UAOTZYV.COM

Pizza Run отзывы

Адрес Черкасы, Черёмушки
Телефон +380 (93) 635-34-22
Часы работы 11:00-21:00
Сайт pizza-run.choiceqr.com
Рубрики Пицца на вынос
Оценка 3.4 10 отзывов
Похожие компании в категории
Престо — Черкасы, вулиця Остафія Дашковича, 19
Zaza Pizza — Черкасы, вулиця Гагаріна, 21
Pizza ide (іде) — Черкасы, вулиця Олександра Невського, 19
pizza turtles — Черкасы, вулиця Смілянська, 100

Pizza Run отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
09 декабря 2023 в 19:34

Тут піцци не повинні коштувати більше чим 70 грн! Супер м'ясна 170 грн без м'яса, папероні жахливе. Соус-кетчонез. Дуже дорого для такої жахливої якості. Ще раз пересвідчився, що дорого не означає якісно!

Сергій
10 августа 2023 в 5:04

ЖАХЛИВЕ СТАВЛЕННЯ ДО КЛІЄНТІВ!

Вже не вперше замовляю тут піцу заздалегідь (сьогодні - за годину, було і за 2 чи навіть 3 години) і, прийшовши на призначений час, дізнаюсь, що чекати треба із 15 чи 20 хвилин. І це для них просто нормою стає. Вони нас не поважають, для них ми просто гаманці - не люди.

Заради справедливості - піци у них смачні. Самі по собі, як їжа. Але приправлені соусом такої зневаги до клієнтів - стають гіркими, бридкими і отруйними!

Алексей
07 августа 2023 в 5:56

Прийшов час написати відгук!
Піца дуже смачна, як і завжди! Беремо родиною не вперший раз все завжди на вищому рівні. Скрасили наш вчорашній п‘ятничний вечір

Анастасия
06 августа 2023 в 8:25

Замовляли піцу. Дуже смачна. Дівчина Ніна дуже привітливо обслуговує. Допомогла з вибором. Тісто смачне. Начинки достатньо. А коли вдома відкрили піцу то всередині було приємне побажання, яке дуже підняло настрій. Дуже дякую

Леся
23 июля 2023 в 14:26

Добрий вечора, багато разів відвідували ваш заклад і завжди були задоволені, але ніколи не писали відгук і сьогодні настав той час написати приємно вражені вашим колективом, обслуговуванням, а піца не перевершена ваші бортики то окрема любов дякуємо вам.
Тепер ми постійні ваші клієнти

Vitalina
14 февраля 2022 в 0:38

Нам дуже сподобалася ваша піца. Всі три - різні й смачні. Гарна начинка, тонке хрустке тісто. Доця у захваті від 4 сирів.

Женя
13 декабря 2021 в 19:17

Очень приветливые девушки работают в пиццерии. Пицца отличная. Не сухая. Тесто супер. НО! НО есть огромное " НО". Волосы.

Это просто ужасное чувство, когда с едой попадается длинный волос.

На всю пиццу попалось три длинные волосины! Это что такое вообще?
а как же кепки или другие головные уборы работников кухни? Друзья упоминали такой недостаток данной пиццерии и здесь на Google maps я вижу такие же отзывы. С такой огромной конкуренцией в городе на пиццерии, мне кажется, стоило бы больше внимания уделять гигиене сотрудников. Или же заведение не дорожит своими клиентами? Пицца хорошая, но, к сожалению, больше не буду заказывать здесь, как и мои друзья - знакомые (Очень жаль.

Лена
28 июня 2021 в 15:09

За все время пользования услугами данной мини-пиццерии - нареканий нет! Мы часто заказываем пиццу именно тут. Очень вкусная. И кусочками покупаем, когда прогуливаемся рядом. Девушки всегда вежливые, аккуратные. Всегда в перчатках и масках. Спасибо Вам за работу!

Творчий
01 мая 2021 в 17:46

Одна з найсмачніших піц на виніс, перебиває, навіть, смак ресторанних. Тісто чудове, смачне та хрумке на скоринках. Начинка прекрасна. Дівчата йдуть на зустріч і замінюють соуси за бажанням, також можна зробити піцу з двох половинок

Игорь
01 марта 2021 в 1:14

На перше питання, який вихід зі шматочка піцци, дівчата сказали, що не знають! Після чого, я почув, що до цього ні хто не питав! Гадаю, що власник спочатку повинен навчити своїх підопічних правилам етикету спілкування з клієнтами, потім надати інформацію про вагу своєї продукції!

Добавить отзыв