UAOTZYV.COM

Магазин Эльдорадо / Eldorado

Адрес Умань, вулиця Шевченка, 23
Телефон +380 (44) 299-21-46
Часы работы 09:00-20:00
Сайт eldorado.ua
Рубрики Магазин электроники, Магазин бытовой техники, Салон сотовой связи
Оценка 2.9 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Ельдорадо / Eldorado — Черкасы, бул. Тараса Шевченка, 145
Ельдорадо / Eldorado — Черкасы, вулиця Миколи Гоголя, 250
Eldorado — Черкасы, вулиця Гоголя, 274
Похожие компании в категории
Магазин Батон — Умань, Івангородська площа, 1
Алло — Умань, вул. Небесної Сотні, Радянська, 7
Алло — Умань, буд.23, вулиця Тищика
Алло — Умань, вул. Велика Фонтанна, вулиця Велика Фонтанна

Магазин Эльдорадо / Eldorado отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
08 февраля 2022 в 3:21

Если что-то поломается сервисного у них нету нормально это касается любого товара и не важно сколько раз вы покупали лично в магазине товар. Продеться звонить каждый день и всем подряд, что б достучаться.

Николай
09 декабря 2021 в 11:21

Магазин просто супер, продавцы вежливые и отзывчивые, особенно хочу поблагодарить продавцов АЛЕКСАНДРА И АНДРЕЯ за помощь в выборе товара

Женя
07 декабря 2021 в 19:02

Придбали холодильник, ще нам запропонували взяти страховку, яка ще плюс три тисячі не мало, не багато.
Привезли нам холодильник, наче все добре, коробка не пошкоджена все добре, включили через добу, пропрацював, все добре. Потім ми його відключити і він стояв, чекали пока нам поставлять кухонні меблі і уже поставимо холодильник. Коли уже встановили, зрозуміли що щось не так з дверками морозилку, вони не так якось зачиняються. Звернулись в сервісний центр магазина, де обіцяли і казали якщо якась несправність з холодильником, крім мотора вони владнають, попередньо ще ходили питали що робити, сказали виставити по уровню, все ми зробили, нічого не змінилось. В сервісному центрі оформили заявку на те щоб прийшов майстер, але ще зняли відео і скинули їм. В підсумку вони сказали що то така особливість холодильника і що вони не прийдуть. Ми знову пішли в магазин знову передивились всі їхні холодильники ні в одному такого не знайшли. І так мы уже були готові заплатити щоб прийшов майстер і подивився, ми знову оформили уже платину заявку, на те щоб нам якоби його правильно встановили. Прийшов, розібрав двері і сказав що то такий люфт в двері, за то завіс на якому дверька, він зі стерхнем таким так званим, той стержень менший, за отвір на дверьках, от через це ми чуємо цей як наче стук! От і все, це не брак нам сказали і на роботу це не впливатиме. І ми м'яко кажучи в шоці ми віддали такі гроші і особо нічого нам не зробили! А ми ще доклали гроші!

Артем
03 декабря 2021 в 22:50

Доброго дня 18.09.21 року ми придбали в вашому магазині холодильник (чек додаємо) консультант сказав, що Ми отримали 700 бонусів, товар на них ми можемо забрати цього ж дня, але якщо ми зачекаємо дві неділі то бонус виросте до 1700, почали нас вговорювати, що це дуже вигідно, буде гарний подарунок, тим більш, що в мене день народження 19 вересня, ми згодились. Через дві неділі ми прийшли за бонусним подарунком, і тут нам Кажуть, що ваш чек не був зареєстрований, почали нести якусь нісенітницю, запропонували принести чек, фото холодильника з номером, добре, що самого холодильника не сказали вести назад, до речі за доставку ми самі платили, хоть казали, що вона безкоштовна. Наступного дня ми знов їдемо до вас, з другого кінця міста, принесли все, що сказали, і тут нам Кажуть, що холодильник подорощав і бонусів буде тільки 500, навіть не 700 І не 1700, як спочатку, а 500, це що знущання чи насмішка. Це така подяка постійним покупцям? У нас до речі вся побутова техніка з вашого магазина. Таким відношенням до покупців ви зруйнували довіру, повагу і свій авторитет, як тепер вам можна вірити. Це дуже образливо. Ми не очікували від вас такого ставлення до людей, які впродовж скількох років є вашими постійними покупцями. Допобачення. Дякуємо!
Доречі скаргу на ваш магазин оформив онлайн, очікую зворотнього зв'язку.

Kiru
04 ноября 2021 в 9:42

Универсальный магазин техники. Покупал тут множество товаров и всегда всем доволен. Консультанты всегда помогут и в беде не оставят.

