UAOTZYV.COM

Просто Такси

Адрес Черкасы, Одеська вул, 50
Телефон +380 (93) 170-07-77
Часы работы 06:00-20:00
Сайт taxismile.com.ua
Рубрики Офис компании
Оценка 1.6 8 отзывов
Похожие компании в категории
Exit-Ua — Черкасы, бул. Шевченка, 205, 603
Твоя шина — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 7
СТО Аркона-мастер — Черкасы, вулиця Святотроїцька, 73
ЗАО Завод упаковочных машин Упмаш — Черкасы, вулиця Чехова, 104

Просто Такси отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алина
17 августа 2023 в 11:32

Більше ніколи не звернусь в таксі Smile. Водій не явився в зазначений час, хоча я замовляла завчасно. І з водієм зв'язувалася ввечері, попереджала про важливість даної поїздки. Ви просто підставили військового. Зранку водій поза зоною, диспетчер в режимі довгого очікування.

Женя
05 мая 2021 в 20:07

Не рекомендую. Протягом 15 хв. Викликала машину 3 рази, так і не надіслали, оператор груба з клієнтами, без виховання. Раніше користувалась часто, тепер ніколи. Водії завжди без масок.

Галя
12 марта 2021 в 5:51

Очень понравился сервис такси 3788. Автомобиль на заказ приехал вовремя, при прибытии на конечный адрес водитель еще и предложил помочь донести тяжелую сумку. Предложением воспользовалась, дополнительной оплаты не взяли. Спасибо за работу! Попробуйте - Вам понравится.

Vladislava
06 марта 2021 в 17:51

Була постійним клієнтом, але більш не буду. Спершу умови чудові були, але щомісяця ставало все гірше, водії все менш компетентні. Останніми краплями було:

- те, як мене підвозив дуже хворий водій без маски, і заразив мене (це при тому, що я таксі користувалася, бо на самоізоляції, ніде не ходжу та працюю дистанційно, і сама була в масці) ;

- через кілька днів я поспішала в банк і замовила таксі, щоб часу було з запасом, але приїхав водій на 15 хв пізніше, бо заблудився - наші уточнення адреси диспетчер не передала, і водій намагався нас ще й винними у цьому зробити. А потім їздив довшою дорогою, ледве повз, в результаті ще й на довіз до місця призначення, бо не знав як тудою їхати. Адже так, я ж замовляла таксі, аби в кросівках бігти по ожеледиці в банк! Із запізненням, причому, бо час "про запас" був витрачений на блукання водія до того, як він до нас приїхав.

На попередні проблеми я закривала очі, скидаючи на людський фактор, але кілька промахів підряд все ж підштовхнули мене до того, що за гроші, які я плачу, я можу отримувати значно кращий сервіс.

Авто у вас все гірші, водії все менш компетентні, запах у кабінах все неприємніший. Сьогодні по дорозі назад скористалася послугами ваших конкурентів — і вперше за тривалий час задоволена. Чого бажаю і решті. Поставила дві зірки, а не одну, за ту якість, яку я пам'ятаю раніше. На сьогоднішній день же ви таксі на одну зірку, і на ринку послуг маєте або стати кращими, або загинути.

Serega_1810
03 марта 2021 в 12:18

Не рекомендую! Цена за проезд очень высокая! А машину ждали долго, водитель совсем не знал город.

Антон
10 ноября 2018 в 9:17

2 раза звонил, 2 раза машина не найдена. И это вечером в воскресенье. Проходите мимо этого говна

Алексей
02 ноября 2018 в 5:24

Не рекомендую пользоваться услугами данного такси. Водителя "отрыжки" 90х высаживают пассажиров без причин, выражаются не цензурной бранью, дак еще и время ожидания около 20 минут. Моя оценка -10 из 5

Александр
26 октября 2018 в 18:02

Звонишь, обещают приехать через 5 мин, в итоге никого. НО если ты откажешься от вызова, то с тебя могут снять оплату, при тому что никто не заплатит тебе за то что ты вызвал и так и не дождался авто. С СМС информированием вообще печально все. Ждешь смс 10 минут, потом приходит ответ что нет авто! Так за 10 мин я бы уже 5 разных других служб обзвонил. И авто как лотерея! Может приятная машина приехать, а может грязная, с запахом. Ну короче как повезет.

Добавить отзыв