UAOTZYV.COM

Комунальне підприємство Черкасиелектротранс Черкаської міської ради

Адрес Черкасы, просп. Хіміків, 82
Телефон +380 (472) 64-56-60
Часы работы
понедельник08:00-12:30, 13:18-17:00
вторник08:00-12:30, 13:18-17:00
среда08:00-12:30, 13:18-17:00
четверг08:00-12:30, 13:18-17:00
пятница08:00-12:30, 13:18-16:00
Сайт chets.chmr.gov.ua
Рубрики Транспорт
Оценка 2.3 12 отзывов
Похожие компании в категории
Черкаси Гданьск — Черкасы, вулиця Володимира Ложешнікова, 52
Ньютон-Транс — Черкасы, вулиця Смілянська, 131
Автостанция 2 — Черкасы, вулиця Володимира Ложешнікова, 7
Грузовые перевозки в Черкассах — Черкасы, вулиця Смілянська, 149

Комунальне підприємство Черкасиелектротранс Черкаської міської ради отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
20 июля 2023 в 12:49

Навіщо створювати графік руху тролейбусів якщо по ньому вони нерухаються? По графіку мали бути 3 маршрути 7- по факту жодної!

Ганна
14 июня 2023 в 19:32

Сьогодні ввечері їхала з роботи на тролейбусі 6А. Зразу телефоном оплатила, валідатор відмітив галочкою. Повідомлення з банку не прийшло. Зайшла в онлайн банк, не було зв'язку з сервером. Через декілька зупинок зайшла контролер, перевірила через свій пристрій двічі, він показав що сплати не було. Я їй все пояснила, але вона сказала, що це моя проблема. Потім сказала фразу квиток контролера і щоб я приклала телефон. Я думала вона просто візьме оплату за проїзд через свій пристрій, але коли вона дала мені чек я побачила там оплату 100 гривень. На моє обурення чому вона не попередила, вона знов сказала, що це моя проблема і я повинна перевіряти пройшла оплата чи ні. Я завжди сплачую проїзд і були випадки, що плата знімалась два раза, було при оплаті ввечері повідомлення приходило в ранці. Некомпетентність та байдужість деяких контролерів обурює, по всім питанням відразу вказують дзвонити на гарячу лінію. Більшість тролейбусів в жахливому стані, взимку в салоні сніг, коли йде дощь-в салоні все тече. Тому треба іти на зустріч один одному, бо від наявності пасажирів залежить робота контролерів.

Марія
24 октября 2022 в 17:47

Dвічі була ситуація, на скані пройшла галочка, про оплату, заходить перевіряюча, провотить вдруге картку, проводить вже на своєму пристрої і каже мені, що в мене неоплачено. Сьогодні обізвала мене "зайцем", руда така дівчина контролер, і сказала, що в мене буде "мінус сто" гривень на карті. Всю дорогу, поки ми їхали по Сумгаїтській, знущалася з мене. Інтернету в мене не було перевірити оплату через приват 24. Сказала, що "в неї тут таких багато", як я. Яких "таких"? Я вперше таке бачу. З дитинства купувала проїздний квиток раз на місяць, коли їздила до школи. Знала всіх кондукторів. Добровільно оплачувала завжди за проїзд, коли працювала. Це хамство мене дуже обурило. Ще й цього разу залишилося на рахунку карти рівно 10гривень. Гроші стягнуло, оплати немає. Я сама працювала в сфері послуг і обслуговування, але такого знущання я не бачила, коли в людини реально немає грошей, принизливе ставлення, єхидна посмішка, все із-за 10ти гривень. Також ваша співробітниця намагалася знімати мене на камеру та погрожувала внести до "чорного списку". Я згоди на це не давала. Морально опустити, ще й на відео записати? В якому столітті ми живемо? Єддине, що я можу, це залишити Вам відгук. В мене було готівкою 20 гривень, брати гроші контролер відмовилася. Образ нанесла вона мені достатньо. Коли я з часів до ковіду користувалася транспортними послугати за кордоном, це абсолютно "небо і земля". Мені дуже соромно, що коли ти розраховуєш свій бюджет до копійки, стараєшся підтримувати єкономіку України, знаходяться твої "землячки", за 10 гривень готові наплювати тобі в душу.
Але, все ж таки дякую всім співробітникам Черкасиелектротранс, що працюєте. Було б добре додати тролейбусів по 8му маршруту. Сполучення є, транспорту немає. Я за весь час жодного разу не застала, хоча чекала по півгодини, в п'ятницу чекала годину, сьогодні пів години. Мені шкода, що з новими технологіями ми чомусь стали гірше ставитись один до одного. І все ж таки Дякую Співробітникам за вашу важку роботу. Не дивлячись на те, що більшість пасажирів пенсіонери, але в нас є закони, і вони мають право на безкоштовний проїзд. І порівняно з маршрутками, тролейбуси більш єкологічні. За весь час я бачила безліч людей. Молодь абсолютно не "гидує" їздити тролейбусами та відповідально з телефонів та карток оплачують за проїзд. Все буде Україна. Сподіваюся, що у майбутньому ситуація поліпшиться. Стосовно того, що тролейбуси старі, мені особисто головне щоб вони були справні та возили людей, коли це Нам потрібно. Дякую.

