UAOTZYV.COM

Лікар - Здоров'я

Адрес Черкасы, 135, бул. Шевченка
Телефон +380 (67) 233-53-35
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье10:00-17:00
Сайт likar.ck.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 3.1 44 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Лікар - Здоров'я 2 — Черкасы, вулиця Козацька, 9/1
Похожие компании в категории
МДЦ Эксперт - Черкассы — Черкасы, вулиця Менделєєва, 7
Євромедклініка — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 89
Скен Лайф (Scan Life) — Черкасы, вулиця Менделєєва, 3

Лікар - Здоров'я отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валя
26 мая 2024 в 20:51

Ні в якому разі не робіть УЗД обстеження в клініці "Лікар Здоров'я". 04/06/24 мала неприємний досвід. Лікар Сисун Лариса Анатоліївна при обстеженні серця НЕ ПОБАЧИЛА додаткові хорди. Коли кардіолог подивився результат обстеження і порівняв з минулими результатами, то був неймовірно здивований ЯК можна було не побачити додаткові хорди. В результаті йдемо на повторне обстеження оскільки весь результат сумнівний. Сподіваюся, що мій відгук збереже комусь кошти і час, а найголовніше ЗДОРОВ'Я!

Наташа
05 апреля 2024 в 14:49

Хочу подякувати лікарю терапевту Полтавець Вікторії Василівні, за професіоналізм, людяність, гарне відношення. Також подяка лікарю Бородавка Юрію Петровичу за якісне УЗД та неврологу даної клініки.

Марина
22 февраля 2024 в 13:44

Лікар-ендокринолог Гончаренко Анатолій Сергійович (на Шевченка). Під час прийому не зазначив, що для вагітноі без щітоподібноі залози ттг 3,75 - це занадто високо, має бути 1-2 та не підняв мені дозу тіроксину настілтки, щоб призупинити зростання ттг. Для вагітноі показник ттг вкрай важний, лікар-ендокринолог має знати адекватний показник ттг. Не рекомендую цього спеціаліста

Елена
14 февраля 2024 в 0:18

19 лютого 2024 року на 9 годину ранку був записаний мій онук Тимофій 10 років до « лікаря» Новікова Н П. Скарги на високу температуру тіла 38,5-39 (збивали Нурофеном но не надовго), червоне горло і висип по тілу в формі зірочок. Лікар оглянула дитину і сказала збивать температуру дальше і показатись через чотири доби. Мама дитини запитала може здать аналізи. Лікар сказала що не треба. Через пару годин стан дитини погіршився т 39,7, визвали швидку і дитину доправили в інфекційну лікарню, там поставили діагноз Менінгококова інфекція сепсіс. Дитина була в стабільно дуже важкому стані і залишився живим завдяки профессіоналізму бригади швидкоі допомоги і дуже грамотним діям незрвнянних лікарів інфекційноі лікарні. Батьки, записуючись на прийом до педіатра оминайти «лікар» Новікову. А адміністраціі мед центру прийняти до уваги цей випадок.

Ольга
27 января 2024 в 19:08

Незадоволені прийомом у педіатра Новікової!
1. Таке враження аби робилось швидко, щоб пішли. Від сили прийом 6хв (3хв до теста і 3хв після тесту)
2. Замір температури дитині зробили лише на мою вимогу вкінці прийому і. У дитини яка горить, показує 36.6 (виїхали на прийомі 38.3, після прийому вдома 39). Лікар сама підтвердила, що неправильний показник
3. Діагноз і призначення роздрукували ДО того як ми зробили тест на грип. Так як тест виявився позитивним - призначення виявилось некоректним! Мені довелось консультуватися із іншими педіатрами, і два педіатра сказали, що таке призначення неправильне, гроші на вітер і втрата часу! При грипі використовують 1 єдиний препарат (діючу речовину), про який я питала лікаря, але мені сказали його нема, а аналоги то не те (всім лікарям те, а тут ні)
4. Крім того призначення повноцінно не прокоментували, довелось повертатись і уточнювати. Відповідь - по інструкції. Вибачте, але на приватному прийомі можна і розказати як давати по інструкції - так собі відповідь. Або хоча б озвучити, що в інструкції детально розписано по вазі.

На рецепшені чекали поки 2 людини оплатять, запишеться, хоча можна було відразу сказати в який кабінет іти, щоб не було черги.

Із позитивного:
- медична сестра, яка робила тест - дуже приємна. Намагалась відволікти сина, дала іграшку
- є тести на грип

Людмила
11 января 2024 в 7:40

Краща клініка міста, працюють кваліфіковані спеціалісти, гарний сервіс. Чуйне ставлення персоналу. Лишилися приємні враження!

Марина
29 декабря 2023 в 17:32

Не рекомендую! Призначене лабораторне обстеження не відповідало вартості, пояснення - ну адміністратор при записі помилився, замість одного виду дослідження інше, з різницею в 400грн. Поведінка менеджера вражаюча, навіть не вибачилась, ну а що тут такого, при тому що призначення було від лікаря центру.

