UAOTZYV.COM

МЦ ЄВРОМЕД

Адрес Черкасы, вулиця Менделєєва, 16
Телефон +380 (98) 531-51-51
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота09:00-21:00
Сайт evromed.ck.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 3.4 48 отзывов
Похожие компании в категории
МДЦ Эксперт - Черкассы — Черкасы, вулиця Менделєєва, 7
Скен Лайф (Scan Life) — Черкасы, вулиця Менделєєва, 3
Анатомія Медичний центр — Черкасы, вулиця Байди Вишневецького, 49
Центр слухового протезування. Слухові апарати — Черкасы, вулиця Святотроїцька, 23

МЦ ЄВРОМЕД отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
27 мая 2024 в 21:02

Гарне обслуговування та чемний персонал. І саме головне об'єктивно та швидко надають результати!

Ірина
13 ноября 2023 в 19:25

Дякую за обслуговування. Приємний, уважний персонал. Було приємно побувати в цьому закладі.

Андрей
08 сентября 2023 в 17:19

Жахіття. Заставляють чекати. 5 разів телефонували, щоб прийти на 8 годин. Приїхавши на 8, ти потрапляєш лише через 40 хв на свою процедуру. І перед тобою пройдуть всі, хто прийшов раніше. Оплата наперед. Відмовиться вже не вийде

Nadia
15 августа 2023 в 16:02

Після відвідування медичного центру залишилися приємно вражені від персоналу і кваліфікації лікарів

Сергій
13 августа 2023 в 8:30

Зробив запис знайомого військового на мтр через дівчину на рецепшені, Вона була вічливою, все пояснила і знайшла для нас самий оптимальний час. Все пройшло на відмінно. Рекомендую

александер
13 августа 2023 в 5:38

" гарне обслуговування, чисто все, комфортно, гарний персонал на реуепції і уважні лікарі"

Денис
14 мая 2023 в 18:27

Сервіс, персонал, обладнання, ставлення та відношення - все на тверду п‘ятірочку!
Дуже дякую!)

Також непогана техно-музичка лунає на МРТ обстеженні

Олександр
14 апреля 2023 в 5:35

На днях спостерігав картину, як недорозуміння на рецепшені верещало на жінку, що та при запису по телефону не спромоглася сказать, що вже була раніше на прийомі, і їй потрібно саме до конкретного лікаря (я так зрозумів, їх там два приймає). Хотілося сказати, курка, чи не твоя це задача все розпитать або звірить по ПІБ пацієнта, що він вже був і йому запропонувать.

Людмила
24 февраля 2023 в 14:47

Дуже не компетентний лікар який описує КТ. В нас після нього дуже великі проблеми, щей геть неправильно описах.

Натіля
26 октября 2022 в 10:07

Залишаю тут свій відгук для тих хто в пошуку якісного обслуговування. Працівники рецепції як державній поліклініці. Сама атмосфера при обслуговуванні напружена. Враження, що за мої кошти я ще й винна їм. Нікому не рекомендую! В місті є інші платні клініки, але з якісним сервісом.

Женя
19 марта 2022 в 1:46

Читала відгуки, що персонал іноді жахливий, але мені трапився приємний персонал, особливо в кабінеті МРТ!
Все що потрібно запитала і розказала.
Все чітко по часу.

Саша
15 марта 2022 в 2:53

Подзвонив, хотів записатися на УЗД, по телефону зі мною розмовляла якась не компетентна жінка, яка так і не змогла мене записати на обстеження. Сказала заходити на сайт і дивитися назву зони яку потрібно обстежувати. Сайт не працює.

Женя
16 февраля 2022 в 13:13

Назва закладу не відповідає дійсності, дуже жахливий і неприємний персонал, все починається від відношення самих адміністраторів, тут два варіани, або в заклад за рахунок його вигідного місцерозташування багато ходить людей, або власникам закладу взагалі всеодно як поводиться персонал, моя мама і її знайомі побувала в даному закладі, враження лишилися мягкокажучи недуже, другий нюанс я зателефонувала, щоб записатися на прийом, мене благополучно "відшили", і дякуючи якомусь там адміністратору, я знайшла для себе чудовий заклад в який із задоволенням піду в наступний раз) а ті хто звик грубити, той і надалі буде це робити)

Женя
10 февраля 2022 в 18:05

В начале ноября прошла комплексное обследование в медицинском центре Евромед и все прошло на высшем уровне!  Огромная благодарность за вежливость и высокий профессионализм докторам центра, администраторам, а особую благодарность выражаю врачу УЗИ за профессионализм и доброжелательное отношение к пациентам!  Советую всем обращаться в это медицинский центр!

