UAOTZYV.COM

OKO FAMILY Офтальмологічний центр Око Фемілі отзывы

Адрес Черкасы, бул. Шевченка, 150
Телефон +380 (98) 747-60-15
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.instagram.com/oko.family
Рубрики Офтальмолог, Оптика, Магазин солнцезащитных очков
Оценка 3.5 17 отзывов
Похожие компании в категории
Окуляр, Салон оптики — Черкасы, бул. Шевченка, 270
Люксоптика — Черкасы, ТЦ Любава, бул. Шевченка, 208/1

OKO FAMILY Офтальмологічний центр Око Фемілі на Шевченка отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олена
23 октября 2023 в 18:27

Найгіша контора, в якій довилось побувати. Записалась по гострому болю в оці. (Ця контора була найблища до мене) Сказали, що приймуть. Чекала після свого часу ще хвилин 20. Біль посилювався. Два лікаря просто тинялись і тринділи на стійці очікування. Прийняли після нагадування. Допомого - 0. Сказали, що "начебто запелення, їдьте в обласну! ". Написали 2 види крапель. Після відвідування нормального лікаря, виявило, що їх категорично не можна приймати. Гроші взяли. На прохання на виданому папірці (просто папірець, не бланк) написати хоч щось, відповіли: "ми приватна фірма, ми не пишемо". Байдужі. Сказали "ситуація критична" і випхали.

Alyona
23 октября 2023 в 0:42

Найгіша контора, в якій довилось побувати. Записалась по гострому болю в оці. (Ця контора була найблища до мене) Сказали, що приймуть. Чекала після свого часу ще хвилин 20. Біль посилювався. Два лікаря просто тинялись і тринділи на стійці очікування. Прийняли після нагадування. Допомоги - 0. Сказали, що "начебто запелення, їдьте в обласну! ". Написали 2 види крапель. Після відвідування нормального лікаря, виявилось, що їх категорично не можна приймати. Гроші взяли. На прохання на виданому папірці (просто папірець, не бланк) написати хоч щось, відповіли: "ми приватна фірма, ми не пишемо". Байдужі. Сказали "ситуація критична" і випхали.

Валентин
07 сентября 2023 в 10:52

Прийшла по рекомендації. Була вражена, що лікар (Манн) не оглянула, не запитала, що турбує. При промиванні очних протоків зверху блуза була мокра! Дані в комп'ютер вносила з нетерпінням.
Не рекомендую.

Lydmila
13 августа 2023 в 22:21

Залишились неприємні враження після проходження діагностики в цьому центрі. Перш за все, елементарно навіть не привіталась жіночка з кабінету діагностики. По друге, російський алфавіт на апараті -це неправильно! Лікар оглянув і відправив на рецепшин за роздруківкою заключення без його розшифровки хоча б самої мінімальної. А там гроші забрали і допобачення без пояснень. При цьому діоптріі визначені не вірно. НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Даремна витрата часу та грошей

Саша
01 июля 2023 в 1:08

Не подобається це місце як магазин оптики,
Маленький вибір лінз та розчинів, непривітні продаці
Після покупки помітила що емність для зберігання лінз вся в пилюці
На прохання дати/продати пакетик, сказали що їх немає

Елена
30 июня 2023 в 7:04

На рецепшені дівчата ввічливі, лікарі компетентні, але. Але на апаратному лікуванні людина не дуже ввічливо себе поводить. Розумію в нього роботи багато, але робити клієнтам зауваження, я вважаю в сфері послуг не доречно! Всі приємні враження від відвідування перекреслено (Але лікування пройшло на достатньому рівні

vanderlay1285
04 июня 2023 в 17:09

Після обстеження і рекомендацій лікаря, мама замовила окуляри. Чекали трохи більше озвученого терміну. Оплатили всю суму і мамі дали окуляри щоб можна було вдома перевірити на книгах, телефоні та газетах. Після перевірки виявилося що лінзи роблять зображення увігнутим. Це було озвучено менеджерам на рецепції, на що вони відповіли, що міняти чи доробляти не будуть і так багато роботи.
Навіщо обіцяти до оплати, що все поправите і все зробите, якщо після оплати ви від усього відмовляєтеся?

