UAOTZYV.COM

Медичний центр ІРМЕД

Адрес Черкасы, вулиця Небесної Сотні, 31/1
Телефон +380 (63) 135-07-20
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт irmed.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Кардиолог, Дерматолог, Гинеколог, Невролог
Оценка 3.4 17 отзывов
Похожие компании в категории
МДЦ Эксперт - Черкассы — Черкасы, вулиця Менделєєва, 7
Євромедклініка — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 89
Скен Лайф (Scan Life) — Черкасы, вулиця Менделєєва, 3

Медичний центр ІРМЕД отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
12 августа 2023 в 10:22

Лікарі даної клініки чудові, дуже тактовні і адекватні, завжди відповідають на всі питання, допоможуть і підкажуть. Чого не можу сказати про адміністраторів, а саме на першому поверсі (офтальмологія). Будьте готові, що адміністратор буде про вас пліткувати і кричати на весь коридор образливі речі. І коли ви проходите офтальмологічний огляд, вам надають тільки дані який у вас мінус, все інше (з карточки) адміністратор вам не дасть. На жаль, користуватись послугами даної клініки надалі не буду! Хотілось би, щоб керівництво клініки вжило заходів, і працівників, які елементарно не знають своїх обов’язків і не можуть якісно виконувати свою роботу, звільняли. Це приватна клініка, люди до вас приходять і платять гроші, і хочуть адекватного ставлення, а отримують неприємні відчуття тільки-но поспілкувавшись з адміністратором.

Саша
24 июля 2023 в 13:02

Дуже задоволена візитом до клініки «Ірмед». Привітні дівчата, висококваліфіковані лікарі. Не призначають зайвого. Тепер тільки в «Ірмед «!

Валерія
28 июня 2023 в 20:52

Щиро вдячна лікарю Зеленько А. В. Кращого і більш приємного лікаря не зустрічала! УЗД було проведено дуже інформативно!

Яків
14 апреля 2023 в 21:24

Біля кабінету УЗД створилась черга втомлених людей, різницю від призначеного часу навіть не варто рахувати, о 17.35 лікар запросив паціента, якому був призначений час на 16.50, все можна зрозуміти, всі ми люди, але ми були неприємно здивовані, коли почули фразу: , та у нас таке часто буває,

Виктория
19 апреля 2022 в 16:09

В Ірмед прийшла за "своїм" гінекологом. Любов Василівна - лікар від Бога! Людяна, уважна, гарна людина і прекрасний спеціаліст. Викладається перед кожним пацієнтом на прийомі і ніколи не ігнорує, коли виникають якісь невеликі питання поза прийомом, завжди знайде час і дасть відповідь.
І ще один позитивний момент, (може ще з лікарів хтось так робить, але я про то не знаю) за результатами аналізів їхати не потрібно. Кожен знає, що таке очікування. А тут медсестра завжди передзвонить і повідомить про результати.
В самому центрі завжди приємна атмосфера. Дівчата на рецепції привітні. Скрізь чисто. За добу вам обов'язково нагадають про візит.
Збираємося з сином до окуліста, про якого теж чули і читали дуже багато гарних відгуків і як про спеціаліста, і як про людину.
Росту і процвітання вашому центру!
Здоров'я всім співробітникам!

Myron
18 апреля 2022 в 7:05

Ходил к Лору - Калинину. Принимал в спешке, сказал все хорошо. Оказалось что у меня воспалено горло и нужно делать ингаляции и лечить. Не советую.

Наталия
24 марта 2022 в 23:21

За 450 грн лікар огляне, але НЕ призначить лікування! Бо за це додатково прийдеться заплатити +200 грн. - і про це ви дізнаєтетсь на рецепції в момент розрахунку.
Відчуття непрозорості ще досі не покидають мене. Огляд був швидким як і сам прийом. Але у мене виникло питання, чому за прийом у лікаря я заплатила 450 грн, а за призначення лікування ще 200 грн? Сумарно я заплатила 650 грн. Це був звичайний огляд, без всяліких процедур та маніпуляцій. Невже призначення лікування не входить у вартість? НІХТО про це мене не попередив ні на при прийомі, ні в телефоному режимі при записі.
Адміністрація протиречить сама собі, адже на сайті вказано, що призначення лікування входить у вартість (спеціально зробила знімок з сайту) Підкажіть, будь ласка, у кого так само відбувалось?
На мої запитання на рецепції при оплаті, адміністратор сказала, що у нас от так, а на прохання видати акт виконаних робіт/наданих послуг, подивилась на мене як на ненормальну. І так і не надала документ. Можливо адміністрація клініки пояснить мені!?
️Відповідаю на запит від клініки: укажіть, будь ласка, контакт клініки куди писати-напишу всі подробиці. Надішлю чек про сплату.
Лікар Медвенчук, 28/12/21
P. S. З клініки мені написали, після того як я продублювала своє звернення і в ФБ і на імейл. Намагались довести мені, що це у них така політика. Якщо все ж таки прочитали цей відгук до кінця запитуйте одразу, що входить у вартість огляду і на яку суму готуватись. Клініку не рекомендую, є набагато кращі та клієнтоорієнтовані.

