UAOTZYV.COM

Mobile Store

Адрес Черкасы, вулиця Остафія Дашковича, 19
Телефон +380 (93) 633-73-73
Часы работы 09:00-20:00
Сайт mob.com.ua
Рубрики Салон сотовой связи, Магазин бытовой техники, Магазин электротоваров, Магазин электроники, Магазин
Оценка 4.5 14 отзывов
Ближайшие филиалы компании
MobileStore — Черкасы, вулиця Смілянська, 2
Похожие компании в категории
Ельдорадо / Eldorado — Черкасы, вулиця Миколи Гоголя, 250
MOYO.UA / Мойо — Черкасы, Черкассы Тараса, бул. Шевченка, 208
Ельдорадо / Eldorado — Черкасы, бул. Тараса Шевченка, 145
Goodok, интернет-магазин 3G-stuff.com.ua — Черкасы, вулиця Смілянська, 44

Mobile Store отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Euhenii
23 декабря 2023 в 19:27

Доброго дня всім любителям електоронної техніки, мобільних телефонів, аксесуарів та гаджетів! Mobile Store - це місце куди хочеться повертатись знову і знову, адже коли Ви завітаєте туди, Вас зустрічають компетентні та привітні продавці-консультанти, які чудово орієнтуються в асортименті товару та розкажуть вам все про нього. Там ви отримаєте задоволення від атмосфери та обслуговування. Кваліфіковані працівники, нададуть Вам найкращу і обширу консультацію, незалежно від того, що Ви хочете: змінити телефон, чи підібрати подарунок, чи хочете придбати якийсь аксесуар обо ж поклеїти бронеплівку. Асортимент товару в магазині обширний та на будь який смак, тому кожен зможе знайти щось для себе, а працівники з радістю допоможуть Вам в цьому. В магазині працює послуга Trade-in, де ви зможете поміняти свою техніку Apple, на більш нову за смачненьками цінами. В магазині Mobile Store, постійно працюють знижки на різні групи товарів та гарячі ексклюзивні пропозиції. Моя практика в обслуговуванні Mobile Store, вже більше 5 років, і за весь цей час, я кожного разу йшов задоволений, та не з пустими руками. Прийшов за поклейкою скла, а пішов ще й з новеньким чохлом, і все це за солодкою ціною. Окреме дякую прадавцям консультанту: Руслані, яка кожного разу знаходила потрібні слова та допомогали у виборі. Завітайте в Mobile Store, та пепеконайтесь в цьому. Mobile Store - це найкращий магазин міста Черкаси, тому не проходьте повз, та обов'язково завітайте.

Денис
11 декабря 2023 в 4:22

Відмінний сервіс та приємні консультанти. Дуже приємно, що можна на місці упаковати покупку подарунковий папір.

Никита
07 декабря 2023 в 23:34

Відвідав магазин на Хрещатику Mobilestore, придбав декілька аксесуарів до телефону, хочу подякувати продавцям Руслані та Владиславу за доречні об’єктивні підказки, відмінну поклейку захисного скла. До таких продавців хочеться повертатися знову і знову придбати ще щось

Елена
06 декабря 2023 в 20:00

Велике дякую за сервіс, колектив просто чудовий, настільки відзичливі, дуже швидко допомогли здійснити купівлю телефона. Тому всім рекомендую 100 відсотків.

Анастасія
30 ноября 2023 в 10:18

Обслуговування на найвищому рівні! Допомогли підібрати необхідний товар, оформили бонусу карту. Дуже вдячна за придбаний товар. Є гарантія і повернення, що важливо!

vjatscheslav
29 ноября 2023 в 22:10

Купували телефон обслуговування та консультанти на вищому рівні, особливо велике дякую консультанту Владиславу!

Лиза
29 ноября 2023 в 13:44

Чудовий магазин з великим асортиментом товарів у самому центрі міста. Приємний та доброзичливий персонал. Неодноразово допомогли з вибором товару, рекомендую

Влада
26 ноября 2023 в 23:06

Молодці Дуже хороший сервіс і приємне обслуговування. Експерт з продажу Руслана, дуже приємна

Юлия
18 ноября 2023 в 18:28

Чудовий магазин з ввічливими та професійними консультантами, швидке та якісне обслуговування клієнтів, широкий асортимент якісних товарів, залишилася задоволена від покупки та обслуговування

Иванна
16 ноября 2023 в 22:18

Доброго дня!
Хочу поділитися своім враженням про магазин та відгук про персонал.
Чудовий магазин!
Якість=сервіс=ціна!
Купували телефон та все для нього. Залишилася задоволена. Персонал чудовий, привітний!
Дуже дороміг з вибором Влад Г тому хто бажає щось придбати і потребує консультаціі звертайтеся до нього. Там всі хлопці компетентні та знають все.
В магазині чисто та сучасно.
Тому за технікою та чохлами всі сюди.

Алексей
14 ноября 2023 в 8:21

Гарний магазин, дуже багато чого вже там купували. Працівники завжди привітні і надають класефіцировану допомогу

Дарья
11 ноября 2023 в 16:01

Чудовий сервіс, робила чистку айфону і ейрподсів, менеджер Роман дуже виручив! Швидке і приємне обслуговування

Яна
27 сентября 2023 в 21:54

Прийшла замінити скло на телефон по акції, але мені запропонували дорожчі варіанти, які мені не підходили. В підсумку, я все таки попросила щоб поклеїли те, яке по акції, але продавець все рівно пробила мені в чек скло, яке без акції. Всяке буває, але за скло яке коштує 140 (мені прямо сказали шо воно "таке собі") я заплатила 300. Здалось, що це було зроблено спеціально:)

Арсен
30 августа 2023 в 17:02

Ви зробили зручний сайт та чудовий магазин, а от з мотивацією та діловою поведінкою продавців треба ще попрацювати. Намагаюсь замість комфі та розеток купувати у вас місцевих. Сьогодні від сервісу очікуєш більше доброзичливості та зацікавленості вирішити ваш же баг.

Добавить отзыв