UAOTZYV.COM

Мрео Умань отзывы

Адрес 20300, Черкаська обл., Умань
Рубрики Транспорт
Оценка 5 6 отзывов
Похожие компании в категории
Автовокзал — Умань, Київська вулиця, 1
אומן אקספרס Uman Express — Умань, вулиця Пушкіна, 5
Шиномонтаж — Умань
Эвакуатор Умань — Умань, вул.Вільямса 3, Малий провулок

Транспорт Мрео Умань отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрий
08 апреля 2022 в 17:00

5 ЛЮТОГО 2022 РОКУ СТАВИВ НА ОБЛІК СВІЙ АВТОМОБІЛЬ! ПЕРЕД ЦИМ ЗАПИСАВСЯ В ЕЛЕКТРОННУ ЧЕРГУ. МНОЮ ЗАЙМАВСЯ КУЛЕША ОЛЕКСІЙ - ПРОФЕСІОНАЛ СВОЇ СПРАВИ! ВЕЛИКА ЙОМУ ПОДЯКА! ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНИЙ! ЗА 40 ХВИЛИН ВСЕ БУЛО ЗРОБЛЕНО! ЄВРОПА УЖЕ У НАС В ЦЬОМУ ВІДНОШЕННІ! ТАКОЖ ПРИЄМНО БУЛО -ЯК НАС ЗУСТРІЛА НА РЕСЕПШИНІ ЮЛІЯ КРАВЧЕНКО - ДУЖЕ ПРИЄМНА, КОМУНІКАБЕЛЬНА І ТАКТОВНА ДІВЧИНА І ВЗАГАЛІ - ВЕЛИКА ПОДЯКА УСЬОМУ КОЛЕКТИВУ - НА ЧОЛІ З ДОРОШЕНКОМ ВОЛОДИМИРОМ - ЗА ПРОФЕСІОНАЛІЗМ, ПОРЯДНІСТЬ, ВВІЧЛИВІСТЬ І ОПЕРАТИВНІСТЬ! ТАК ТРИМАТИ! ПОВАГА І РЕСПЕКТ!

Vitalii
27 марта 2022 в 7:47

Обслуговування на високому рівні
Особлива подяка Яремчук Ірині за оперативність і доброзичливість!

Andriy
15 марта 2022 в 0:15

Прийняли відповідно до електронної черги, без запізнень. За оперативність та чітке виконання роботи дякую Кищук Єлизаветі.

Женя
06 марта 2022 в 10:31

Щиро дякую працівникам ТСЦ, а саме - Юлі, яка привітно зустріла і організувала швидкий прийом інваліда 1гр. Без черги, а також Єлезаветі, адміністраторка швидко підготувала пакет документів, дала відповідь на всі поставлені її запитання. Дякую вам за людяність, професійність та чуйне ставлення до людей з обмеженими можливостями. Нехай вам щастить.

Александр
07 февраля 2022 в 5:14

Особая благодарность Ирине за индивидуальный подход и оперативность! Это лучший администратор!

Oleksnadr
04 января 2022 в 12:12

Дуже задоволений обслуговуванням, протягом години поставили авто на облік пригнаний із США. Приїхав без запису. Ввічливий персонал, особливо дуже вдячний працівнику Ірині Яремчук за якісне і швидке обслуговування. Рекомендую!

Добавить отзыв