UAOTZYV.COM

Княжа Гора отзывы

Адрес Канів, вул. Дніпровська, 1
Телефон +380 (95) 283-38-33
Сайт www.knyazhahora.com
Рубрики Отель
Оценка 3.7 35 отзывов
Похожие компании в категории
Замок Рода — Канів, вулиця Торгова, 4
Старый Канев / Старий Канів — Канів, вулиця Небесної Сотні, 17

Отель Княжа Гора отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Артем
22 августа 2023 в 4:19

Ресторан не працює. Галерея не працює. Відкритий тільки готель.

Докладніше… Перед тим як їхати, подзвонив. Відповів непривітний жіночий голос. Я спитав чи працює ресторан. Відповіли, що не працює. Потім спитав чи працює галерея - не працює. «У вас на сайті написано, що ви даєте сапи в оренду», - продовжую. «Ні! Не даємо, зараз все заборонено! Працює тільки готель», - відповідає непривітний жіночий голос. На мій коментар, що я зараз у Черкасах дивлюсь, як пливуть вітрильники і ганяють вейкборди і дзвоню для того, щоб дізнатись, бо планував приїхати по дорозі у Київ, промовчали. Я поклав трубку.
Так ось. Якщо нічого не працює окрім готеля, то потрібно про це написати на сайті! І дозволяти відповідати більш адекватним та привітним працівникам!

Тарас
01 августа 2023 в 11:55

Номер маленький, чистий - ніякої плісняви, грибку чи пилу не було знайдено) Покоївка міняє рушники та прибирає кожного дня.
Так, було б не погано провести невелике оновлення сантехніки, але свої функції вона виконує справно, а час такий, що це може і зачекати.
Чай безкоштовно, кава без молока за гроші. Ресторан не працює, про що нас повідомили за день до заселення. Але є холодильник у номері і доставка.
Вода з крану зі своєї скважени, на смак не погана.
Видають рушнички для пляжу та шезлонги, які треба самому донести до пляжу через дорогу. По факту це пляж не готельний, а просто знаходиться поруч з ним, тобто будь-хто може на нього потрапити.
Адміністраторка приємна жінка, розкаже і підкаже, якщо щось запитати.

Den
11 июля 2023 в 13:43

Зупиняюсь тут вже вдруге. Чудова локація, затишно, спокійно, не багато людей. Номер беру стандарт, все є.

Светлана
02 июля 2023 в 15:36

Огидно запущений номер із абсолютно витраченими ресурсами. Практично нічого не працює, включаючи коктейльний холодильник, який чомусь розташований на підлозі. Ці всі "зручності" можна було б пережити лише за меншу ціну.

Андрей
29 июня 2023 в 3:43

Залишалась на одну ніч, приїхали ввечері, зранку поїхали.
Нас зустріла жінка, яка просто віддала ключі від номеру, без натяку на емоції та сервіс. Номер на двох коштував 2150 грн. На сайті було обіцяно сніданок, але по приїзду жінка сказала що ресторан не працює, сніданку не буде. У «3-зірковому» готелі в номері навіть не було питної води.
Сам готель старий, в номері є стаціонарний телефон для зв’язку.)
Не рекомендую залишатись тут на ніч, бо ціна не співпадає з обіцяною на гарному сайті якістю, а сервісу 1 з 5.
Єдиний плюс - близість до Тарасової гори.

Дмитрий
30 октября 2021 в 17:27

Отличное место. Парковка, детская площадка, мини парк, ресторан, летник.
Номера не большие, но все необходимое.
Неплохо было бы сделать косметический ремонтик.

Александр
17 октября 2021 в 5:41

Заехали пообедать в ресторан. Никто не встретил сначала. Перехватили официанта - пообещал к нам подойти. Сидели ждали 30 (!) минут (даже позвонили на рецепцию, чтоб хоть как-то ускорить процесс - безрезультатно).
Сервис хуже некуда…

Юрій
16 октября 2021 в 12:17

Надзвичайно продумане, дружнє, творче місце с високим стандартом гостинності, який підтримує весь персонал. Смак і вигадка плюс турбота про дрібниці. Колекція сучасного українського мистецтва, яка спершу сприймається несерйозно, при ближчому знайомстві викликає неабияку повагу. Ну просто-таки браво!

Даша
15 октября 2021 в 17:39

Відпочивали ще у липні. Місце надихаюче, алея скульптур та пляж поруч. До ГОТЕЛЮ нарікань немає. Ресепшин дівчата привітні та раді допомогти. Запропонували самоорганізованих тур по річці - диво! Чистота та охайність на висоті! Кожен день питали про прибирання, але постіль не змінювали за період п’яти днів, лише витрушувати від піску та застелювали. Хочу сказати дякую за таку гостинність та відповідальність до прийому гостей.
РЕСТОРАН. Тут вже є питання сервісу та лиця закладу. Перші враження коли ти сідаєш за стіл це плями на скатертинах та чохлах на стільці… навіщо тоді їх стелити, якщо ви не можете тримати завжди їх у чистоті. Кожен день сідали на сніданок за один і той самий стіл та з кожним днем плям ставало все більше. Сніданки не організовані, декілька разів не приносили напої відмічені у сніданкові карті. Сервіровання по годинах жахливе! Якщо я відмітила з вечора, що буду снідати о 9 годині ранку, то чому я повинна чекати годину коли мені приготують яєчню? Смішно. Об’єм порції великий, так що мій чоловік-спортсмен був ситий. Пару разів відвідували ресторан у інший час. Страви смачні, сподобалась котлета по-київськи, качка та брауні з морозивом. Ціни для провінції завищенні, орієнтовані на київських туристів.