Тетяна
22 сентября 2021 в 20:41

Магазин наче і хороший, але через неприємну ситуацію після покупки позитивні враження зникли. 28 липня купили телефон з аксесуарами до нього на досить хорошу суму. За 5 днів перестала робити зарядка. Щойно мені запропонували купити інший шнур в цьому ж магазині. Я купила, але більше в цей заклад ні ногою. Не рекомендую!

Игорь
19 сентября 2021 в 20:00

Чудовий магазин з широким асортиментом товару, вічливі працівники, які завжди раді надати консультацію та допомогу. Так тримати.

Vasylyna
18 июля 2021 в 6:25

Дуже не сподобалось ставлення персоналу до клієнтів. На моє прохання пошукати саме те, що мені потрібно було, працівники нав"язували власні пропозиції та несправний продукт (подряпини і дефекти буи помітні неозброєним оком, на що працівники мені вперто доводили, що "це так і повинно бути").

Нікому не рекомендую купляти в даному магазині. Тільки втрата часу і зіпсований настрій.

Анжела
05 июля 2021 в 21:38

А мне наоборот очень нравится этот магазин, а главное обслуживание! Персонал приветлив, компетентен и главное не навязчив, всегда встречают с улыбкой и быстро обслуживают. Бытовую технику покупаю только у них

Виктория
04 июля 2021 в 1:29

Це жах, а не магазин! Обслуговування на низькому рівні, хамське відношення та жодних компетенцій у консультантів! Користуючись незнанням покупця стосовно функції тої чи іншої техніки, консультанти радять і стараються "впарити" неякісний та поламаний товар, що потім при спробі його повернення чи заміни розводять руками! Подала справу до суду, побачу що з цього вийде. А всім решті покупцям раджу бути уважним і відстоювати свої права як покупця!

Katos
16 июня 2021 в 13:26

Продали планшет с витрины, хотя когда я оформлял заказ в интернете, меня об этом не предупредили.

Олег
01 февраля 2021 в 17:56

Великий вибір побутової техніки, але не дешеві ціни.
Бувають вигідні акції.
Буває що продавці консультанти не допомагають в виборі товару, а "наполегливо рекомендують" купити той товар, який їм потрібно продати.
Особливо це стосується комп'ютерів і ноутбуків, та продажі програмного забезпечення.

Лілія
24 января 2021 в 3:41

Персонал хороший. Ціна приваблива. Але є одне але купили ми пральну машинку вона зловила глюк була на гарантії, але за ремонт платили ми самі, то навіщо купувати якусь там додаткову гарантію, якщо все одно ремонтуєш власним коштом. Коли ми приїхали забирати пральну машину з ремонтного центру Samsung нам сказали, що проблема була в самій машинці, а не наша, як нам торочили в магазині. Осадок залишився

Sweet
17 декабря 2020 в 2:57

Одні проблеми.
Купили ноутбук за 10 000 грн - не працює вай фай. Принесли на другий день їм. Відправили в сервісний центр, вернули через місяць і сказали, шо то ми його зломали. Віднесли до платного майстра - оказалось брак, перетертий кабель, заплатили 700 грн, забрали в той самий день, все працює.

Купили мультіварку: згоріла в перший день чорним димом. Віддали знову в сервісний центр. Пройшло 3 тижні. Щось мені здається, історія буде та сама.

Не купуйте тут нічого, одна зірка цьому магазину і то, з великою натяжкою.

Анна
03 ноября 2018 в 0:07

Купляли телефон по рекомендації продавця. Через три місяці перестав працювати. Наклеїли скло через декілька днів почало відклеювватися. Пропонували налаштування телефону за 750 грн (це за плей маркет, антивірус і ще там за декілька програм).

Светлана
02 ноября 2018 в 20:04

Ніхто з консультантів не підійшов. Вибираои товар самі. Після того як вибрали товар, погукали консультанта, який нічого про товар не знав і так і не порадив нам що краще.

Маріна
25 октября 2018 в 20:40

Продали телефон за 15000 гр. Взяли страховку в подарунок. Через 17 днів почались глюки. Коли звернулись в магазин, то нічого зробити не змогли. Телефон поверненю не підлягав. А страховка яка коштувала 3000 гр не підходить для вирішення проблеми. Питання: "Для чого вона" Розчаровані дуже цим магазином, раніше купували техніку тільки тут. Тепер будем оминати їх. Не рекомендую!

Александр
22 октября 2018 в 0:53

Рекомендую, дуже ввічливий персонал, допомагає обирати потрібну побутову техніку, надають усю потрібну інформацію.

Добавить отзыв