UAOTZYV.COM

ПП НОВОЛАБ отзывы

Адрес Умань, вулиця Шевченка, 50, корпус, 12
Телефон +380 (68) 604-78-78
Часы работы
понедельник07:30-17:00
вторник07:30-17:00
среда07:30-17:00
четверг07:30-17:00
пятница07:30-17:00
суббота08:00-14:00
Сайт novolab.com.ua
Рубрики Лаборатория, Больница
Оценка 3.7 24 отзыва
Похожие компании в категории

Лаборатория ПП НОВОЛАБ отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Таня
13 февраля 2024 в 21:19

Чудова сімейна лабараторія! Уже котрий рік звертаємося саме до вас, завжди чітко, якісно та швидко. Працівники ввічливі, знають як працювати з людьми різного віку та завжди консультують щодо запитань різного роду. Дякую за таку прекрасну роботу!

Vitalik
27 августа 2023 в 5:28

Дуже ввічливе та приємне обслуговування, швидко та опиративне все виконуюється! Дякую за вашу доброту

Сергей Юрьевич.
18 сентября 2022 в 9:47

Отвратительная лаборатория, возомнившая из себя- "Дила", "Синэво". Организации лабораторного процесса НЕТ, от слова - ВАААБЩЕ! Прайсы в печатном виде, размещенные на сайте лаборатории и те, которыми пользуются в кабинетах забора биологического материала НЕ СОВПАДАЮТ, - совершенно!
Не грешат манипуляционные сестры и регистраторы - дописками. Врач назначает одни исследования, но и в список к выполнению добавляется ещё одно, два исследования, которые не нужны больному, но лишних сто гривен в кармане не помешают. Сроки выполнения исследований и получения результатов не совпадают с заявленными, часть результатов исследования отправлена на электронный адрес, а другую нужно ожидать ТРИ дня. Из-за расхлябанности "НОВОЛАБ", больного вынужден гонять по 2-3 раза. Квитанции о выполненном заборе крови с указанием списка проб, взятых у больного, цен, сроков исполнения, не выдаются. Почему? Вопрос для налоговой. Будем решать, да и Минздраву нужно знать об этом факте. Лицензии не лишат, но нервы помотают, а может и возьмут к рассмотрению. Уж больно много развелось всякого барахла, греби деньгУ, пока можешь, подкупай главврачей, чтобы позволили открыть кабинет. КОМУ ВОЙНА, А КОМУ МАТЬ- РОДНА! АллЁ, "НОВОЛАБ", когда подумаете о пациентах и больных? А? Шо молчим? Диву даюсь заведующей, которая помнит оргнанизацию здравоохранения по Системе Семашко, и которая превратилась из врача.
Подумайте, может кому-то нужно будет сдавать анализы, ИДИТЕ В ДРУГИЕ ЛАБОРАТОРИИ, НЕ РЕКОМЕНДУЮ "НОВОЛАБ" и прощаюсь с ним, больше никогда не порекомендую ни единому своему больному, пациенту эту богадельню. Пардон, но сейчас я так думаю об этой лаборатории и мнение моё не изменится никогда. Если нет порядочности в начале пути, то её уже и не будет!

Саша
25 апреля 2022 в 5:07

Здавала кров з вени на велику кількість аналізів
(перед операцією в Києві) - взяла мед сестра Софія дуже легко і не боляче кров. Мала в Києві заплатити за ці всі аналізи 6250 грн в приватній клініці, а в нас в Умані з моєю Знижкою - 5 % вийшло 2980 грн!
+ в неділю, вихідний! Здавала ПЛР тест вранці і вже за 4 години він був готовий!
ПЛР 950 грн в Умані, а в Києві в клініці мав коштувати 1250 грн.
Роздрукувала з електронки. І поїхала на операцію, яка вже в понеділок була назначена.
Все оперативно і швидко, без проблем Мені сподобалося. При потребі звернуся ще сюди.
Бо якби хоч один аналіз був би не готовий - то відмінилася б важлива операція в Києві!
Дуже дякую️

Женя
15 апреля 2022 в 18:45

Хочу подякувати Новолаб за професійність, оперативність і індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Звертаюсь туди часто, бо в наш час без діагностики і аналізів не обійтись. Завжди ці процедури викликали якийсь жах, я з дитинства з тремтінням і неохотою проходила ці тортури. Але, прийшовши в Новолаб, повністю змінила своє ставлення до процедури здачі різних аналізів. Привітний, професійний персонал, затишна і спокійна атмосфера. Дякую за чуйність, доброту і оперативність.

Люда
10 апреля 2022 в 17:00

Багато років регулярно здаю аналізи в Новолаб і дуже задоволена. Відмінний сервіс, привітний персонал, виконують роботу на вищому рівні.

