UAOTZYV.COM

Кафе Рандеву

Адрес Чигирин, вулиця Замкова, 60
Телефон +380 (99) 129-82-83
Часы работы 10:00-23:00
Сайт uaotzyv.com/cherkasy/kafe-randevu-106678
Рубрики Кафе
Оценка 4.1 26 отзывов
Похожие компании в категории
Ресторан Джерело — Чигирин, вул. Й. Тукальського, 162
Кав'ярня Дві чашки — Чигирин, вулиця Богдана Хмельницького, 47
Кафе-бар ГЕТЬМАН — Чигирин, вулиця Гетьманська, 24а
кав'ярня Хата Кави — Чигирин, вулиця Богдана Хмельницького, 78

Кафе Рандеву отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
VikseN
17 декабря 2023 в 11:36

Не доставили до мене до рідного міста. Сам із Росії. Чекав довго, в результаті їжа зіпсувалася. Вимагаю розібратися з цим безладдям.

Полина
02 октября 2023 в 13:33

Святкували моє день народження 30років.
Я залишилася з позитивними емоціями, вдячна за все.
Стосовно їжі було все смачне великі порції. Окремо був стіл для діток дітки були різного віку. Вдячна персоналу. Адміністратор Аліна! Ти дуже гарно виконала свою роботу.

Евгения
15 сентября 2023 в 16:34

Були тут 20.09.23 року, проїздом, нам порекомендували поїсти саме в ньому місцеві. Ми залишились дуууууже задоволеними! Порції великі та смачні! Ціна, розмір порцій та смак -
Ми замовили на 4 дорослих: піцу, 2 хачапурі (4 сири та сиром з яйцем), дерун з начинкою Жульєн, сковорідка з мʼясом і картоплею та салат Цезар! Короче, ми так наїлись, що частково забрали їжу з собою в дорогу!) Коли ще будемо в Чигирині, ми обовʼязково знову там поїмо!) Літня площадка дуже приваблива і комфортна, з білими альтанками та фонтаном! Рекомендуємо!

Ирина
30 августа 2023 в 22:25

Була в цьому закладі вперше на бенкеті. (до дня візиту чула багато схвальних відгуків від знайомих, які проживають на Чигиринщини. Я не місцева)
Мені сподобалось теж. Їжа та напої смачні та різноманітні, особливо вразило м'ясне меню. Вишукана подача страв. Обслуговування на відповідному рівні.
Місце розташування: "тихий центр" Заклад знаходиться за пару кварталів від центральної вулиці. На перший погляд кафе здається невелике, але в ньому є достатньо простора зала, відкрита тераса і кілька хатинок- бунгало навколо фонтану. Дизайнеру екстер'єру- окреме дякую. Зі смаком оздоблена навколишня територія.
Поблизу кафе є місце для парковки.
Сподіваюсь завітати туди колись знову.
Рекомендую!

Ольга
30 мая 2023 в 17:32

Приїхали до Чигирина з донькою і мамою погуляти) охоронець музею порадив це місце. Мало того що дорога до нього неймовірно мальовнича, так і "Рандеву" приємно здивував. Дуже смачна кухня, прекрасне обслуговування. Охайно і приємно у залі. Обов'язково завітаємо ще)

Nataliia
27 марта 2022 в 17:23

Смачна, домашня кухня!
Можна перекусити як індивідуально, так і організувати банкет з шикарним меню! Жирний лайк

Женя
02 февраля 2022 в 16:05

Были не однократно в этом заведении, нам все нравится, кухня очень вкусная, цены адекватные, приветливый персонал.

Сергей
21 ноября 2021 в 11:03

Были вечером.
Было вкусно. Хотя и было 3 банкета в этот вечер - ждали не долго.
Цена/качество хорошее

Лариса
19 сентября 2021 в 1:16

Була, на жаль, тільки на поминальних обідах. Все смачно, окрім дуууже солодкої молочної каші. Вибачте, але це занадто (

Женя
14 августа 2021 в 4:56

Відзначали в Рандеву сімейне свято. Дуже задоволені як стравами (все було надзвичайно смачно) так і обслуговуванням.

