UAOTZYV.COM

Ресторан LOMO

Адрес Умань, вулиця Велика Фонтанна
Телефон +380 (97) 546-00-77
Часы работы 07:00-23:00
Рубрики Ресторан
Оценка 4.2 6 отзывов
Похожие компании в категории
Шоколад — Умань, вулиця Небесної Сотні, 6
Гонтів яр — Умань, вулиця Бандери Степана, 148
Фабрикант — Умань, вулиця Гайдамацька, 5а
וי הוטל אומן מסעדה ומלון V HOTEL UMAN — Умань, вул. Софії Перовської, 27

Ресторан LOMO отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
02 мая 2024 в 0:41

Дуже гарне місце, а їжа просто фантастична. Дуже сподобалася, все смачно.

Женя
07 апреля 2024 в 16:52

Один з найулюбленіших закладів в нашому місті. 6 річний син завжди проситься в Ломо. ;) Дуже добрий і привітний персонал. Надзвичайно смачні страви. Однозначно рекомендуємо відвідати.

Ирина
18 августа 2023 в 2:37

Смачна кухня з гарним вибором. Всі страви, які куштували, сподобалися. Розташований в зручній локації, втім не очевидно, де саме ресторан, якщо не місцеві, адже він знаходиться в готельному комплексі і це не завжди не очевидно. Попри те, що в ресторані було не дуже багато людей, замовлення дещо довго виносили. Загалом заклад приємний

Tetiana
08 июля 2023 в 21:25

Цікаве атмосферне місце. Гарний дизайн.
Офіціантка не орієнтується в меню та складних, на питання про алергени не відповіла. Напоїв взагалі не знає, запропонувала замовити на барі. Стандарти обслуговування взагалі відсутні. Коли я запитала, чи вона стажер, то вона впевнено відповіла, що ні, але більше не підходила до столу, страви виносив уже хлопець. Крем суп дуже смачний, як і лимонад, а паста і риба плавали в олії. Компліментом від закладу була панакота, яка була божествена!
Загальне враження на 4 з мінусом.

Сергей
21 апреля 2023 в 8:36

Їжа просто шикарна. Чудовий ресторан, персонал суперовий. Тарілку лишив пустою) Дякуємо пані Юлії за чуйне й фахове обслуговування! Дуже раджу!

Eugene
19 апреля 2023 в 10:47

Інгредієнти в меню не відповідають тому, що є по факту. Це є порушення законодавства і моїй релігійних переконань. Адміністратор нічого не вирішила і сказала, що це моя провина, що я не уточнив у них чи це всі інгредієнти вказані у меню. Ми тут вперше і в останнє, бо з іншого міста. Не рекомендую цей заклад. Шукайте інше.

Добавить отзыв