UAOTZYV.COM

Паприка / Веранда

Адрес Черкасы, вулиця Хрещатик, 180
Телефон +380 (67) 916-26-42
Часы работы 11:00-22:00
Сайт tomato.ua/cherkasy/restaurants/papryka
Рубрики Ресторан, Банкетный зал
Оценка 3.7 46 отзывов
Похожие компании в категории
Коза Ностра / La Cosa Nostra — Черкасы, бул. Шевченка, 108
Эдем / Едем — Черкасы, вулиця Соснівська, 7/2
Палатин — Черкасы, вулиця Гагаріна, 140
Форест / Forest — Черкасы, вулиця Пальохи, 25

Паприка / Веранда отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ігор
19 октября 2023 в 12:03

Ціни тут завищені замовляв грецький салат тут то несподобався він геть якийсь сухий, вдруге не піду сюди

сакс
16 августа 2023 в 3:35

Але м'ясо, один шматочок виявився "жуйкою". Адже кухар бачить що відрізає. Не можна людям кидати обрізки. Хоча настрій це мені не зіпсувало. Але з кухарем треба провести розмову.

Мария
05 августа 2023 в 14:53

Всі страви були смачні. Крім картоплі по-селянськи. Принесли наче варену. Ну дякую персоналу що принесли нормальну і не зарахували в рахунок.

Виктория
04 августа 2023 в 2:31

Сто разів подумайте, перш ніж приймете рішення святкувати якусь важливу для вас подію в цьому закладі.

Перш ніж розкажу деталі, залишу кілька уточнень:
1. Святкували тут ХРЕСТИНИ (свято, яке буває раз у житті).
2. Звплатили 18 тис. За 12 гостей. Сума явно не мала, але… про все нижче.
2. Замовляли все заздалегідь і всі деталі по часу уточнили кілька разів. Я наголошувала адміністратору на тому, коли треба подати гаряче.

І так, святкування у нас було заплановане о 14: 30. Я кілька разів наголосила адміністратору під час замовлення меню для святкування, що саме в цей час ми хочемо, аби подали не лише холодні закуски, а й гарячі. О 14: 35 ми почали запрошувати гостей до столу. На столі були лише холодні закуски. Я попросила подавати гарячі страви (бо вони мали б бути готовими о 14: 30). Ще тоді мене здивувала й обурила відповідь «Готуємо, треба зачекати». Ну ок. Ми почали святкування. Через 20 хв я знову наголосила, що ТРЕБА подати гаряче. Стіл був неприємно пустим. Тут відповідь мене просто обурила і я була готова зібрати гостей і покинути цей недоресторан. Мені відповіли: «У нас весілля. У нас ОБІДАЮТЬ ФУТБОЛІСТИ. Ми не встигаємо». Що? Ви футболістів поставили вище святкування хрестин, які бувають раз у житті? Ви не встигаєте? Це відповідь ресторану з такими цінами? Це рівень найдешевшої забігайлівки. Нагадую, на годиннику 14: 50, страви мали б бути о 14: 30. Минула майже година, і нам нарешті принесли… картоплю. Рівень ресторану? У результаті ми з гостями чекали гарячих страв майже до 16 години! Мали б вони бути о 14: 30

Я ніколи не забуду цей випадок і не пробачу цьому закладу зіпсовані хрестини. Вони бувають раз у житті, а неприємний осад залишиться назавжди. Я обовʼязково зроблю все, аби про наш випадок дізналося якомога більше черкащан, щоб вони навіть і не думали довіряти своє свято цьому недоресторану.

Для справедливості скажу, що вибачилися перед нами лише тоді, коли нерви були на межі. Довелося поставити ультиматум: або ви зараз подаєте страви, або ми звідси йдемо й ви не отримаєте від нас ні копійки.

Нам подарували пляшку горілки і щось там відмінусували від чека, бо спочатку мало бути не 18, а 20 тис (!). АЛЕ це ні на краплю не знизило рівень моєї неповаги цьому закладу, адміністрації. У Черкасах є НАБАГАТО кращі заклади, ніж це неподобство. До речі, ще й за нижчу ціну

Наголошую для керівництва закладу: офіціанти ні в чому не винні! Вони чітко виконували свою роботу. Розберіться зі своєю адміністрацією, кухнею і організацією роботи закладу загалом! Ми роками святкували різні заходи в ресторанах міста, але такого ще не було ніколи. Це найгірший рівень, який я бачила. Інакше єдиний ваш шлях - обіди для футболістів.

А взагалі щиро бажаю вам якомога швидшого закриття, щоб ніхто більше не зіткнувся з таким у час, коли ви святкуєте щось дуже важливе. Зроблю все для розголосу цієї історії.

