UAOTZYV.COM

Приватний неврологічний кабінет Пронь В.О.

Адрес Черкасы, вулиця Сумгаїтська, 38
Телефон +380 (96) 355-00-43
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.neuron.cherkasy.ua
Рубрики Невролог, Кардиолог, Эндокринолог, Массажист
Оценка 3.6 7 отзывов
Похожие компании в категории
Клініка Славутич — Черкасы, вулиця Сумгаїтська, 8

Приватний неврологічний кабінет Пронь В.О. отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дария
11 сентября 2023 в 12:31

Була сьогодні на прийомі у невропатолога. Лікар приємна гарно оглянула. Але дівчата на рецепції. Це жах я 15 хвилин чекала щоб оплатити прийом. Коли наголосила що поспішаю мені відповіли щоб я чекала бо вона зайнята. Залишилась дуже не задоволена сервісом

Марія Олександрівна
15 августа 2023 в 12:52

Страшну депресію подолала завдяки влучно підібраному лікуванню Пронь Віктора Олександровича.
Півроку нестерпних страждань, які з кожним днем забирали останню надію до життя, безліч лікарів, десятки препаратів, і нарешті ми потрапили до Лікаря, який повернув мене в реальність.
Весь шлях лікування був на зв"язку, навіть більше, я завжди буду вдячна йому за його людьську доброту, і професіоналізм.

Катерина
18 ноября 2021 в 14:02

Я вже писала відгук, але його не надрукували. Очевидно, друкують тільки позитивні відгуки. У мого чоловіка була була пухлина мозку, а лікар Пронь лікував його від гіпертензії. Після лікування у Проня стан чоловіка лише погіршився В результаті був втрачений час і гроші.

користувач
11 ноября 2021 в 22:27

Мабуть, нам не пощастило. Після недешевого лікування у лікаря Проня чоловікові стало тільки гірше. І це не дивно: адже Пронь лікував від гіпертензії, а в чоловіка була в голові пухлина. Дивно, що лікар навіть не призначив МРТ. Так що будьте обережні.

Микола Гончар
14 октября 2021 в 16:47

Лікувався у Віктора Олександровича. Випадок був запущений. Чесно не вірив що буде результат. Але…. Щоб довго не писати дуже раджу звернутися до цього прекрасного спеціаліста і просто порядної людини. Успіхів йому і процвітання його медичному центру «Нейрон». Він і всі спеціалісти центру дійсно професіонали

Пономар Татьяна
21 июля 2021 в 15:30

Превосходный специалист в своей врачебной области. Обратились к нему с проблемой пост-инсультного состояния, которое с каждым днем ухудшалось. До этого были у двух невропатологов они нас залечили, плюс у них была фраза обратитесь к психиатру галлюцинации, общение с непонятными существами лечат психиатры.
Вернемся к нашему врачу Пронь В. О. Он назначил лечение (если честно я не верила что из этого что-то получиться), но лечение назначено действительно идеально правильно и через 2 дня мы увидели результат в который тяжело было поверить, полное излечение. Большой плюс этого врача состоит в том, что он не только принимает на частном приеме, а и дальше тебя ведет в телефонном режиме продолжая давать консультации. Которые ни один врач до этого не объяснял.
От меня лично крепкого здоровья доктору, низкий уклон за его работу. Наша семья в восторге от результата. Всем Советую.

Антон
15 июня 2021 в 14:16

Отличный специалист! После открытия кабинета не приходится неделю ходить по всей поликлинике, чтобы попасть к нервопотологу!) Сервис на уровне!

Добавить отзыв