село отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
16 января 2024 в 15:47

Все супер! Інтер'єр, музика, посуд в одному стилі. Дуже гарне обслуговування. Страви смачні і стилізовані! Ціни помірні. Рекомендую!

Александр
01 декабря 2023 в 12:40

Борщ - не смачний, хоч і коштує дорожче ніж в гарному закладі Києва!
Сервіс - ніякий (один співробітник в «цивільному» одязі
Розрахунок тільки готівкою (карта - методом перераху)
Жах, наче потрапив в 90
Єдине, чому не хочеться ставити «0» то це етнічний антураж

Milana
17 сентября 2023 в 22:31

Рекомендую завітати! Ви на мить поринаєте в справжню традиційну українську кухню, дуже різноманітну. Саме в цьому закладі дотримуються всіх рекомендацій здорового харчування під час приготування страв.
Ми святкували сімейне свято. Залишилися дуже задоволені, надзвичайно смачна кухня, обслуговування на вищому рівні. Персонал професійно підійшов до наших побажань та запропонував найоптимальніший варіант меню святкового столу. Все було бездоганно.
Велика перевага закладу, альтанки із натурального дерева, гарне оформлення в українському стилі. Все чистенько із білосніжними вишитими скатертинами на столах

Влад
12 сентября 2023 в 8:06

Постійно відвідуємо цей заклад, дуже смачні традиційні страви та приємна українська атмосфера.

Саша
11 сентября 2023 в 18:26

Смачно і приємний інтер’єр! Розташування доволі зручне, обслуговування було на висоті, дякую!

Slava
24 августа 2023 в 9:10

Паплюжять нашу кухню! Зовнішній вигляд закладу та ідея не відповідає смаку. Перший раз були 2 роки тому я до сьогодні всеж так безнадійно несмачно — їжа як в столовій. Великий мінус, що навіть на вулиці в альтанці, яка вся в павутинні з тваринками не можна.

Саша
10 августа 2023 в 17:50

Зупинилися поїсти дорогою із Західної України до Дніпра! Замовлення довелося чекати з півгодини, хоча гостей було не так багато. Кухня непогана, але не тягне на відмінну українську… Загалом було добре, але не чудово…

Yurii
10 августа 2023 в 9:48

Замініть кухаря. Замовляли бограч та борщ. Борщ принесли без сметани і часника та пампушок (окремо замовляти треба). Бограч з одним маленьким шматком мʼяса, решта варене сало. Якщо серветками скористувалися то не мніть їх, бо після вас ще люди будуть користуватись тими самими серветками. Ціна на хліб взагалі вразила один шматочок 11грн. Ціна за страви надто завищена. Якщо будете проїжджати проїжджайте далі до заправки ОККО там можна смачніше та дешевше поїсти.

Gabinet
14 июля 2023 в 3:21

Відмінний смак справжньої української кухні, професіональний сервіс, приємна тематична атмосфера. Рекомендую до відвідування

Василий
13 июля 2023 в 6:03

Їхав з командою зі свята та вирішили повечеряти. Заїхали в даний заклад, був дуже здивований невже є ще ті, які так гарно оберігають українські традиції. Дякую керівництву закладу за те що українське несете в такий час.
Спробували страви кухні та наливку власного виробництва супер просто. До речі, голова не боліла на раночок, хоча випили не мало (хлопці вирішили розслабитися ввечері)
Дякуємо за таке. І ще інтер'єр закладу та території дійсно в українському стилі на музей схоже хоча спочатку не повірили. До речі, мені дуже сподобалася ота чорнява україночка-офіціантка, ви їх на конкурсі краси підбираєте?) Однозначно раджу заїхати.

Kostia
11 июля 2023 в 15:16

Смачно і затишно, атмосфера чудова.
По їжі не здивували, ціни столичні, а порції маленькі.

Олександр
23 июня 2023 в 11:34

Читаючи відгуки я просто вражений, насправді там комфортне місце, чудовий персонал, чудові і смачні страви, гарний старовинний дизайн, багато різних сувенірів української символіки, мені дуже сподобалось відвідував не одноразово

Александра
07 мая 2023 в 4:49

Можливо колись тут і було класно. Зараз ціни як в дорогому ресторані, а іжа як в дешевій столовці. Інтер'єром сит не будеш. Не раджу.

Саша
19 декабря 2021 в 17:30

Антуражцены а вот порции не чувствуется Украинское гостеприимство, борща ополоничек, салат из буряка ложечка, сметаны нет нужно просить. Пересмотрите массу порций и будьте щедрее!

Ирина
12 ноября 2021 в 1:14

Розчарування. Замість борщу подали якусь світлу жижу не те що без пампушок з часничком, а й без сметани. Ціна не виправдала якість. За 85 грн столовський борщик, а за сметанку доплатіть. Скибочками хлібу теж розсмішили. Після трьох тижнів в Карпатах прям ніж в серце) Не радимо (

Антон
31 октября 2021 в 23:42

Придорожное заведение с ресторанными ценами и полным несоответствием цена/качество.

Будьте готовы, что сметана к борщу обойдётся вам в 27 грн дополнительно к цене блюда, а зажарка в 30 грн.

Никому не рекомендую.

Женя
26 октября 2021 в 11:12

Читаю отзывы и удивляюсь. Или нам так не повезло, или люди у нас не балованые. Я не о цене, хотя чек в Каменце Подольском в стром (туристическом) городе, с вином и сьомгой был такой же, как в этом заведении за борщ со стейком. Удивила порция. Может на нас борщ кончился? Заявлено 400гр, но нам их разделили на троих:), от силы 150-200гр на брата. Ложка сметаны по цене банки, это круто:). Заявленный сочный стейк 230 грн за порцию похож на высуленную подошву в 0,5 см. А вареники! Люди, побойтесь Бога! Это же наша гордость. Ну хоть луковку прижарьте! Все пресное, на всем сэкономили! Рюзюме: жадный и воровитый персонал. Стыдно! Не рекомендую!

Tata
24 октября 2021 в 10:46

Нам дуже сподобалось, дякуємо за гостинність. Ми були з тойчиком, то нам виділили тиху альтанку. Борщ був смачний і сметану не прийшлося випрошувати, як писали нижче, й до борщу, й до вареничків, принесли в окремих плошечках, картопля по селянські на пательні, печінка у соусі, все було на відмінно. Дівчатка дуже приємні і охайні. Заїдемо обов'язково ще не один раз

Женя
24 октября 2021 в 7:02

Очень красивое место и стоит своих денег! Однозначно нужно побывать и прочувствовать украинскую тематику!

Тетяна
20 октября 2021 в 10:23

Спокойное, тихое и колоритное место. Чистенько, аккуратненько.
Кухня вкусная, порции маленькие - не по стоимости.

Добавить отзыв