UAOTZYV.COM

Ньютон ПСП отзывы

Адрес Черкасы, вулиця Смілянська, 131
Телефон +380 (67) 473-09-60
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота08:00-15:00
Сайт www.newton-avtomisto.com.ua/vantazhne-sto
Рубрики Ремонт дизельных двигателей, Кузовной ремонт автомобилей, Автомастерская, Ремонт грузовых автомобилей
Оценка 3.4 11 отзывов
Похожие компании в категории
Мотор — Черкасы, просп. Хіміків, 4/4
Diesel — Черкасы, вулиця Оборонна, 18
Шанхай — Черкасы, вулиця Руставі

Автомастерская Ньютон ПСП отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тарас
13 июня 2021 в 12:43

Додзвонитися на запис нереально! Дзвонив 02.04 два рази, (в 11: 15 та 16: 07) провисів на лінії орієнтовно 2 хвилини ніхто так і невзяв трубки. Думаю ладно подзвоню 03.04, але трубки ніхто не бере! Сервіс гарний.

Саша
11 апреля 2021 в 8:46

Доброго дня. Хочу вам розповісти історію, яка сталась зі мною при проходженні ТО на Бошсервіс. Замовив послуги по заміні комплекту ГРМ, роботу виконали швидко, по ціні як і на інших СТО. При роботі вони запропонували встановити ремінь кондиціонеру з власного складу. Я погодився. Через 1-2 місяці даний ремінь лопнув, причиною виявилась його «старість», він був потрісканий тд. Напевно, залежався у них на складі)
Після заміни ГРМ підтікала прокладка клапанної кришки, домовився про її заміну.
Авто завіз на сервіс з конкретною причиною, заміна прокладки. Мене повідомили, що авто буде готове на наступний день до 9: 00. На наступний день я прибув на СТО, де виявилось, що майстри нанесли герметик і потрібно трішки зачекати для того, щоб герметик вистоявся. Трішки - мені довелось чекати майже 2.5 години. При розрахунку за послуги, сума була вищою за заявлену раніше на 280 грн, ніби то діагностика двигуна, хоча, як писав раніше, авто було з явною проблемою і ніякої діагностики я не замовляв і не потрібно було, складається враження, що хотіли наварити трішки коштів.
Що хочу сказати, СТО Бош сервіс у м. Черкаси, як гарна цукерка, красива обгортка та всередині не дуже. Особливе « дякую» хочу сказати майстру Міщенко Андрію, який класно інформує про виконання робіт та підбирає запчастини, котрі протримаються місяць -два. Бош Сервіс - був про вас кращої думки!

Александр
17 октября 2020 в 0:46

Большое СТО, выполняют практически любой спектр работ. Делал у них развал на машине с дисками R-20. На других станциях до 19 радиуса берутся.

Денис
05 сентября 2020 в 14:05

Мне нравится. И есть где посидеть и пройтись. И туалет хороший и кофе можно попить. В общем можно с комфортом скоротать время ожидания авто. Любая форма оплаты. В общем и цены как и во всем городе.

Сергей
05 сентября 2020 в 1:43

Проведена діагностика ходової не достовірна, все добре але через 7 днів повторно огляд на СТО АІС, результат заміна салінблоків і тд і відчуття повернення авто до нормального стану.

Віталій
11 августа 2020 в 0:42

Всем привет!
Если хотите не просто хорошего ремонта и обслуживания вашего авто, независимо от марки, но и провести время ожидания в очень комфортных и уютных условиях - рекомендую Бош Сервис Ньютон!

С момента переезда в Черкассы несколько лет назад, стал вопрос "а где же тут обслуживать" свой Фольцваген?
Один из ключевых минусов официалов - неудобство офиса, из 4х раз обслуживания машины, только 1 раз удалось посидеть нормально, поработать за ноутбуком и с документами. Все остальные случаи - жарило солнце через огромные витражные окна - минимум не поработаешь, потому что заслепливает экран и глаза, максимум - просто жарко!