Женя
02 января 2022 в 3:58

Впервые пришлось проходить КТ. Девочки взяли кровь перед ведение контраста. Когда брали кровь я предупредила что могу потерять сознание. В итоги так и получилось я потеряла сознание и упала и расеклась бровь и при этом они просто заклеели простыми не чего не сказали что там надо зашивать я так и поехала домой. Потом пришлось вызывать скорую и зашивали 4 шваи когда я пришла по результат то они даже не извенилисьбольше Не когда сюда не прийду и знакомые тоже видя весь тот ужас на моем лице.

Максим
26 декабря 2021 в 9:08

Робив фгдс в Євромеді. Я хотів одразу дослідження шлунку і аналіз на хелікобактер. Лікарі аргументовано відмовили мене від аналізу вмісту шлунку на хелікобактер, завіривши, що якщо вони побачать підстави для аналізу, то візьмуть. В результаті, не взяли. Це було 7 грудня. Сьогодні я здав аналізи на хелікобактер і він - позитивний. Дякую Євромед за втрачений час і купу зайвих аналізів в пошуку причини проблем.

Таня
24 октября 2021 в 5:51

Просто жахливе відношення персоналу до клієнтів. Таке враження, що потрапила до державної лікарні часів радянського союзу. Була на УЗД сердцах і кардіограмі у лікаря Кузьомінської Ганни Олександрівни. Під час прийому вона покинула кабінет на практикантку зі словами: «Не бійся, все спокійно роби». Таке враженння що практитантка робила кардіограму вперше в житті. Декілька разів встановлювала присоски. Забула вставити папір в аппарат і те що потрібно закріпити датчики на ноги. Як результат 6 синців від присосок, такого кольору і розміру наче я була не на кардіограмі, а мені робили антицелюлітний масаж банками. Найприкріше, що за це навіть ніхто не відповість.

користувач
16 октября 2021 в 9:44

Хочу поделиться чувствами, которые испытала при посещение " Евромед". 10.09.21 в 18-00 моему мужу назначили МРТ с контрастом. Мне 66 лет, я побывала во многих медучреждениях видела всякое, но такого приятного ощущения, как в "Евромеде", я не получала давно. Короче, попорядку. Время позднее ожидала уставший раздраженный персонал, но не тут-то было! Общение с администратором оставило неизгладимое впечатление. На лице мягкая добрая улыбка офигенная толерантность. Представте женщину 66 лет (это я) а что, а как, а почему, а сколько, а если? Администратор с улыбкой рассказала, успокоила, подсказала. Я в шоке от такой выдержки. Выходит мой муж, и первое, что я слышу: "Они такие все вежливые, я ни минуты не ждал! " Люди! Думала эпоха хорошего отношения к людям закончилась, но "Евромед" доказывает обратное. Я ехала домой и все время думала, как им удалось в одном месте собрать столько позитивных людей? А знаете, что меня сильно удивило. Женщина, которая отвечает за чистоту в 19- оо моет стекла на дверях! Буду заканчивать, такого позитива не ощущала очень давно! Хочу пожелать всему коллективу продолжайте дарить людям радость!

Serhii
23 сентября 2021 в 7:48

Современное здание. С ужасным персоналом. Врач который на вопрос о песке в почках, отвечает что песок на пляже!? !? Что это за ответ? Жена пришла на консультацию без направления. Так как ей было интересно ситуация с организмом. Врач был в шоке, мол зачем вы сюда пришли, если не болеете!? Вообщем Бондар В. В. Хамло. Не рекомендую этого типа

Ірина
04 сентября 2021 в 5:39

Обслуговування бажає кращого. Лікар УЗД замість того, щоб надати хоч якусь інформацію, розповідає, як її набридли пацієнти і аби протриматися ще один день, тому що завтра в неї відпустка. Хоча я не за "спасибі" до неї прийшла на прийом. До лікаря флеболога так і не потрапила. За день до першого прийому зателефонували і перенесли на інший день. При другому прийомі зателефонували за пів години і повідомили, що флеболог здійснювати прийом сьогодні не буде. Для себе зробила висновок, що краще знайти інший медичний центр.

Добавить отзыв