Женя
08 апреля 2022 в 20:03

Чудова лабораторія! Гарне обслуговування, прекрасні медсестри-не помічаєш, як береться кров. Велика подяка! Рекомендую!

Саша
28 марта 2022 в 20:08

Частіше зверталась в Новолаб з сином (3 роки), персонал дуже привітний і робить все для того, щоб відволікти дитину від забору аналізів. Також є дитячий куточок. Син зовсім не злякався, і тепер у нас немає пробем з «людьми в халатах»

Женя
11 марта 2022 в 16:07

Привітний персонал, швидко, професійно справляються з роботою. Результати аналізів отримали вчасно. Роботою лабораторії задоволені. Всім будемо рекомендувати лабораторію НОВОЛАБ. Дякуємо.

Наталія
26 января 2022 в 19:03

Дурять людей на 72 годинному тесті за кордон, такий тест не проходить на кордоні, дійсний тест 24 години, іншого не має, беручи 1050 гр за тест, повинна бути якась відповідальність, а не брехня

Іра
31 марта 2021 в 22:39

Персонал дуже харашо ставиться, в моєї дитини брали кров з вени то вона казала що не больно було вобше, дитині 8 років, нас все влаштувало, результати аналізів забрали того ж дня, а ще на один результат чекаєм, дякуєм за турботу всьому персоналу.

Dominika
30 марта 2021 в 2:10

Взяли кров у дитини з першого разу, потім дали цукерочку, щоб заспокоїти - вийшли всі щасливі і я, і дитина) А результати на сайті подивилась, то навіть другий раз не пройшлось іти! Молодці!

Назарій
20 марта 2021 в 20:41

Здавали аналізи вже декілька разів, все було добре, сьогодні здали результати не отримали ні на ел. Пошту ні на сайті.

Nikol
09 марта 2021 в 7:55

Чудова лабораторія! Дівчата неймовірно приємні, легко заспокоїли, все пройшло безболісно та швидко! Дякую за чудово виконану роботу!

Мар'яна
09 февраля 2021 в 1:47

Здавала тест на антиген, дівчина дуже чемна яка займається ПЛР тестом. Дуже приємне враження. Поки я не попала в офіс, коли прийшла за результатом. Дівчина що видає результати, дивиться як на порожнє місце. Коли хотіла спитати її перебила і відповіла, не має коли мені відповідати в неї клієнти. Про жінку яка прибирає взагалі не має слів, таким хамським тоном говорила людині, що я не повірила, в платній лабораторії тобі хамлять. Результати на сайті теж не з'являлись, ходили брали розпічатували. Треба керівництву переглянути персонал, інакше клієнти підуть в інші. Повертатись не хочеться.

Наталья
04 января 2021 в 9:52

Здали аналіз на Ковід для госпіталізації 4 дні не можу отримати результат, просила на почту щоб відправили, нічого немає, заходжу в кабінет по номеру - результати відсутні

Алина
31 декабря 2020 в 2:10

Неодноразово здавала анлізи, завжди задоволена. Дівчата беруть кров швидко та безболісно. Всі привітні зазвичай. Також дуже зручно, що все можна перевірити онлайн і не ходити по 100 разів до лабораторії наражаючи себе на небезпеку.

Раджу

Юлія
24 декабря 2020 в 13:38

Нереально додзвонитися. Телефоную вже другу годину і не піднімають слухавки, і таке вони практикують постійно. Розумію, що багато людей, немає коли відволікатися на телефон, тоді посадять окрему людину, я не можу дізнатися банальну інформацію!
Вони просто ігнорують телефон!

Аленка
15 октября 2020 в 13:10

Відвідавши цю лабораторію залишилися сумніви про правильність результатів аналізів, так як показники були дуже занижені і мого лікаря здивували дані аналізи- не відповідали моєму самопочуттю.
Виникли сумніви, чи зробили мої аналізи саме мені, так як ніхто мені не показав, чи пробірка підписана і не видали чек про оплату.
Не рекомендую!

Светлана
19 сентября 2020 в 17:20

С ЖК направили на анализ в НОВОЛАБ, но оказалось что взяла не ту карту и пока ждала денежный перевод на диване в регистратуре, девушка "тонко" намекнула, чтобы я либо сдавала анализ, либо уходила. Причиной оказалась маленькая собачка, которая ждала у меня на руках и никому не мешала (Для уточнения, скажу, что время ожидания составляло около 7 минут) Меня это настолько шокировало, что я решила попросить направление в другую клинику. В след мне еще сказали: " Девушка, так Вы не собираетесь сдавать анализы"
Почувствовала себя так, словно я пришла с улицы в непристойной одежде, чтобы пересидеть дождь, а не обратилась в частную клинику.
Видимо в этой клинике мало что известно что такое хороший сервис.

Добавить отзыв