UAOTZYV.COM

Оскар Груп ТОВ

Адрес Черкасы, вулиця Чехова, 2
Телефон +380 (98) 166-27-19
Часы работы
понедельник08:30-18:00
вторник08:30-18:00
среда08:30-18:00
четверг08:30-18:00
пятница08:30-18:00
Сайт oscar-gp.com
Рубрики Офис компании
Оценка 4.1 14 отзывов
Похожие компании в категории
Exit-Ua — Черкасы, бул. Шевченка, 205, 603
Твоя шина — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 7
СТО Аркона-мастер — Черкасы, вулиця Святотроїцька, 73
ЗАО Завод упаковочных машин Упмаш — Черкасы, вулиця Чехова, 104

Оскар Груп ТОВ отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
19 октября 2023 в 14:09

Купив теплицю. Хочу зазначити що зварні шви оброблені, в комплекті все необхідне для якісної збірки і встановлення

Анастасия
17 октября 2023 в 9:45

Було приємно поспівпрацювати. Менеджер Віталій із усім допоміг розібратися і завжди був на звʼязку. Рекомендую!

Женя
21 апреля 2022 в 6:41

Купила теплицю Садовод в Оскар груп 3 на 8 м - 2 роки назад із полікарбонатом. Не пам'ятаю точно, однак привезли в Івано-Франківськ доволі швидко, здається 3-4 дні. Взяли без монтажу, і при цьому по інструкції чоловік з другом склали за 3 години.
Загалом, залишилася дуже задоволена. Вже два зимові сезони вона стоїть і ніде не прогнулась від снігу. Полікарбонат також ніде не прогинається, не жовтіє - як мене запевняв консультант, вони використовують імпортний якісний матеріал із гарантією 10 років.
До цього привозили 2 парнички (не називатиму магазини, де купувала), які зараз стоять на ділянці і що ви думаєте, першою після першого ж снігу зовсім не задоволена, мало того, що сніг не скочувався з них, так ще через це він накопичувався на даху і прогинались. Отакий сумний досвід у мене з ними.
Теплиця ж зберігається чудово, ніяких вм'ятин і прогинів на даху немає. Сніг ідеально сходить з бокових стін. Вже планую замовити ще одну невеличку можливо 3 на 4 м, оскільки для мене важливо, що дані теплички легко переживають зиму.
Тепличка радує глаз! Сусіди також не один раз запитували за неї, можливо також замовлять.
Моя порада - не потрібно гонитись за ціною, краще правильно оцінити "ціна-якість"!
Дякую велике консультантам за рекомендації і компанії Оскар груп за чудовий сервіс! Раніше рекомендувала і надалі буду рекомендувати її своїм знайомим!

Женя
23 марта 2022 в 7:26

Добрый день. Решил так же оставить от себя отзыв о компании Оскар груп, поскольку уже заказываю второй раз и при этом, подход к клиенту не изменился, в хорошем смысле этого слова)!
Первый раз нужен был сотовый поликарбонат и к нему комплектующие для монтажа навеса. Много куда звонил, спрашивал. Но в Оскар груп менеджер подкупил именно профессиональным подходом к моей задаче в плане оптимального выбора толщины материала, широким ассортиментом, возможностью порезки листов, и конечно же ценами!
Заказ быстро оформили сначала по телефону, потом менеджер отправил на подтверждение расчет с ценами по всем комплектующим, что показалось удобным в плане - видно конкретно за что платишь!
Привезли домой относительно быстро, при доставке листы не испортили! Качеством материала также доволен, посторонних запахов небыло, приятный цвет - летом под ним находится одно удовольствие), а зимой под снегом - наблюдал - не прогибается и не трескает. Это очень радует!
В целом, впечатление осталось хорошее от компании. Заказывать можно.
Отдельный привет менеджеру Владимиру)!

користувач
17 марта 2022 в 8:51

Купляв монолітний палікарбонат, товщина полікарбонату не 4 мм (як вказано в накладній) - а 3.7мм, обманули, фото надаю. Вимірювання проводилося штангенциркулем з точністю 0.1 мм.

З розміром теж обманули, підсунули не 1*1.5 як я замовляв і як написано в рахунку, а 0.96*1.55, для мене не сильно критично, можливо кому критично - то краще переміряйте міліметр в міліметр коли отримуєте. У мене нажаль не було часу перевіряти розміри, пошкодував що довірився цим людям. Помітив вже дома коли вже почав обробляти заготовку.

моя
19 октября 2020 в 23:58

Благодарю менеджера Сергея. Нарезал под нужные размеры 60 кусочков. Всё было подготовлено за день. Отправлено в Одессу через 3 дня. Сделали скидку на объёме и порезке. Доставили прямо нам на СТО в Одессу в целостности. Брали поликарбонат сотовый 10 мм фирмы Lexan.
Часть уже установили. Выглядит просто шикарно. Спасибо еще раз.

Макс
28 сентября 2020 в 6:15

Сотрудничаю не один год, отличная компания! Большой ассортимент товара, приветливые консультанты, всегда подскажут что лучше подобрать под проект. Отличный товар, рекомендую

Володимир
19 сентября 2020 в 0:28

Замовляв полікарбонат, тавар якісний, компетентні консультанти, організували доставку. Буду замовляти ще. Рекомендую.

Виталий
11 сентября 2020 в 19:04

Купив полікарбонат в "Оскар Груп" монолітний полікарбонат Борекс 3 листа по 4 метра, товщиной 4мм для навісу. Дуже якісний матеріал, витримав град в цьому році.

Ира
25 августа 2020 в 6:35

Навіщо писати такі відгуки? Ми з чоловіком вже не першу теплицю ставимо і завжди були задоволені якістю каркаса і полікарбонатом. В цьому році придбали теплицю для бабусі 3х4 з полікарбонатом Оскар 4 мм, теплиця якісна. Компанію "Оскар Груп" рекомендую, звертайтеся не пошкодуєте. Хто залишає погані відгуки - брешуть, не перший раз купую, вчасна поставка, консультація на високому рівні, завжди порадять дізнаються куди ставити як, не байдуже відношення до клієнтів. Плануємо купити навіс з полікарбонату, будем теж до них звертатися!

Анатолий
07 мая 2020 в 18:09

Не рекомендую эту компанию!
При заказе товара, ТТН заполняют сами и указывают завышенные габариты товара, что удорожает стоимость доставки. Так же сами не отвозят товар на НП (новую почту), а заказывают адресный забор товара, про что не предупреждают покупателя, а платить за это приходится покупателю! В итоге доставка получилась в 2 раза дороже.
Сам товар после распаковки оказался весь в царапинах, наверное не один год валялся на складе!

Дмитрий
21 декабря 2019 в 22:23

Приятные ребята. Поликарбонат и комплектующие в другом месте в городе не нашли) Так что - пока монополисты)

Анатолий
09 сентября 2019 в 21:50

Заказ сделан 10 дней назад, сделан авансовый платеж в ответ только слова" ищем", зачем тогда писать о доставке по всей Украине, если таковой НЕТ

Михайло
19 мая 2018 в 0:11

Підприємство яке постійно має на меті вдосконалення взаємовідносин з клієнтом. Якісний товар, гнучка система знижок дає можливість будувати тривалі взаємовідносини з високою складовою надійності.

Добавить отзыв