Люда
23 июня 2023 в 2:18

Інтерʼєр дуже крути і це все чим задоволені були (їжа не смачна, обслуговування на банкеті було жахливе (протягом вечора коли виносили страви, офіціант розлила жир на піджак і біля стільчика навіть не прибрали, поки не підійшли і не сказали
Тепер зрозуміло чому там не завжди є люди, жаль звісно, але ми дуже розчаровані

Александр
05 июня 2023 в 19:42

Панове, це просто космос, як смачно і швидко, офіціант Армен-справжній професіонал, все розказав і порадив. Дуже приємний інтер'єр і тераса, дуже задоволені-дякую! Слава Україні!

Елена
28 марта 2022 в 12:21

Стильный ресторан с очень вкусной кухней! Доступное местоположение и цены! Всё на высшем уровне!

Мария
13 марта 2022 в 8:18

Ви ніколи не пошкодуєте, що вирішили тут пообідати, повечеряти або відсвяткувати значиму подію. Тут вас точно смачно нагодують, принесуть це так красиво оформлено і з такою турботою, що почуватиметеся ви, як званий гість. Персонал дуже привітний і турботливий.
Останнього разу ми замовляли піцу, я ніде не їла смачнішу в Черкасах. А ще хочу подякувати за чаї, ніби така проста річ та тут всі фруктові, натуральні чаї не перетерті з цукром як в більшості я зараз помічаю, а готуюся саме для вас, дуже запашні і корисні.

Саша
07 марта 2022 в 6:27

Все на высшем уровне. Центр, зал, оборудование, кухня. Уровень культуры персонала нужно подтянуть.

користувач
07 марта 2022 в 1:30

Отличное заведение, хороший и приятный интерьер, отличный персонал, вкусная еда. Очень понравилось, обязательно зайду еще.

Дарья
04 марта 2022 в 14:29

Обслуживание, дно.
Даже салат "Цезарь" хватило сил испортить.
Красивое место, но не о чём

Юрій
02 марта 2022 в 12:09

Чудовий, спокійний заклад з професійним, привітним персоналом, з легкістю розвіює втому важкого дня.
Смачного!

Инна
19 февраля 2022 в 7:09

Недавно для себя открыла Веранду. Хочу отметить, что недостатков просто нет.
Одни плюсы!
-очень красивый интерьер наверное самый красивый и уютный в городе
-посуда
-вкусная кухня
-хорошее обслуживание
Любимое блюдо - салат с лососем и сырами, очень интересная подача в рулетиках, а ещё приятно удивила пиццас лососем! Потому что он не сварен (как часто бывает в пицце с морепродуктами)

Миша
09 февраля 2022 в 19:55

Отримала масу задоволення від святкування у цьому закладі. Вічливий та уважний персонал, смачна їжа, світлий та великий бенкетний зал. Однозначно рекомендую!

користувач
18 января 2022 в 4:00

Дуже смачна кухня, обслуговування хороше, мені подобається який ремонт тут зробили, як змінився простір.

Григорий
26 октября 2021 в 16:11

Хороше обслуговування, гарна подача і смачна їжа, чистий туалет, адекватні ціні, а що ще треба? Рекомендую

Сергей
08 октября 2021 в 0:24

Хороший заклад, стильний дизайн. Кухня смачна, чудове обслуговування та привітний персонал.
P. S. А ще дуууже смачний чай)

Олександр
28 сентября 2021 в 12:40

Банкет в принципі вдався але не все було класно.
студент DJ часто був відсутній на робочому місці коли він був потрібен постійно ходиш шукаєш.
Я був вражений коли побачив що він сидить з пацанами кальян курить. Жахливе відношення до роботи.
На зустріч перед банкетом він запізнився на пів години довелось чекати щоб обговорити всі деталі.
Спеціально приїхавши на день раніше хотів спробувати увімкнути фото і відео через проектор. Він сказав не потрібно все буде норм, я йому повірив.
Коли на банкеті дійшло діло до фото, я там розчарувався. Вони наскільки жаливої якості були, це була для нас важлива подія, хотіли поділитися з гостями, а він це зіпсував.
Висновок: пацан не справляється.
Все інше супер. Дякую ресторану.

Женя
06 сентября 2021 в 3:31

Сьогодні були у Вашому закладі, нам дуже сподобалося, офіціант Борислав нам все докладно розповів, врахував наші смаки. Заклад нам сподобався, будемо рекомендувати друзям та знайомим. Окреме дякую Бориславі)

Юлия
31 июля 2021 в 10:59

Зашли на кофе и лёгкий перекус. Отдыхали на летней площадке. Первое впечатление об обслуживающем персонале - как будто работают со вчерашнего дня. Заказ ожидали приблизительно 20-30 мин. Задачу не вынесли. Общее впечатление о заведении - так себе. Повторно нет желания приходить

Добавить отзыв