Анна
11 марта 2022 в 5:23

Всё хорошо, техника супер, врач и медсестра очень приятные, но запись была на одно время, а попали через 15 минут!

Наталья
03 января 2022 в 14:22

Понравилась клиника, персонал приветливый. Приходили на назначеное время, визит к врачу проходил быстро. Был поставлен правильный диагноз и соответственно правильное лечение. Обращались к психиатру Ирине Александровне. Огромное ей спасибо! Очень нам помогла!

Саша
27 августа 2021 в 7:24

Все добре, окрім графіка роботи. Зручно було б щоб працювали в будні до 20.00 + субота, записатись на прийом з тим графіком що є проблематично, оскільки люди в цей час теж знаходяться на роботі. Враховуючи що це приватна клініка, можна було б зробити графік більш зручним для пацієнтів.

Юлия
19 мая 2021 в 4:00

Одну звезду хочу поставить чисто за отношение персонала к пациентам. Была впервые, потому что мой гинеколог теперь работает там. Пришла за 15 минут до своего времени, как ответственный клиент. На что мне говорят надо будет плюс к моему времени подождать 20 минут. В итоге я сидела ждала 45 минут. А мой приём длился 10 минут. Разве нельзя было перезвонить и предупредить заранее о задержке, не понимаю. И никак виновато они себя не чувствуют. Я понимаю когда я сижу жду в гос больнице, а не плачу бешеные деньги за приём и еще теряю своё время! Прошу учесть на будущее подобные ситуации. Спасибо!

Алина
05 мая 2021 в 19:33

Впервые посетили клинику, общее впечатление о клинике хорошее! Находиться в ней приятно, вежливый и отзывчивый персонал располагает к себе! Чистота и порядок присутствуют, что для меня очень важно. Единственное что не понравилось, не разрешили присутствовать на прижигании лазером. Понимаю, не всегда нужно присутствие и лишнее внимание, но в связи с недавними событиями в Ровно (стоматолог которая издевалась над детьми) хотелось бы видеть и понимать что с ребенком все в порядке, тем более когда ребенку всего 5 месяцев. Разрешить присутствовать папе, чтобы ребенок видел не только чужие лица.
Клинику рекомендую и так же буду ее посещать. Спасибо!

Наталья
28 апреля 2021 в 7:46

Рекомендую клинику. Обращаемся всей семьёй. Персонал внимательный, приветливый, врачи квалифицированные. Обслуживание на уровне!

Александр
25 апреля 2021 в 7:09

После посещения 20 разных врачей, только здесь с первого приёма нам смогли поставить правильный диагноз и помочь с лечением. Приветливый и дружелюбный персонал. Рекомендую всем кто хочет вылечиться, а не выкидывать деньги на ветер.

Ольга
13 апреля 2021 в 15:09

Після реформування медичної галузі я (як і більшість черкащан) зіштовхнулася з проблемою неможливості потрапити на прийом до вузькопрофільних спеціалістів в поліклінічних відділеннях. Тому серед різноманіття приватних медичних центрів в нашому місті я обрала для своєї родини центр "ІРМЕД". Сузір'я найкращих професіоналів своєї справи, висока якість обслуговування та помірні ціни беззаперечно роблять "ІРМЕД" справжнім сімейним медичним центром. Адже саме тут, у комфортній і затишній атмосфері, я можу не лише розраховувати на кваліфіковану допомогу лікаря, а й отримати вичерпні відповіді на будь-які запитання стосовно здоров'я членів моєї сім'ї. "Ірмед"' - ви найкращі, дякую, що ви є)

Татьяна
05 апреля 2021 в 19:16

Очень внимательное обслуживание. В клинике работают профессионалы своего дела. Много докторов -узкопрофильных специалистов. Можно также проверить зрение, подобрать и купить очки. Есть УЗИ специалисты, детские доктора. Удобное время для записи. Клиника находится в центре города на перекрестке Благовестной и Небесной сотни.

Marynka
27 марта 2021 в 10:26

Атмосфера мені сподобалася, але справа не тут. Я їду за лікуванням. Записувалася до лікаря ревматолога Зінченка, мало того що він поставив лікування без аналізів, то ще і не відповідав на повідомлення, хоча сказав що прислати йому результати і тоді він скаже точно будуть зміни в лікуванні чи ні, так я викинула 300 грн на його і 500 на аналізи + ліки, які мені зовсім не допомогли. Тепер треба іншого лікаря шукати, який дасть дійсно правильне лікування

Добавить отзыв