Виктория
17 октября 2022 в 23:18

Большое спасибо доктору Чуканову Ігорю Олеговичу! Очень профессиональная команда! Пришли из клиники «Новий зір» с полным разочарованием и отчаянием и безнадёжностью! После обследования, рекомендаций и подбора очков, поняли, что нашли лучшего офтальмолога и клинику. Очки сделали в два раза быстрее, чем было обещано. Внимательно, компетентно, профессионально! Рекомендую!

Надія
09 августа 2022 в 17:19

Привітний і чемний персонал. У цьому місці працюють професіонали. Нам дуже сподобалось і обслуговування і результат після лікування.

Юрій
22 июля 2022 в 21:59

Чудова офтальмологічна клініка та оптика.
Дитяча офтальмологія на вищому рівні (лікування, діагностика).
Рекомендую!

Антонина
15 июля 2021 в 4:24

Прекрасний спеціаліст Чуканов Ігор Олегович- поставив правильний діагноз, після тижня безуспішного лікування в іншій клініці. Результат полегшення відчула з першого дня. Рекомендую!

Микола
14 марта 2021 в 15:14

Хороший, внимательный подход к клиентам. Я зашел только спросить, но мне понравилось отношение. Удачи вам! Хорошего офтальмолога в черкассах очень трудно найти. Надеюсь когда мне понадобится помощь впечатления от доктора будут тоже наилучшие!

Fare
04 марта 2021 в 6:46

Полный осмотр, Качественый и Быстрый! Отличный подбор очков! Все на вышем уровне! Один минус, Не большой Выбор оправ! Лутшый выбор в Городе Черкассы!

Елена
03 марта 2021 в 10:52

Мне понравилось обслуживание и подход к моему случаю. Я привезла 93-летнюю бабулю с деревни, все хотелось сделать быстро. Бабульке, по индивидуальному запросу, пригласили необходимых специалистов в клинику для максимального анализа ситуации. Мы сберегли время и нервы. Уровень обслуживания достойный уважения. Благодарю за профессионализм!

Татьяна
19 октября 2020 в 20:46

Чудова сімейна клініка, приємна атмосфера, уважні лікарі. Перебувати на прийомі було комфортно. Окрема подяка лікарю Чуканову Ігорю Олеговичу, справжній фанат своєї справи, приділив багато часу на повноцінну діагностику й консультацію. Буду радити іншим.

Маша
29 июня 2020 в 7:51

Знаходиться майже в центрі міста. Поруч є і зупинки громадського транспорту і стоянка, щоб залишити власне авто. Інтер'єр досить виважений та спокійний. Персонал привітний. Є окрема кімната, де можна залишити верхній одяг, що, на мою думку, є великим плюсом. Не думаєш куди приткнути пальто, шубу чи пуховик - не заходити ж з ними у кабінет до лікаря. Щодо обладнання - це окрема тема, оскільки, в Черкасах ніде не зуструнеш такого. На це й зроблений основний акцент Центру. Якби в моєму дитинстві були такі центри з таким обладнанням, я б, можлмво, зір не втратила. До цього обслуговувалась у Люксоптиці. Там все було зовсім по-іншому. Прийшов, купив нові лінзи, якщо зір упав, тобі дали сильніші і до побачення. Тут не так. Тут все максимально доступно пояснюють. Що робити, чого не робити, що буде, якщо не робити так, як кажуть. Лікарі Центру - виключно україномовні, що для мене також є показником високого сервісу. Висновок - з очима жартувати не можна, тому однозначно рекомендую Центр

sky
26 июня 2020 в 12:06

Работают очень хорошие специалисты, проверили зрение, назначили программу лечения, помогли подобрать солнцезащитные очки. В зале ожидания есть кондиционер, wifi, кулер с водой. Есть гардероб и санузел. На втором этаже делают процедуры детям.

Добавить отзыв