UAOTZYV.COM

Медичний центр Авіцена

Адрес Черкасы, вулиця Чехова, 101
Телефон +380 (93) 171-25-92
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-14:00
Сайт avicena.ck.ua
Рубрики Медицинский центр, Кардиолог, Эндокринолог, Гастроэнтеролог, Гинеколог
Оценка 4 38 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Авіцена, центр дерматології та косметології — Черкасы, вулиця Сержанта Смирнова, 6
Похожие компании в категории
Євромедклініка — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 89
АНИ-2008, Медицинский Центр — Черкасы, вулиця Рози Люксембург, 177
Анатомія Медичний центр — Черкасы, вулиця Байди Вишневецького, 49

Медичний центр Авіцена отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
vikkrav
06 мая 2024 в 10:27

Враження тільки позитивні. Кваліфіковані лікарі. Чудове та ввічлеве ставлення медперсоналу.

Світлана
25 апреля 2024 в 12:01

Дякую всьому колективу МЦ «Авіцена» за високий рівень професіоналізму та чуйному відношенні до пацієнтів! Дуже задоволена результатом хірургічного втручання! Ви Найкращі!

Діана
14 декабря 2023 в 19:32

Була на прийомі у Коляди Є. В, Тюріна О. В. Та на УЗД у Крупко О. С.
Дуже задоволена ставленням, лікарі уважні, кваліфіковані, тактовні, одним словом - вищий рівень! Дякую!

Алёна
07 декабря 2023 в 21:03

Дуже подобається ця клініка, ввічливе обслуговування, професійні лікарі. Особливо хотіла б відмітити Лопатіну Л. В, лікаря-гастроентеролога. Огляд був максимально детальний, вона уважно продивилася мої аналізи і, враховуючи всі фактори, поставила діагноз. Рекомендую звертатися саме до цього лікаря в Черкасах

Іра
09 ноября 2023 в 11:48

Була на УЗД у лікаря Крупко Олексій Сергійович, задоволена на всі 100 % лікар від Бога, все чітко дивиться, все обережно, просто задоволена. Рекомендую АВІЦЕНА.

Jennie
27 октября 2023 в 4:01

Хочу висловити безмежну вдячність і захоплення усьому персоналу Авіцени на Чехова 101.
Ви повертаєте мені віру в українську медицину і людей, які взяли за мету працювати в цій царині.

Моє звернення стосувалося новоутворенння в грудях, і це саме по собі величезний стрес і тонни переляку. Однак після консультацій з Тюріним Олегом Васильовичем увесь мій страх мов рукою зняло. Рукою фахового й досвідченого хірурга:)

Ще у жодній іншій державній чи приватній клініці я не зустрічала настільки делікатного відношення до своїх частин тіла.
Від первинної консультації і до післяопераційних перев'язок Олег Васильович вів мене, немов я там єдиний пацієнт.
Я дуже щаслива, що потрапила на операцію саме до нього.

Усім, хто стикнувся з проблемою грудей раджу зараз лише його руки, адже в них ваші груди точно у безпеці, як і ваше здоров'я.

Хочу також відзначити роботу анестезіолога, Залевського Олександра.
До самої операції з інших джерел я наслухалася, які можуть бути наслідки після загального знечулення і це лякало не менше, ніж факт оперативного втручання. Але все пройшло більше ніж добре - мою свідомість вимкнули і увімкнули, наче переключателем.
Серйозно, одразу з операційного столу я почувалася настільки добре, що була готова вже їхати додому.

Я вдячна також всій операційній команді, яка працювала вранці 24 жовтня - ваші дбайливі руки це просто мрія кожного пацієнта. Така увага до деталей і чуйне відношення багато чого варте.

Хочу також подякувати черговим медсестрам стаціонару: Ніні, яка наглядала за мною в палаті. І Людмилі, яка робить перев'язки. Із вами і вашою турботою забувається взагалі, що це медичний центр.
Якби не катетер в руці й пов'язки, я б сказала, що відпочиваю на курорті. Палати не схожі на палати, це повноцінний номер готелю, де є все, що потрібно - від кондиціонера до сучасної душової кабінки.
У мене було і лишається враження, що я потрапила в готель екстра-класу, а не в стаціонар.

І ще безмежна дяка Кушніру Володимиру Дмитровичу, який одразу після огляду скерував мене до Олега Васильовича. Якби не ви, я б ще довго вагалася, боялася і затягувала лікування.