Денис
11 апреля 2021 в 0:08

Транспорт ломается, особенно часто это происходит утром, можно доехать до середины маршрута и скажут что дальше не едет. Кто и как их проверяет перед выездом не понятно. Не раз замечал что работника Электро транса берут даже если мест нет

Иван
19 марта 2021 в 9:47

Уже месяц транспорт опаздывает на 20 - 40 минут, кондуктора хамят подбирают людей которым ехать 2 остановки, а тем кому ехать на работу, а именно на Азот не берут, ужас не останавливаются на остановках

Kukuruza
28 февраля 2021 в 6:42

Працюю на цьому підприємстві водієм тролейбуса з травня 2010 року. Робота не легка, але дуже цікава та насичена подіями. Хто зараз без роботи і бажає опанувати нову професію, звертайтесь у центр зайнятості.:)

Славік
01 февраля 2021 в 9:33

20.01.2021 сів у тролейбус 7а в сторону сан. Україна на зупинці університет, і відразу заплатив за проїзд через додаток Приват 24. Доїхавши до вул. Крилова водій об'являє, що їде тільки до Можайського, людям які повернули назад квитки кондуктору кошти повернули, мені кондуктор сказав телефонувати до диспетчера по цьому питанню. Телефоную до диспетчера, (явно невихована людина) вона тільки й того що вміє грати у футбол, каже звертайтеся в ПриватБанк, бо платили кошти туди, або до кондуктора тролебуса, яка тут взагалі не причому.

Саша
12 декабря 2020 в 17:04

Сьогодні ввечері 10.11.2020 в тролейбус 1А який їхав з санаторію Україна на район Д стався інцидент на зупинці Будинок торгівлі.
Кондуктор вела себе по хамськи випихала пасажирів з тролейбусу, що ті падали та бились об поручні. При тому що з тролейбусу вийшло 6 пасажирів, а зайшло лише 2 особи. Така поведінка кондуктора є не адекватною, людина могла впасти і зазнати травм. На інших тролейбусах кондуктора на зупинках оголошують скільки осіб вони можуть взяти на даній зупинці, а ця кондуктор спочатку мовчить, а потім вибирає якого пасажира взяти, а кого можна виштовхнути силою з тролейбусу. Бортовий номер тролейбусу 387. Таких неадекватних працівників не можна допускати до людей.

Юлія
18 августа 2020 в 20:53

Уважаемое начальство данного предприятия, будьте так любезны сообщить всем своим работникам которые находятся не посредственно на линии, что есть приложение "Дiя", где есть электронные документы, в том числе и студенческие билеты, которые имеют ту же юридическую силу, что и печатные, постановление Кабинета Министров Украины #1051 от 18 декабря 2019 года.

Саня
08 апреля 2019 в 21:28

26 січня 2019 року стоїмо на зупинці 30 хв чекали тролейбус. Він приїжджає через 45 хв. І один маршрут 7А тільки їздить містом.

Тарас
03 апреля 2019 в 22:11

Єдине транспортне підприємство, яке возить пасажирів за адекватну ціну і дотримується якогось графіку.

Адель
25 ноября 2018 в 19:20

Дякую керівництво КП «Черкасиелектротранс» за введені в роботу додаткові тролейбуси під чес забастовки "маршрутчиків"! І на роботу, і додому дісталася вчасно! Успіхів, наснаги!

Добавить отзыв