UAOTZYV.COM

Mi Store отзывы

Адрес Черкасы, Trade House, бул. Шевченка, 207
Телефон +380 (66) 745-25-90
Часы работы 10:00-19:45
Сайт www.mi.com/ua
Рубрики Магазин электроники
Оценка 1.9 9 отзывов
Похожие компании в категории
yelovestore — Черкасы, бул. Шевченка, 207
Ельдорадо / Eldorado — Черкасы, вулиця Миколи Гоголя, 250
Brain — Черкасы, бул. Шевченка, 352
Шоп / Інтернет-магазин shop.ck.ua — Черкасы, вулиця Небесної Сотні, 2

Mi Store на Шевченка отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Yam
10 сентября 2021 в 16:49

Просто ужасное обслуживание, продавцы все ходят по залу, а к клиенту на кассе вообще не подходят, простояли так 20 мин ожидая кто нам продаст павер банк, так и не кто не подошёл. Развернулись и купили в другом магазине, в этот сяоми больше не зайду

Максим
04 июля 2021 в 19:18

Приємні і досвідчені продавці-консультанти, особисто дякую консультанту Сергію який нас обслуговував, сервіс на вищому рівні, рекомендую!

Віталій
21 июня 2021 в 5:33

Дружина купувала тут фарбований (червоний) металевий браслет ArmorStandart до годинника Mi Band 3, ще й перепитувала, чи не буде облазити фарба. Консультант відповів, що ще ніхто не звертався.
так ось звертаємось: через місяць фарба почала облазити!

M A S E M
09 июля 2020 в 14:34

Расчитывал на кэшбэк от монобанка за покупку в Ми стор. Но этот магазин никакой не Ми стор. Это Алло. Они выкупили права на название магазина Ми стор. И соответственно кэшбэка никакого не было, хотя я в приложении перед покупкой показал, что мол будет кэшбеэк от Ми стора, они сказали да, врут скоты. Не советую этот магазин.

Олег
21 июня 2020 в 8:20

Хороший магазин, що пропонує хороші товари. Зручне розташування, досить помірні ціни та делікатний персонал. Раджу, коли потрібно придбати електроніку.

Qwerty
30 сентября 2019 в 18:28

Сервис ужасный, консультанты не профессиональный, сервисного центра в Черкассах нет. Очень не рекомендую данный магазин (!

Лео
17 января 2019 в 18:23

Мне отказались заменять защитное стекло по гарантии, под стеклом была пиль аргументировав что это заводской брак стекла и мол все защитные стёкла такие на телефон xiaomi redmi note 5 и так как оно нигде не отклеелось отказались его заменять.
Но скажите мне пожалуйста если оно не отклеелось почему под стеклом пыль?

Сергій
29 декабря 2018 в 20:20

Обслуговування останнього разу було жахливе. Обрав рюкзак у фірмовому магазині в Черкасах, де виявили брак, замовив зі складу новий, отримав дзвінок про привезення рюкзака під час відрядження. Приїхав після відрядження забирати товар, а консультант каже, що вже продали мій рюкзак, оскільки я прийшов пізніше ніж через чотири дні після дзвінка, Про чотири дні мене ніхто не інформував і на телефоні не було пропущених від них чи можна продавати мій рюкзак, чи я приїду за ним.

За словами того ж консультанта якщо замовник не забирає рюкзак протягом 4 днів, то його мали б відправити обратно на склад. Чому ж тоді продали мій рюкзак не зміг відповісти. Попросив його замовити знову рюкзак - отримав відмову, мотивуючи, що на складі скінчилися всі рюкзаки потрібної мені моделі.

Приїхав додому - думаю, куплю в інеті в іншого поставщика і бачу в пошуку, що на їх сайті та на сайті їхньої мережі АЛЛЛО є в наявності ця модель. Але купив на першому ж сайті, що висвітися в інеті, на 200 грн. Дешевше з доставкою на нову пошту на відділення прям біля мого дому)
Між іншим купував у цьому магазщині в Черкасах багато раз товар і консультанти там є дуже хороші. Але останній - просто зіпсував всі враженння про магазин. Таке враження, що він працює на конкурентів: - (

Vik
29 октября 2018 в 23:08

Продавця не рекомендую. Чемні продавці. Можуть чемно відфудболити. Приніс на повернення безпроводну гарнітуру MI (не користувався, не сподобалась дуже мала відстань дії), знайшли на корпусі подряпинку, розглядали в лупу (простим оком не видно) відмовили. Треба прямувати в службу захисту споживачів.

Добавить отзыв