А ще я хочу відзначити тих, хто складає перше (і для багатьох ключове) враження про заклад.
Адміністративна служба Авіцени: рецепція, контакт-центр, модератори в соціальних мережах, які обслуговують в дірект та месенджер, і навіть працівники гардеробу, - ви ті, з ким відбувається перший контакт пацієнта при зверненні в медичний центр, і ті, хто зустрічає його в перших рядах.
Я хочу подякувати за вашу щоденну і інколи важку і виснажливу роботу. Клієнтська підтримка - обличчя будь-якого закладу, та складова, яка утримає або відлякає потенційного клієнта. Ви робите свою роботу неймовірно круто!
І ви надзвичайні!
Авіцена тепер - мій улюблений медцентр, який я люто рекомендую всім своїм друзям.

Надя
19 октября 2023 в 2:36

Дякую за професіоналізм лікарям Тюріну О. В, Кріт С. В, Крупко О. С.
Були уважні до моїх хвилювань, дуже вдячна вам за прийом.

Марина
15 октября 2023 в 22:49

Сподобався лікар-гінеколог Коляда. Дуже приємний у спілкуванні, турботливий спеціаліст. Однозначно раджу цього лікаря.

Гришко А
22 сентября 2023 в 19:26

Була багато разів на прийомі у лікаря Кушнір В. Д. Професіонал своєї справи. Дуже вдячна за добре ставлення.

Марія
01 июля 2023 в 14:56

Найкращий гастроентеролог (Лопатіна Л. В.) та гінеколог (Крот С. В.) саме тут? Щиро рекомендую.

Елена
29 июня 2023 в 20:54

На сайте клиники Авиценна я прочитала симптомы, при наличии которых необходимо обращаться к врачу-эндокринологу. 29.06.23 г. Была на приеме у врача-эндокринолога Савчука Ю. В, впечатление после приема крайне негативное. По поводу состояния щитовидной железы я наблюдаюсь с 2012 года. Сегодня врач Савчук даже не осмотрел меня, не задал ни единого вопроса о моем самочувствии, о наличии жалоб на состояние здоровья. Посмотрел только заключение УЗИ и анализ крови и сказал, что все в норме. Только по моему настоянию он пролистал предоставленные мною заключения УЗИ за предыдущие годы. Когда я стала говорить, что у меня кружится голова, слабость, проблемы с сердцем, что без причины набираю вес, он ответил, что ко всем этим симптомам щитовидная железа не имеет никакого отношения. В своем заключении указал сведения, не соответствующие действительности: якобы кожа розовая, влажная - это при крайне низком показателе витамине Д- 8.64 (при норме 25.00-50.00) и фактически бледной и сухой коже, на что ранее обращали мое внимание иные врачи Авиценны; при наличии отёчности но - указал, что отеки отсутствуют, о треморе конечностей вообще ничего не выяснял. Когда я ещё раз обратила его внимание на анализ крови, на низкий показатель калия, а я готовлюсь к операции, он как одолжение сказал, мол можно попринимать аспаркам. У меня создалось впечатление, что из-за формального отношения к исполнению своих обязанностей он просто хотел побыстрей избавиться от пациента, хотя деньги за прием уплачены немалые.
Объективности ради хочу отметить высокий профессионализм, внимательное отношение к пациентам онко-гинеколога Коляды Е. В, гастроэнтеролога Лопатиной Л. В, врачей УЗИ Крупко А. С, Волынец И. Я, Яворского Ю. Ц. Именно к этим специалистам рекомендую обращаться. К Савчуку Ю. В. Никогда больше не обращусь и другим не советую.

Лопатіна Лілія
20 июня 2023 в 8:29

Лікар-гастроентеролог-дієтолог
Лопатіна Лілія
Шановна пацієнт Євгенія, я чітко проговорюю зі всима пацієнтами план обстеження і навіщо це треба, оскільки я лікар-дієтолог, а не аматор, щоб виключити гормональну патологію і інші проблеми зі здоров’ям, які можуть дати підвищення ваги і можуть бути супутніми. Добре, що по аналізах у Вас все добре-тому я Вам і сказала, що Ви нормальна здорова людина і проблема з неправильним харчуванням, оскільки меню складається залежно від захворювань пацієнт. Це по перше!
По друге: всі побажання я запитую у пацієнта по харчуванню, хто що їсть чи не їсть, Ви не сказали, що не їсте перші блюда, чи будете їсти їх рідко, чи взагалі щось про це. В коди віддаю і пооговорюю всі рекомендації-завжди запитую чи є запитання? Якщо є я їх обговорюю. Ваша консультація займала перша -15 хв, друга -20, і оплачували ви їх лише за першу. Я даю час всим перечитати після обговорення і якщо є запитання, то обговорюємо обовязково. Те що Ви не хочете готувати для себе-це ваша особиста справа, я писала все згідно нашої розмови і ваших побажань і правильно складеного раціону згідно вашого режиму життя. По третє-я дала Вам свій тел для того щоб ви скинули аналізи, а не писали мені в день по 20 смс, я взагалі не зобов’язана Вам відповідати у вільний від роботи час! На 52й смсці в мене здали нерви і я Вам написала ввічливо-«розмову закінчено», до цього я відповідала на всі Ваші запитання, але ви перейшли лінію!
Я відповідально відношусь до своєї роботи і кожного пацієнта. Тому Ви можете мати свою думку заісно, але у вас прописана правильна дієта і рекомендації, згідно практики, якої мене навчали світові дієтологи, зокрема мій викладач-професор Анохіна, і я думаю, вона має переконливіші аргументи згідно складання правильного меню, ніж ви!
А те що ви не хочете готувати і нічого міняти в своєму житті, а просто схуднути від відвідування дієтолога, нічого не робивши-це Ваше діло!
Хто притримується рекомендацій-без проблем скидає і тримає вагу!
Бажаю вам успіху у Ваших починаннях, надіюсь Ви знайдете «свого» лікаря!