Даша
25 октября 2023 в 12:55

Дуже сподобалося перше враження, компетентні лікарі, гарне ставлення, приємний персонал. Дякую)

Юлия
22 октября 2023 в 0:34

Клініку Лікар здоров'я відвідую ще з самого її відкриття. Мені дуже зручно, так як я працюю, і тому часто відвідую лікарів у вихідні дні. У них є всі спеціалісти, вже є свої улюблені, до яких хожу роками. Сьогодні була на прийомі у гінеколога Бейкун О. В. Лікар дуже хороша, уважна і кваліфікована.

Альона
30 июля 2023 в 16:42

Звернулася за консультацією педіатра. Записалася на Шевченка до Гайдаримської, по факту прийняла Євтєєва. Дівчата на рецепшині проявили некомпетентність? Лікар застрягла в радянських методах лікування. 400грн на вітер. Я шокована. Як вам рекомендації розтовкти таблетку стрептоциду і засипати в рот 2річній дитині? При чистих легенях і бронхах робити інгаляції? Ну була ж нормальна клініка, зверталися всією сім'єю. А тепер. Таких спеціалістів і безкоштовно вистачає.

Саша
29 июля 2023 в 3:02

Сьогодні відвідала гінеколога Бейкун О. В. У мене неймовірно приємні враження. Ольга Володимирівна кваліфікований лікар сучасності. Це був найкращий прийом в моєму житті. Дякую вам!

Зоряна
30 июня 2023 в 1:07

Доброго дня. Вчора зранку записала дитину до педіатра, приїхали на визначений час. Лікаря не було на місці. Я запитала скільки мені чекати, на рецепції відповіли, що вже іде у таксі. Через пів години підходжу знову, мені пропонують перезаписати мене на інший день, при чому дівчина на рецепції робила вигляд і була з дуже незадоволеним виразом обличчя, таке відчуття що в чомусь є моя вина, а не їхня. Я спитала чому так довго немає лікаря, вони мені сказали сімейні обставини. Перед нами були люди, які чекали вже на той момент 40 хв. В результаті, я з дитиною попали до лікаря через годину після запису. Лікар приємна, пояснила, що її вини немає що вона затрималася, пояснила що помилилися дівчата на рецепції коли записували, бо вона в той час взагалі не мала приймати, її видзвонили коли вона була у магазині. Лікар нас оглянула, я оплатила 400 грн за прийом. Чеку мені не дали про оплату послуг. Вибачення, за те що я чекала 1 годину з хворою дитиною я не отримала. Питання: для чого звертатися в приватну клініку і платити за прийом кошти, приходити на вказаний час і не вчасно отримувати послугу за яку ти платиш? ! В чому тоді сервіс за який я маю платити кошти? !

Antough
28 июня 2023 в 18:55

Был сегодня утром в этом заведении. Очень понравился уровень обслуживания - от девчат на ресепшине - так и медсестра:) Рекомендую.

Саша
19 апреля 2022 в 6:10

Была у Орлова, поставил диагноз, не понятно почему доктор узист ставит диагнозы на лево и на право, в итоге пошла к специалисту диагноз не подтвердился, через время была опять делала узи он опять настаивал на своём, смешно не рекомендую!

Женя
24 марта 2022 в 5:06

Дивно було прочитати негативний відгук про лікаря отоларинголога Калініна. Наша сім'я знайома з Ігорем Васильовичем декілька років. Зверталися з різними проблемами, причому декілька раз з досить складними. Приємна людина. Чуйний, уважний лікар, ніколи не відмовляв в допомозі. Тільки слова подяки.

Женя
23 марта 2022 в 17:45

Високий рівень професіоналізму та досвідченості лікарів!
Ставлення персоналу до клієнтів залишає дуже приємне враження!
Дякуємо за щирість, чуйність та професіоналізм!

користувач
04 января 2022 в 23:43

Обслуговування на рецепції залишило приємне враження. Відвідуванням педіатра в закладі не задоволена - направивши на додаткове обстеження дитину (аналізи) - дитячий педіатр не прокоментувала результати дослідження і не надала інформацію щодо додаткового лікування дитини у випадку погіршення стану здоров’я (при цьому була домовленість повідомити про зміни у стані здоров’я дитини). Відповіді на мої запити в формі смс лікар також не коментувала.

Аліна
03 января 2022 в 13:31

Користуємось Вашими послугами дуже давно, нам все подобалось, але після сьогоднішнього прийому дерматолога, дуже обурені, лікар не провів ніякого огляду стосовно нашої проблеми, почав пропонувати зовсім інші процедури, які не стосувалися нашого звернення. Коли платиш гроші за прийом, хочеться отримати кваліфіковану допомогу, а консультацію таких фахівців ми можемо отримати й безкоштовно!

користувач
22 ноября 2021 в 20:47

Доброго дня! Були на прийомі у лікаря Калінін И. Лор, здійснює огляд слизових без перчаток, прошу звернути увагу. За 400 грн. Можна було б одягати нові після кожного пацієнта. Крім того грубо спілкується з клієнтоми

Ира
16 ноября 2021 в 4:48

Відвідували лікаря Тищенко Анжелу Володимирівну і можу сказати, що ми дійсно знайшли свого сімейного лікаря. Професійний підхід, все чітко, зрозуміло, на всі питання отримали відповіді. Дитина з радістю йде до лікаря. Тепер всією родиною звертаємося тільки до неї. Дякую Вам!

Добавить отзыв