Здесь же (на Ньютоне) не просто есть где посидеть, но и есть выбор где именно: в зоне автосервиса или в зонах нескольких автосалонов, где еще и кофе предложат бесплатный (smiley) Увы, сейчас закрыто на реконструкцию кафе, часто заходил туда попить кофе с пирожными или булочкой и спокойно посидеть-поработать.
Ну а заодно, можно посмотреть, пощупать, пооткрывать и "повыбирать" новенькую машинку.
Так как часто оплачиваю работы от ТОВки (юрлица), то удобно, что есть и безналичка и НДС.

Кстати, совет для владельцев Фольцвагенов и Шкод: рядом есть магазин автозапачастей, где и в наличие и под заказ почти все, что нужно для сервиса или ремонта этих марок. Про другие - не знаю, но можете узнать сами.
Расстояние - 3-5 минут.

Какие минусы?
Ключевой минус (для тех, конечно, кто привык ремонтироватсья "у дяди Васи в гараже") - это цена, т. к. Тут все по-белому. Да, будет чуть дороже, чем "у Васи". Но качество обслуживания и работ слихвой это компенсирует.
Жлобам и скупердяем это место точно не подходит.
Может быть минусом, что не всегда сразу отвечают, но обычно перезванивают.

Ирина
04 августа 2020 в 9:40

Хочу порекомендувати дане СТО. Зверталася на дане сто двічі. Все сподобалося. Записали на діагностику день в день. Виявили проблему та порекомендували якісні запчастини. Роботу виконали в обумовлений час. Хочу також відмітити роботу мененеджера Тетері Олександра -професійний, ввічливий.

Виктор
23 сентября 2019 в 21:48

Ціни задирають. На екзисті взяв ту ж саму оригінальну запчастину, що пропонували, але рівно в 4 рази дешевше. Погоня за наживою до добра не доведе, клієнта втратили.

Сергій
13 августа 2019 в 11:35

Всім доброго дня. Не щодавно обслуговував свій автомобіль. Залишив автомобіль менеджеру і сказав, як буде відомо що з автомобілем нехай набире. І розповість про результати діагностик. Зробив відразу діагностику ходової, кабіни та компьютерну. Протягом 2-х годин мені зателефонували і детально розповіли про проблеми автомобіля. Що сподобалось менеджер вічливий, пропонує декілька цінових пропозицій запчастин, дотогож рекомендує які кращі за довговічністю і роботоспособністю. Авто віддали чистим вимили дуже чудово. Порекомендували нарізати шини ведучого моста. Я був здивований за короткий час нарізали, на дорозі в сніг вже не страшно виїджати і авто краще тримає дорогу.
Діагности толкові що по компьютерній що по ходовій. Згідно їхніх діагностик робив автомобіль. Все чудово працює пропали посторонні стуки та скрипи. Перевірили та подоливали технічні рідини. Після компьютерної діагностики, прибрали всі помилки та усунули активні. Після комплекса калібровок, АКПП стала краще працювати і перемикатися.
Є один мінус говорили що зроблять за тиждень а зробили за півтора. То проблема з запчастинами то просто невстигають.
Взагалі сервіс дуже сподобався. Рекомегдую всим.

Serhii
20 сентября 2018 в 4:30

Радует что всегда можно попасть на запись в тот же день, не суперзанятые, делал развал/схождение несколько раз. Расстроило когда-то приехал за лампочкой к авто в обед, менеджер говорит что у кладовщика обед, так что извините, приходите когда-нибудь еще. Как так то, это же сервис, вы предоставляете услуги.

Алексей
07 августа 2018 в 20:11

В современном мире очень важно не только предоставлять услуги, но и обеспечить качество обслуживания на достойном уровне. Так вот, не ожидаете второго в автосервисе БОШ!

Добавить отзыв