UAOTZYV.COM

Кафе-бар ГЕТЬМАН

Адрес Чигирин, вулиця Гетьманська, 24а
Телефон +380 (95) 697-66-14
Часы работы 09:00-21:00
Рубрики Кафе
Оценка 2.2 17 отзывов
Похожие компании в категории
Ресторан Джерело — Чигирин, вул. Й. Тукальського, 162
Кав'ярня Дві чашки — Чигирин, вулиця Богдана Хмельницького, 47
Кафе Рандеву — Чигирин, вулиця Замкова, 60
кав'ярня Хата Кави — Чигирин, вулиця Богдана Хмельницького, 78

Кафе-бар ГЕТЬМАН отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Нико
01 октября 2023 в 15:03

Зручне розташування. Але на цьому всі плюси закінчилися. Замовлення був суп і салат чекав 78 хвилин. Ну хоча є час більше зголодніти не дарма кажуть що дай голодній людині не смачну їжу і вона для неї буде найкращою. Ну дивіться самі, на скільки ви цінуєте свій час.

Рая
19 сентября 2021 в 19:33

Чудово провели час та дуже смачно повечеряли! Дуже смачна кухня, порції великі і гарно сервіровані. Чого тільки вартий напис на тарілках - "Гетьман". Нам вибагливим, дівчата вибрали найкраще місце на балконі, з чудовим краєвидом. Яна та Зіна надзвичайно приємні ввічливі, гарно обслужили. РЕКОМЕНДУЄМО кафе бар Гетьман.

Сергей
01 декабря 2019 в 2:33

Дуже довго обслуговують. Розраховуйте мінімум на 30-40 хв. Туалет просто жах. Своє замовлення викладу в фото. Борщ та вареники смачні, деруну за смаком тільки приготовлені свіжі, але муки вкинули велику кількість, що вони були глизяві.

Анна
19 сентября 2019 в 5:12

Їздили на екскурсію Чигиринщиною та обідали в кафе-бар «Гетьман». Дуже смачно й сито. Смакували борщем з салом, на вибір картопля з відбивною та м’ясом/голубці/перець. Був компот з ватрушкою з творогом. Голодним не залишишся, давали добавки. Також ще кавун був. Ціна 100 грн/особи. Зустріла нас приємна жінка, яка обслуговувала й весь час цікавилась чи потрібно щось донести. Показала майстер клас, як правильно зав’язувати хустки, різнообразила наш час. Порекомендувала які місця треба відвідати. Ми залишились задоволені й враженні гостинністю. Всім рекомендуєм це кафе! Не пошкодуєте!

Бабич
01 сентября 2019 в 6:39

Краще доїхати голодним до Києва. У офіціантки пам'ять рибки (перезапитала декілька разів, записала і принесла не те). Хліб принесли, коли уже борщ був з'їдений
Дуже дешево.
Хамовитий персонал.

Елена
02 августа 2019 в 17:56

Кошмар и ужас. Не верьте ни одному положительному отзыву. Хамство старой женщины за стойкой, утюг на столе в зале. После посещения музея, в прекрасном настроении попали в атмосферу хамства и грязи.

Влад
01 августа 2019 в 2:21

Краще було б дорого.
Хліб приносять після того як ти з'їв борщ. Яечню з ковбасками спочатку приносять без ковбасок, після зауваження приносять ту ж страву уже з шматками ковбаси та пересолену. Про замовлені страви забувають взагалі. Одну і ту ж страву приносять з різною подачею. Страви подають хто хоч і офіціант, і повар, і касир.
Один негатив

Аня
17 декабря 2018 в 19:11

Трохи запущений заклад. Очікувала більшого. З плюсів, смачно, є Wi-Fi, можна розраховатися картою.

Руслан
06 декабря 2018 в 8:19

Хвилин 5 касир, офіціантка і повариха з'ясовували між собою чи мають вони ще свій фірмовий козацький борщ, чи тільки капусняк. Вирішили, що мають. Мабуть просто борщ капусняком розвели. Нічого особливого ні в смаку, ні в інтер'єрі, ні в обслуговуванні. Заточені під обслуговування туристів з туравтобусів мабуть

Мирослав
28 ноября 2018 в 15:49

Обычная наливайка во всей красе. Попал на разборки атошников и полиции и понял, что при таком атмосфере едой не насладишься. Но основной контингент - пьяницы, не советую.

Женя
27 ноября 2018 в 17:17

Крім борщу, пюре і котлети з їжі взагалі нічого не було. Це в п'ятницю, коли лише за годину на екскурсію до Чигирина приїхало три автобуси туристів. У закладі немає терміналу (

Ольга
09 ноября 2018 в 4:14

Гарне місце розташування закладу. Великий зал на 1 поверсі затишний і приємний. Проте якість страв залежить від того, хто готує. Інколи буває несмачно. Крім того один із залів знаходиться на 2 поверсі з дуже крутими сходами, якими не кожен може піднятися. Взимку деревяний місток біля кафе дуже слизький. Модна впасти і травмуватися.

Тоха
06 ноября 2018 в 4:50

Меню як такого не існує! Місце розташування дуже хороше, обслуговування на 0, що я можу сказати потрібен хороший адміністратор, або керівник!

Саша
02 ноября 2018 в 1:15

Место расположения отличное! Красивый вид на исторические достопримечательности! Меню сказать бедненькое, значит ничего не сказать: был только борщ. Но борщ был довольно неплохой + зелёный чай. Чек: борщ+ зелёный чай и 3 кусочка хлеба= 26 грн! Супер бюджетно и приятно! А так печально и девушка официант печальная!

Роман
29 октября 2018 в 11:48

Большой железнодорожной компанией мы из г. Кременчуга ездили на экскурсию и заехали покушать заранее заказав банкет в кафе-баре Гетьман. По приезду столы были накрыты, атмосфера уютная. Еда была очень вкусной, обслуживание Приветливое! Мы остались очень довольны! Большое спасибо за гостеприимство!

Влад
23 октября 2018 в 20:40

Заплатил за отбивную и салат 50 грн, отбивная куриная была холодна как сердце твоей бывшей и залито сладким сиропом похожим на сок томатов, салат состоял из огурца и помидора, интернет не работал:/ даже после того как сообщил, заказ приняли с 3го раза, не советую сюда заходить.

Саша
23 октября 2018 в 19:20

Ужасно! Начну с того, что на улице баннер потрепан жизнью, что уже портит первое впечатление. Мы решили что "первое впечатление обманчиво", мол всякое бывает. Нам подали "меню", хотя меню это сложно назвать - лист А4 в файлике. Принявшись изучать меню нас поставили в известность, что в наличии есть только пару блюд, все остальное (то что указано в меню) будут готовить только тогда когда будет много заказов на эти блюда. "Скушав" эту дерзость, мы решили выбрать то, что есть в наличии. Картофель по- селянски оказался ни чем иным как перерезанная картошка на 4 части, до конца не прожаренная. Салат ужасен, сложилось такое впечатление, что его изначально готовили в тарелке, в которой подают - посыпан солью с большими засохшими комками соли. Кофейные напитки (самое подходящее определение) -отдельный разговор. Нам сильно хвалили кнопочный кофейный автомат, который делает кофе, а оказалось - жалкое подобие напитка "Цикорий" с молоком. Когда наша "трапеза" закончилась мы решили сделать замечание/пожелание, нам ответили дерзостью "Всем не угодишь". Не рекомендую!

Добавить отзыв