Екатерина
14 октября 2021 в 23:38

Отличное место для отдыха!
Рассвет, закат и просто погулять.
Природа, воздух, что еще нужно?

Женя
09 октября 2021 в 0:14

Цены умеренные. Очень красивая территория, есть отличная площадка для детей. Ну и главное было очень вкусно. Заказывали разные пиццы и салаты, всем понравилось.

FOX
18 сентября 2021 в 15:44

В номерах паутина на окнах, девочки на ресепшене умнички! А вот кафе при гостинице разочаровало, официанты долго идут, кухня средненькая цены для такой кухни завышены! Завтрак яичницу холодную подали! В общем мы из за кухни и отменили недавно в пн. 9.08 бронь! Поучитесь кормить и обслуживать гостей у кафе Абажур!

Святослав
15 сентября 2021 в 14:19

Взагалі не зрозуміло формування цінової політики. За стандартний двохмісний номер ми заплатили 1462 грн. Площа кімнати невелика. Санвузол давно потребує ремонту, ванна кімната брудна, у грибку. Така ж ситуація з чистотою і у ресторані - скатерини та крісла усі в старих плямах. Треба не забувати, що Канів - це невелике місто. За такі гроші в обласному центрі можна взяти значно кращий та чистіший номер.

Саша
15 сентября 2021 в 6:34

Побажання до шеф-повара - дитяче меню має бути дієтичним. Всі страви смажені. Ані тушкованих, ані парових страв не має.

Она
26 августа 2021 в 7:49

Были не впервые в данном месте.
Напишу сначала плюсы)

Еда в ресторане отличная, очень вкусно, абсолютно всё, респект повару!
Завтраки тоже, есть выбор, порции большие, даже очень!
Локация 5+!
Персонал в отеле тоже гуд.
Есть сад и площадка.
Сам отель старенький, но чистый, спасибо.

Из минусов!
Персонал в ресторане, это кошмар! Реально нужно всё самому просить и напоминать.
Принисите меню, примите заказ (можно ждать очень долго можно, пока не даш о себе знать)
Можете пожалуйста убрать, негде кофе поставить.
Пляжные полотенца как на даче, все разнобойные и маленькие, очень.
Уважаемые администрация, пожалуйста, обратите на это внимание, я и моя семья будетм вам очень благодарны)

Саша
02 декабря 2020 в 7:30

Самый дорогой отель и ресторанн в городе. И как говорят самый шикарный. Находится возле Днепра. Пару лет назад Оля Фреймут повесила табличьку""Ревізор рекомендує''.

Олексій
22 апреля 2020 в 9:51

Чудовий готель! Місце, де допоможуть влаштувати сюрприз для коханих. І де потурбуються про тебе. З досвіду - найкращий готель Канева. А ще дуже атмосферне місце. Якщо ви приїхали саме до ТГШ. Рекомендую прогулянки по околицях ввечері!

Константин
01 апреля 2020 в 10:00

Отель находится на берегу Днепра, из окон открывается живописный вид, отель как для Канева - дорогой

Вероника
15 февраля 2020 в 11:14

Останавливались в отеле на 2 ночи.
По обслуживанию вопросов никак нет. Персонал очень вежливый, услужливый, заботливый.
Кухня в ресторане вкусная. Завтраки оказались очень сутными и насыщенными (вечером, накануне, вы сами выбираете что вам подадут). Ужин, также, был весьма вкусным (брали цезарь, пасту Фетучини, куриный бульон и картошку по селянки).
Для нас очень большим плюсом, стала возможность поселения с собаками. Были приятно удивлены, что можно оставить собак с нами, в номере.
Мы жили в двухместном стандарте, 206 номер.
Места немного, не хватало отдельного столика чтобы покушать (так как, мы заказывали завтраки в номер), но очень уютно. Кровать была составленна из двух отдельных кроватей и, на удивление, это никак не повлияло на комфортный сон. Ванная комната чистая, с автоматическим аромадифузором.
По окрестностям: прекрасная природа; отель находится на берегу Днепра, есть большое количество пляжей; в 10 минутах прогулки, музей Тарасова гора (Чернеча гора). Сам город Канев, ничем не примечателен, будем честны.
В общем и целом, сюда стоит ехать за природой: погулять в парке, пройтись по берегу, посетить музей Тараса Шевченка и заглчгкть в заповедник.
Спасибо, Княжей Горе, за чудесные пару дней отдыха от городской суеты Киева

Vya.
09 августа 2019 в 10:38

В ресторане было вкусно, но самая простая/обычная подача. Официанты теряются, и кажется, что сами в шоке от цен - выше средних киевских.

Добавить отзыв