UAOTZYV.COM

Pasta la vista baby

Адрес Черкасы, вулиця Хрещатик, 200
Телефон +380 (63) 140-70-00
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.instagram.com/pastalavista_che
Рубрики Кафе, Фастфуд, Ресторан итальянской кухни, Ресторан
Оценка 4.4 43 отзыва
Похожие компании в категории
Час поїсти, Черкаси — Черкасы, в ТЦ Любава, бул. Шевченка, 208
The Molinari / Молинари — Черкасы, вулиця Гагаріна, 136
Франс.Уа / Вам Донер? — Черкасы, бул. Шевченка, 208
Палатин — Черкасы, вулиця Гагаріна, 140

Pasta la vista baby отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Viksi
24 апреля 2024 в 20:56

Не вперше відвідую цей заклад, по кухні все подобається, але офіціант-касир спілкування не дуже привітне

Елена
03 апреля 2024 в 6:54

В самому закладу не була. Замовляла чорну пасту с тигровими креветками дуже смачна, іншим разом спробувала пасту з морепродуктами, ну таке все свіже але з морепродуктів одні мідії одна креветка, один гребінець та кільце кальмара решта мідії. А так смачна, пармезану багато

Pavlo
11 января 2024 в 15:58

Смачна їжа, але є спірні позиції. Десерти також не всі викликають хороші емоції після дегустації.

Данил
04 декабря 2023 в 18:55

Чудове місце, замовляю тут багато раз, їжа приємна на смак, чудовий сервіс проте самообслуговування не завжди зручно. Також малувато місця, комусь може бути не зручно.

Жанна
02 декабря 2023 в 14:58

Невеличке затишне кафе зі смачною пастою і бомбезними пінцами. Швидке обслуговування. Відчувається якась родинна атмосфера, яку підтримує дуже мила та привітна хазяйка. Тож раджу обов'язково відвідати.

Анастасія
10 октября 2023 в 11:00

Обід в цьому закладі був добрим. Пасти з морепродуктів не було (мабуть з'їли) тому замовила класичну лазанью. Страву подали потрібної температури і свіжу) чай з обліпихою теж смакував.
Обслуговування уважне, атмосфера комфортна. Санвузол чистий.
Заклад рекомендую.
Завітаю ще за пастою з морепродуктів

Евгения
04 сентября 2023 в 16:29

Замовляли пасту 4 сири та лазанью. Ну дуже смачно було, паста зроблена вручну, багато соусу.
Єдине зауваження що страви принесли в різний час, і це дещо не комфортно так, як треба сидіти і дивитись на їжу поки не принесуть твоєму партнеру, або зʼїсти і потім дивитись як їсть він.

Марина
24 июля 2023 в 5:58

Замовляли лазанью та пасту - смакота) Привітний сервіс, нам все сподобалось. Ще точно завітаємо:)

Наталія
08 июля 2023 в 22:26

Замовляли равіолі з качкою, чорну пасту, салат з фетою.
Равіолі були дуже смачні, багато соусу.
Чорна паста жорстка, було 4 креветки і варені шматочки помідора, не сподобалась.
Салат смачний.
Дуже гарне обслуговування. Комфортно, якщо потрібно швидко поїсти.

Елена
13 апреля 2022 в 22:46

Гарне місце і для обіду на самоті і для романтичного побачення підійде, для великої компанії - трохи не той формат.
Неймовірно смачна паста (з морепродуктами - на любителя) і неперевершені десерти - таких смачних круасанів я в Черкасах ще не пробувала!
Була кілька разів, потрапляла на різних адміністраторів і різні зміни - весь стаф привітливий та кваліфікований.
P. S. Не знаю, де саме вони беруть своє Просеко - але це щось казкове!)