користувач
07 августа 2021 в 9:47

Прекрасные интерьеры и вкусная еда, очень уютно и приветливый персонал. Советую посетить это замечательное кафе, пожалуй самое лучшее что есть в этом городе!)

Дар'я
23 июля 2021 в 6:12

Смачні страви, зокрема стейк з овочами гриль! Сміливо рекомендую) можна брати тільки його і наїстися) приємне обслуговування! Музика грає) місце тихе. Ціни дуже адекватні! Порція стейк + овочі гриль + соус 300 г - 125 грн!

Руслан
17 июля 2021 в 9:40

Заїхали, спираючись на кількість відгуків. Відповідно очікуєш чогось вище середнього. Натомість вже від початку щось пішло не так - дуже мале паркувальне місце, яке розташоване трошки далі від закладу.
Інтер'єр втомлений, в туалеті - аж занадто.
Ціни доступні, їжа, відповідно, без претензій.
Звуковий супровід - радіо з рекламою, в тому числі засобів від розладу шлунку - заклад тут ні до чого, але курйозно.
Найбільш гнітюче враження від освітлення - приміщення темне, а освітлення - ну дуже тьмяне.
Бажання повернутися не виникає.

Павел
17 июля 2021 в 9:21

Пять балов этому Кафе я готов поставить, как минимум за старания персонала: кухни и зала. Но давайте по порядку.
В Чигирин не так много Кафе где можно перекусить, а тем более вкусно. Так вот в «Рандеву» это можно сделать. Тут есть как комплексные обеды (60грн, видно на фото обзора), так и блюда мангал-меню и традиционной украинской кухни. Из того что я пробовал - все очень вкусно. Это без преувеличений.
В зале чисто. На барной стойке стоит санитайзер, весь персонал в масках, столовые приборы запакованы каждый индивидуально.
Итог: за соотношение вкус-цена-чистота ставлю пять звёзд и рекомендую при посещении чудесного города, посетить это заведение.

Ігор
17 июля 2021 в 4:41

Замовили піцу, продукти використовують не свіжі. Попереду замовляли картоплю тушковану, в картоплі замість м'яса, два кусочки жиру.

Анастасія
12 июля 2021 в 8:57

Очень классное кафе. Очень вкусно. Можно сытно покушать. А самое главное не дорого. Всем советую обязательно посетить это кафе!)

Оля
11 июля 2021 в 22:57

Огромное спасибо всему коллективу, кафе Рандеву за хорошее обслуживание, очень довольна приготовления кухни, очень довольна персоналом: спасибочки большое персоналу кафе Рандеву за обслуживание, советую кафе очень вкусные блюда.

Богдан
30 июня 2021 в 18:36

Очень вкусные стейки, в целом все хорошо, но единственный недостаток во всем городе вы не найдете шашлыка, ни у кого нет мяса в наличии только заранее нужно заказывать, чтоб закупку сделали, а отбивные, стейки салаты пожалуйста. Спасибо приедем ещё. Обслуживание хорошее

Jay
24 июня 2021 в 12:34

Я конечно все понимаю) но тот факт что мне принесли пиццу, а она как кусок жирного непонятно чего! Ну это было так жирно что аж капало) я все ровно доволен. Хотя мы и не доели. Но с голода не умерли! Калорий получили как положено! Видимо это единственное место в Чигирине где реально готовят и как для такого города может это и крутое место. 3 звезды заслуженно той тёте которая задвигает такие пиццы по селянски

Yuliia
26 мая 2021 в 23:31

Гостепримство в этом сарае (не от турецкого "дворец") на грани фантастики). Одно кафе на весь район - могут себе позволить хамить на высшем уровне. Не советую даже рядом проходить!

Добавить отзыв