Elnara
19 июня 2023 в 20:07

Переписалась до лікаря на суботу. В суботу виявилось, що мене не записали.
Рецепт на антибіотики не дали.
Ненайкращі враження

Євгенія
30 августа 2022 в 11:45

Вирішила я звернутися до дієтолога в клініку Авіцена. Після останніх подій та стресу набрала не багато зайвої ваги та хотіла отримати консультацію лікаря і головне підкорегувати свій раціон харчування. Звернулась я до лікаря Лопатіна Ліля Василівна, записалась на прийом.
Прийом коштує значних коштів на хвилинку.
Лопатіна Ліля Василівна була приємною, поставила питання що і як я споживаю, які є в мене побажання. Наголосила, що вона припише мені не дієту, а це буде радже як стиль життя. Тако ж я отримала ще список аналізів які треба буде здати та обіцянку, що це допоможе лікарю скласти для мене дієту та поради, що вживати у Їжу. Уся консультація зайняла максимум хвилин 15.
Усі аналізи я сдала вчасно, скинула результати лікарю. Аналізи також були не дешеві.
Прийшла я на повторний прийом до лікаря та в очікуванні порад що до харчування.
Мені лікар надав у файлику 20 сторінок роздрукованих аркушів А4, наголошував лікар, що я нормальна здорова людина (так чесно в мене й сумнівів не було, я лише хотіла допомоги скоригувати свій раціон та отримати кваліфіковану пораду, як мені досягнути своєї цілі). Часу переглядати все на прийомі не було, та й обсяг даних був не маленький. Я наголосила лікарю що подивлюсь все вдома та напишу якщо щось.
Коли я почала дивитися що мені приписав лікар - то здивувалась трішки. З 20 аркушів - 11ть були просто табличка з калорійністю продуктів, 2 сторінки це загальна інформація і дієта сама - а як казав лікар "стиль життя" - це 7 сторінок.
Я дуже здивувалась, що лікар приписав в дієті їсти супи 6 разів на тиждень та кожного обіду - я не проти супів, але ж не кожний день на обід. Мені та моєму способу життя це не дуже підходить. Я написала лікарю та попросила внести корективи чи порадити чому треба так багато споживати супів, яка в цьому харчова цінність? На що лікар відповіла - це мої поради, якщо не хочете - не слідуйте Їм. Я взагалі не розумію як це можливо? Мені не надали аргументованої відповіді, як вживання 6 раз на тиждень на обід супів допоможе досягти моєї цілі. Та й вести образ життя де я споживаю завжди 6 разів на тиждень переважно супи на обід не дуже хотілось би, якщо чесно. Я вже не кажу, що багато лікарів та атлетів ставлять під сумнів взагалі цінність супів для збагачення організму людини усіма споживними речовинами. Та це був не кінець.
Лікарю я наголошувала, що бігаю 6-7 км кожного ранку, а це до 500 ккал втрат у ранці, тому для мене сніданок дуже важливий.
Те що я отримала у своїй дієті - омлет на пару та кусочок хліба! Все! Ніяких овочей не ма та калорійність 332 ккал. Другого дня мені порекомендували гречку та салат зі свіжої капусти - 214 ккал. І знову це після 50 хвилин активного займання спортом. Але найбільше мене здивувала інша порада - на сніданок дикий рис не шліфований 100гр з вершковим маслом та калорійність 400 ккал? Я почала шукати в інтернеті який такий рис у вареному виді 100 гр дає таку калорійність? Я не знайшла, звернулась до лікаря, на що отримала фото с гугл де лікар розраховує калорійність їжі. Але ж 334 ккал це калорійність не відварного рису - а коли таку кількість відварюєш - то калорійність значно меншає. Можливо, можливо лікар мала на увазі зʼїсти 100 гр рису, що ти використовуєш коли вариш, але ж після приготування це май же пів каструлі? Та навіщо мені з ранку споживати стільки вуглеводів? Це я теж написала лікарю - на що отримала відповідь - це мої поради, якщо не хочете - не слідуйте їм.
Дієта не містить рецептів приготування таких страв як - творожна запіканка - лише калорійність 250 гр 543 ккал, це най калорійніший сніданок з усіх, що написав лікар!
Ось ще одна порада дієтолога - вживати на сніданок лише 200 гр гречки зеленої з вершками - кава, усе.
Це навіть не смішно - я заплатила гроші лікарю за професійні поради збалансованого харчування, а на томість отримала дієту якогось голодування з мінімальною кількістю вітамінів та балансу тарілки.
Я зателефонувала до лікарні, розповіла усю ситуацію - що мені здається ця дієта не дуже підходить мені, я просила лікаря переписати дієту та зробити її більш різноманітною, дієту що підходить моєму стилю життя. Розповіла, що писала дієтолоку та просила внести корективи, на що лікар просто написав - розмова завершена. Ніяких аргументів крім - я лікар і так бачу - я не отримала.
Звичайно в лікарні мені не допомогли, інших лікарів дієтологів в них не має, самі дівчата нічого у цьому питанні не розуміють. Запропонували приїхати у лікарню та поспілкуватися в живу - усе.
Гроші мені повертати звісно не будуть, дієту переписувати також. Ось так і намагайся отримати поради у лікарів дієтологів.
Табличка з калорійністю продуктів теж має нульову цінність. Коли я зробила фото з таблички, що рис відварений має калорійність за 100 гр 134 - лікар мені відповів, що в табличці дані про оброблені продукти, а лірак рекомендує натуральним. Але я у табличці не знайшла калорійність натурального продукту - дикого не шліфованого рису. Питання чому така інформація відсутня в табличці, яку мені надав лікар - зашилось без відповіді.
За все це я заплатила більш як 4 тисячі гривень, це включаючи аналізи та два прийома у лікаря, які у підсумку тривали не більше 15 хвилин кожен.
За результатами аналізів мені лише сказали - ви здорова людина. Дякую - а я не знала).
Я не рекомендую цього лікаря. Дуже раджу подумати, якщо захочите записатися на консультацію до дієтолога. Відвідування коштує 1450 гривень.