Виктория
03 февраля 2022 в 10:55

Просто дуууже смачно! Паста, равіолі, десерти - бомба! А паста-бокси - геніальне рішення: приносиш набір продуктів, готуєш сам і смачнюща паста готова буквально за 10 хв. Сміливо рекомендую, точно не пошкодуєте! До речі, забула відмітити, що обслуговування теж на висоті: дівчата завжди привітні і чудово знають свою роботу)

Наталия
21 января 2022 в 22:26

Заказывала 2 круассана с миндалем и шоколадом, и кофе с собой. Взяла в дорогу чтобы себя порадовать и дочке привести круассан. Уже в дороге обратила внимание, что один с фисташковым кремом, а другой точно был не с белым шоколадом. Это не удивительно, что продавец перепутала. Она что-то очень интересное обсуждала с официанткой, что чуть ли не забыла о существовании круассанов и они были передержанные (начинка вытекала, такое не возможно есть). И стаканчик не очень удачный - внизу протекал.
Пока стояли ждали свой заказ, обратили внимание как носит официантка заказы посетителям. Она засовывает свои пальцы в тарелку. После того как отнесла заказ, шушукались с продавцом, при этом те же пальцы елозили по кофемашине.
1 звёздочку поставила за еду, т. к. Прошлый раз были и очень вкусно. Но с персоналом проблемы.

Нахтігаль
16 января 2022 в 0:39

Були з друзями (спробували перші страви (суп), лазанью (різну), равіолі (різні), пасту) - надзвичайно смачно (а я то можу оцінити, так як подібні страви пробував не раз в Італії). Роблять смачну каву. Також гарне обслуговування (швидкі, уважні та ввічливі дівчата-офіціанти). Рекомендую всім, хто любить італійську кухню та й взагалі просто хоче смачно поїсти.

Катя
09 января 2022 в 19:27

Саме місце, гарне, затишне, цікаве, але є але
Це персонал. Точніше бариста касир
Таке враження наче її змусили там працювати, якщо робота не подобається навіщо це показувати гостям? (

Татьяна
03 января 2022 в 5:11

Еда очень вкусная, как всегда на высоте.
Но есть один маленьки ньюанс, утром в помещении очень холодно.

Ирина
29 декабря 2021 в 2:35

Ходила на минулих вихідних з подругою перший раз. Поставила одну зірку за смачну Лазанью і другу за пасту. Все інше одні мінуси: (начну з того, що замовила столик ще зранку. Прийшли після обіду і виявилось, що столик нам забронювали прямісінько біля туалету! Всередині було майже пусто. Ну хіба не можна було нормальний столик забронювати, раз людина попросила ше зранку? ! По друге, в залі холодно і протяги! Економити на комфорті відвідувачів - не дуже розумно. В холодну пору більш туди ні ногою! Та ще й сік принесли холоднючий, як з холодильника: (
По третє - заклад рекламує себе як кафе з низькими цінами. Я б так не сказала. Ціни вище середніх в кафе по місту.

І останнє - під кінець нашого перебування в Ла Паста одна з відвідувачок зчинила в закладі скандал з криком, бо їм півгодини не приносили каву. Потім почала вимагати книгу скарг, потім вимагала пронумеровану і пропечатану книгу скарг, бо та, що була, її не влаштовувала. Ніхто з працівників кафе не міг ії заспокоїти, а вона кричала на весь заклад і вимагала одне й те ж саме. Що там було не так з тією книгою скарг не зрозуміло, але той факт, що це все вияснялось хвилин 15 (а може й довше. Ми не витримали і вийшли з кафе) при тому, що в залі були інші люди, які прийшли туди відпочити і поїсти, а не слухати крики - не приємно. Працівники Ла паста не приймали достатніх мір для того, щоб заспокоїти даму, чи просто викликати поліцію, чи вивести її з кафе і не псувати іншим відвідувачам вечір і настрій: (

Екатерина
26 декабря 2021 в 0:28

Восхитительнейшее заведение! Как говорится в народе - топ за свои деньги. Шикарная паста, широкий выбор, очень вкусные салаты и кофе. Всегда тащу туда своих друзей, чтобы они оценили истинный вкус Италии.

Женя
20 декабря 2021 в 20:13

Готовят здесь не плохо, но приносить посетителям подгоревшую с верху лазанью и при этом говорить что это такая "технология" это не красиво. Какой то неприятный осадок остался из за самого отношения ко мне как к посетителю

Анна
08 декабря 2021 в 14:34

Чудове місце!
Смаааачно? !
Є улюблені страви).
Ціни чудові.
Люди дуже привітні та хороші ️.

Саша
29 июля 2021 в 9:25

Делали заказ сегодня, в 3 порциях равиоли был недовес. Нам предложили в качестве извинений тортик. По итогу привезли 1 кусочек, за который мы ещё и за доставку 50 гривен заплатили.

Добавить отзыв