UAOTZYV.COM

Медичний центр Вікторія

Адрес Умань, вулиця Шевченка, 50, будівля, 8
Телефон +380 (98) 931-71-71
Часы работы
понедельник09:00-16:00
вторник09:00-16:00
среда09:00-16:00
четверг09:00-16:00
пятница09:00-16:00
Сайт medcenter-victoria.com
Рубрики Больница
Оценка 3.1 13 отзывов
Похожие компании в категории
Детская Поликлиника — Умань, вулиця Шевченка, 2
Уманська міська лікарня — Умань, вулиця Шевченка, 50
Кабинет УЗИ — Умань, вулиця Шевченка, 11
ПП НОВОЛАБ — Умань, вулиця Шевченка, 50, корпус, 12

Медичний центр Вікторія отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталія
29 марта 2024 в 5:51

Неодноразово зверталася до Вашого Центру, а саме до Гуль Н. П, для обстеження дитини, дуже задоволена, лікар компетентна у своїй справі, дуже уважна була до дитини.
Дівчатка на ресепшині привітні, доступно все пояснюють, дівчинка навіть допомогла одягнути бахіли, що мене здивувало бо у мене була на руках дитина.
Однозначно рекомендую)

Олександр
06 декабря 2023 в 20:57

Проходив МРТ. Адміністратор не ввічлива. На вулиці -4, "почекайте на вулиці 20 хвилин". Сервіс "супер".

Tasya
13 ноября 2023 в 19:43

Записувалась до лікаря УЗД Гуль…робила узд черевної порожнини лікарка не побачила локальний апендицита…ганьба щей освіта європейського зразку…неходіть до неї бо попадете в хірургію з екстреним випадком! Доречі з неї і слова не витягнеш лише очима зиркає!

Саша
09 августа 2023 в 3:01

Робила обстеження УЗД щитовидної залози та лімфатичних вузлів, дуже швидко постарались взяти за це щиро дякую! Всім задоволена, заключення правильне, лікуючий лікар підтвердила і ніяких питаннь до лікаря УЗД не мала.
Дякую!

Taya
05 августа 2023 в 19:23

ЦЕ ЖАХ! Не витрачайте кошти на обстеження! Робили КТ В РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ. Зовсім не кваліфіковані спеціалісти! На КТ у висновку було кістоподібне утворення розміром 0,8 см. УВАГА! В Києві на такому ж обстеженні знайди пухлину розміром 6,7 см. Числені метастази печінки які також не побачили у Вікторї. Будьте обережні, адже, це може коштувати вам життя. Вважаю шо такі клініки взагалі не повинні працювати. НЕ ВМІЄТЕ РОБИТИ ТАКІ ОБСТЕЖЕННЯ-КРАЩЕ НЕ РОБІТЬ! Це бізнес де на хворих людях заробляють кошти, а описують такі дослідження просто з «потолка». Вартість дослідження КТ така як і у Києві то чому наскільки не кваліфіковані працівники там сидять?
ДУЖЕ ПРОШУ, НІКОЛИ НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ ПОДІБНІ ДОСЛІЖЕННЯ У ЦЬОМУ МІСЦІ!

Юлія
26 июля 2023 в 0:31

Лікар Прядкіна вела вагітність, і за 9 місяців ні разу не побачила вроджену ваду у дитини яку можна було виправити! Тепер дитину треба оперувати
Я сподіваюся з її дітьми і внуками будуть такі ж "спеціалісти"працювати як вона сама!
Я цього просто так не залишу, вона відповість перед законом!

Ольга
18 июля 2023 в 23:34

В кабінеті УЗД не завадило б мати валик, для того щоб підкладати підбпотрібні частини тіла, чи пропонувати його, якщо він є. Годину тому робила УЗД щитовидки - досі болить і паморочиться голова. Треба було максимально закинути голову назад і так лежати до дослідження і під час нього. Спереду на шиї все натяглося, ззаду аж втислося, ворогу не побажаєш. А можна було ж просто підкласти валик.
Вже не вперше роблю УЗД щитовидки, але таке знущання було вперше.
Доповню відгук. Робила УЗД по гінекології у Прядкіної. Мало того що за М-ехо чи фолікулометрію беруть ту ж вартість що за УЗД ОМТ. Так лікар мені заявила що в мене 2 фаза циклу, бо з моменту останньої менструації минуло 20 днів. А те що я на згт з блокадою і ще не підключала прогестинів для неї не аргумент. 20 дц - 2 фаза. Так в радянській книжці написано. А те була овуляція чи ні вже діло десяте. Для тих хто не в темі: 2 фаза - це період після овуляції, чи лютеїнізації фолікула. Ні першого ні другого в мене не було. Але лікар почала доводити зворотнє, мотивуючи це своїм 30річним досвідом.
гінеколог. Середньостатистична плануюча більш освічена в питаннях гінекології ніж цей лікар
Вже вдруге затримка черги. Я розумію, що бувають ургентні випадки, але адміністратори з лікарями не комунікують і не попереджають своїх клієнтів про те, що краще прийти пізніше зазначеного часу.
Як узист більш-менш. Але як

Саша
18 июля 2023 в 6:56

Дякую лікар Гуль Н. П. За прекрасне обстеження, все що Ви говорили підтвердили у Києві! Тепер обстеження та лікування тільки у Вас!

пользователь
06 июля 2023 в 7:31

Записались на узи всей семьей в рамках чек ап, дешевле чем в Киеве и быстрее, пока отдыхали сделали оследование, всем довольны!

Анастасія
30 июня 2023 в 10:17

Дякую лікарям та персоналу клініки, за якісно проведенні обстеження і швидкість в роботі! Проходили УЗД сердечка дитині та УЗД гінекологічне, все супер, дуже задоволені, все розказали та показали! Будемо всім рекомендувати!

Анжела
24 июня 2023 в 3:32

Хочу подякуювати лікарю УЗД Гуль Н. П робила узі серця і холтер все шаидко і якісно, читаю попередні погані відгуки через те, що лікар не коментує обстеження, але як можна лікувати всього за одним обстеженням, узі ви робите за направленням лікуючого лікаря, це як аналіз якого не вистачає для лікаря, який вас лікує, а не пішли на узі і вилікувались)
Обстеженням задоволена дякую!

Саша
15 июня 2023 в 9:45

Гуль Н. На УЗД серця, черевної порожнини, не коментує обстеження, просто конвеєр.
Не рекомендую.

Лилия
28 февраля 2022 в 4:32

Даю оцінку рівню обслуговування, а саме - ВІДСУТНОСТІ ТЕРМІНАЛУ і можливості безготівкового розрахунку. Це єдина в Умані ПРИВАТНА клініка, де немає терміналу. В чому проблема? Немає коштів для його встановлення, чи податки немає за що сплачувати? Я рахую це позорно. Чому я йду в приватну клініку і перед записом маю півміста оббігати, щоб отримати готівку для прийому?

Добавить отзыв