Наталия
01 августа 2022 в 8:41

Посетив "Авицену" я очень была удовлетворительна приемом обслуживаемого персонала. Очень благодарна, что у нас есть такие услуги.

Саша
25 апреля 2022 в 6:27

За покликом долі довелося звернутися за допомогою в центр "Авіцена" декілька років тому. На сьогодні це єдине ддя мене особисто місце, куди звертаюся за допомогою і за порадою, за красою і за настроєм. Скажу більше-моя вже доросла дочка також є клієнткою Авіцени. Ми дуже задоволені як рівнем обслуговування, так і фаховим підходом спеціалістів. Маємо справу з косметологами, дерматологом та лікарями апаратних процедур. Постійно рекомендую Авіцену своїм друзям та знайомим-жодних нарікань не чула. Завжди на найвищому рівні, завжди на крок попереду, завжди знають, що для мене найкраще!
Дякую за те, що робите мене кращою, здоровішою і за те, що надихаєте!

Ксения
23 марта 2022 в 0:42

Вже близько півтора року хожу на огляди до Гут Ж. В. Рада, що нарешті знайшла «свого» жіночого лікаря, професіонал своєї справи, чуйна та тактовнаТа окремий за помічницю лікара, Олександру, що є не мало важливим на прийомі в жіночого лікара.

Людмила
19 марта 2022 в 22:13

Враження тільки позитивні. Дівчатка з кабінету мамографії просто золоті! Позитивні, людяні, уважні. Всього доброго їм!

користувач
15 марта 2022 в 7:05

Дякую за гарне обслуговування. Дівчина на мамографії дуже привітна та професійно виконує свою роботу. Окрема подяка дівчатам за роботу на рецепції.

Екатерина
03 декабря 2020 в 8:15

После посещения дерматолога у меня сложилось стойкое вппчитления что я прийшла на приём к Косметологу, который хочет втюхать мне косметики на 2000 грн а не предложить лечение. На приеме врач сначала предложила купить косметики на 2000 грн и не одного медикаментозного препарата. На вопрос: что у меня? (была сыпь на лице) - я услышала не знаю, попользуйтесь неделю прописанной косметикой (которую разумеется надо купить у них), а потом приходите через неделю если не поможет я вам пропишу препарат. В итоге из прописанных кремов для лица был крем за 350 грн с цинком. Вместо этого крема я купила цинковую мазь за 12 грн и она мне помогла, неужели нельзя было относиться к людям по человечески и предлагать аналоги, если они есть за нормальными ценами, а не смотреть на людей как на банкомат! На мой вопрос: что из прописанного мне является медикаментозным препаратом, в ответ последовал грубый ответ как я смею сомневаться в ее компетенции.

Добавить отзыв