UAOTZYV.COM

Піцерія отзывы

Адрес Христинівка, вулиця Шевченка, 52в
Телефон +380 (97) 300-13-13
Часы работы 10:00-22:00
Рубрики Пиццерия
Оценка 3.9 12 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Піцерія -40 Тальне — Тальне, вул. ЗахисниківУкраїни, 46
Піцерія Пиворама — Стеблів, Міцерука 3а смт
Похожие компании в категории
Скоріні — Черкасы, вулиця Гоголя, 226
Атлантида — Сміла, 1, вулиця Героїв Небесної Сотні
Престо — Черкасы, вулиця Остафія Дашковича, 19
Сантимо / Сантімо — Черкасы, 2-й поверх ТРЦ Хрещатик-сіті, вулиця Остафія Дашковича, 19

Пиццерия Піцерія отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
30 октября 2021 в 16:04

Просто две звездочки, в смысле рейтинга-скажут все за себя.
А если словами пицерия хорошая в "стиле". Но самое неприятное запахи из кухни в зале.

Vasyl
06 августа 2021 в 13:56

За відсутності аналогічних закладів ця піцерія виглядає досить непогано. Є місця як у приміщенні, так і на вулиці. Меню обширне, крім піци є перші й другі страви, а також страви на попереднє замовлення.
Піца на вигляд і смак як домашня. Смажені крильця дещо засушені. Картопля фрі смачна.
Проте, головний і єдиний вагомий мінус закладу - це якість обслуговування. Співробітники спілкуються з відвідувачами зверхньо, демонструючи всім своїм видом невдоволення необхідністю приймати замовлення чи приносити рахунок. Якби обслуговування не було включено в рахунок то чайових би не залишив.

Максим
27 апреля 2021 в 19:24

Ціною/якістю повністю задоволені. Піца готується швидко. 10 - 15 хвилин з моменту замовлення і «ВУАЛЯ». Рекомендую! Моя оцінка 5

Виталик
29 июня 2020 в 5:43

Очень класное завидение, вкусная пицца, добрый и отзывчивый персонал, уютная и приятная атмосфера

Саша
24 ноября 2018 в 0:35

Смачна піца, привітний персонал, досить часто буваю з друзями. Світло й затишно. Це чудово, що в Христинівці є подібний заклад

Василий
13 ноября 2018 в 1:04

Сырная пицца - реально вкусная. А вот картофель фри (больше похоже на по-селянски) ждали больше часа.

Саша
04 ноября 2018 в 12:08

Кухня смачна але довго обслуговують. Можуть забути принести рахунок, по нього треба буде піти самому.

Саша
26 октября 2018 в 0:59

Читаю отзывы и меня возмущает, когда люди пишут неправду: стаканы грязные, долго ждем пиццу, антисанитария, плохое обслуживание. Я довольно часто бываю в этом заведении, но нарушений там таких никогда не замечала. В зале чисто, официанты приветливые, очень быстро все приносят, еда очень вкусная! Конечно, когда много посетителей, то нужно немного подождать, но это так везде. Отличное заведение!
А люди все разные, всем не угодишь, они из мухи слона сделают.

Натвлия
20 октября 2018 в 5:30

Все нравится. Ходим достаточно часто с детьми (садимся на улице). Но есть один момент, который оставляет негативное впечатление -это хамы курильщики, которые на замечания, грубят при детях. Персонал также выходит па перикуры и без внимания на детей, беременных, и мамочек с грудными детками дымят как поровоз! Очень жаль, что такие хорошие заведения портят такие моменты.

Антон
17 мая 2018 в 13:20

Назва страв і те, що ви отримуєте на виході не мають нічого спільного. Але на смак дуже гарні, вареники з картоплею на висоті.

mini_m
12 апреля 2018 в 20:58

Якогось вечору зайшли на каву, перше, що неприємно вразило - на шляху до столика офіціантка сказала: "Почекайте, візьміть меню", це б нічого, якби у вашому закладі не брали плату "за обслуговування" (про неї, до речі, ви ніде не прочитаєте, окрім як вкінці вечора побачите додаткову стрічку в своєму чекові, хоча це повинно бути вказано на першій сторінці в меню), другий момент - кави не було (всіляке буває, то нічого), взяли гарячий шоколад (за 18 грн!) на моє запитання ви його самі варите відповіли - так, але яким було моє розчарування, коли принесли навіть не гарячу, а добре теплу чашку, просто залитий з пакетика напій "гарячий шоколад". Під кінець нашого відпочинку персонал просто сів "вечеряти" за сусіднім столиком разом з клієнтами, що взагалі недопустимо в закладах. Ось таким виявився наш візит, на жаль (

Наталія
16 марта 2018 в 1:17

Найсмачніша піца у Христинівці) Найчастіше замовляємо піцу "Д'ябола", але мінус в тому, що не завжди її роблять гострою (у складі має бути червоний перець).

Добавить отзыв