UAOTZYV.COM

iZoomer — Магазин і Сервіс Центр Apple. Ремонт, продаж iPhone iPod iPad Macbook iMac.

Адрес Черкасы, бул. Шевченка, 266
Телефон +380 (93) 340-40-40
Часы работы 10:00-19:00
Сайт izoomer.ua
Рубрики Магазин электроники, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Магазин компьютерных аксессуаров, Ремонт компьютеров, Компьютерный магазин
Оценка 4.4 46 отзывов
Похожие компании в категории
Ельдорадо / Eldorado — Черкасы, вулиця Миколи Гоголя, 250
Brain — Черкасы, бул. Шевченка, 352
Шоп / Інтернет-магазин shop.ck.ua — Черкасы, вулиця Небесної Сотні, 2
Apple Market, продажа техники Apple, ремонт телефонов — Черкасы, вулиця Смілянська, 21

iZoomer — Магазин і Сервіс Центр Apple. Ремонт, продаж iPhone iPod iPad Macbook iMac. отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Евгений
16 октября 2023 в 20:55

Потрібно було швидко відремонтувати iPad (не заряджався), вдячний майстрам - відремонтували протягом двух годин

Семен
09 сентября 2023 в 10:09

Віддавав у сервісний центр свій iPhone 12, все зробили досить швидко, тепер телефон чудово працює як новий. Можу спокійно рекомендувати цей магазин.

Сергей
21 августа 2023 в 15:46

Купував телефон IPhone 12 Pro з пам'яттю на 256 гігабайт. Все перевірили та подивилися. Все працює, ніяких нарікань немає, всім раджу. Радий, що в місті є такий магазин, де тобі все грамотно розкажуть і пояснять.

Игорь
13 августа 2023 в 16:23

Міняв екран на айфон 11, колектив дуже чуйний і розуміє, часу практично не було, зробили все за пів дня. Якість на висоті. Майстри своєї справи

Марина
10 августа 2023 в 13:33

Апдейт: Проблема вирішена. Магазин замінив безкоштовно дисплей.

Фактаж про те, що недостатньо заробити репутацію, її ще потрібно підтримувати.
Моя історія з даним магазином почалась років 5-6 тому. І я була задоволена технікою, якою купувала протягом цих років (а її було не мало) до цього року.
На початку року знайомий запитав мене, де можна для дитини купити б/у телефон айфон. Звичайно, я порекомендувала магазин Izoomer. Купив він телефон, консультант сказав що телефон «неверлок», проте наступного дня вставивши сім карту, виявилось що телефон заблокований під окрему сім карту. Продавець відправив до сервісного центру (хоча при продажу телефону казав, що він неверлок)
І почалось: два рази приїхати в сервісний центр, 5 днів очікування - нарешті зробили.
Знайомий був мені «дуже вдячний» за таку рекомендацію.
Йдемо далі.
Запланувала купити мамі телефон. В магазині, як вони пишуть у соціальних мережах є послуга «оплата частинами». Зазвичай, коли користуєшся оплатою частини то відсотків не має. В даному магазині не так, вони повідомили що оплата частинами у них під відсоток (3-4%, точно не памʼятаю)
Окей, думаю ладно.
Вирішила брати телефон по тренд-іну. Телефон оцінили (в суботу), але сказали, що той який я хочу купувати буде на початку наступного тижня. Окей, чекаю.
В четвер пишу їм за телефон, повідомляють, що буде завтра (в пʼятницю).
В суботу під вечір пишуть, що телефон є в наявності.
Ладно, ставлюсь до цього з розумінням, хоча мабуть потрібно було відмовитись. Проте, памʼятала що в них якісна бу техніка, відкидаю варіант з відмовою.
В понеділок приходжу з мамою за телефоном. І тут нам говорять «оцінка вартості вашого телефону, який ви здається діє 5 днів, тепер потрібно знову оцінювати. »
Сам процес оцінки телефону коштує 50 грн
нове оцінювання телефону вийшло на 500 грн дешевше. Прикольно, так?
Чи моя вина, що я так довго чекала телефон який прийде? Чому мені одразу не повідомили, що сума оцінювання телефону діє 5 днів?
Завжди даний магазин продавав телефон з заміненим акумулятором, який був 100%, що мені дуже подобалось. Зараз вони таке вже не практикують - що є мінусом.
Під кінець другого тижня користування телефоном зʼявляється вертикальна біла полоса зліва по екрану.
Зайшли в аптеку, телефон з нормальним екраном, вийшли з аптеки зʼявилась полоса. Телефон весь час був в руках.
Додам: телефон не падав, не бився. Захисне скло ціле, телефон був з першого дня в чохлі та з захисним скло, його ніхто не придавлював.
Їдемо одразу в магазин, в магазині відправляють в сервісний центр. Сервісний центр не працює до наступного тижня.
Чекаємо. Приїжджаємо, в сервісному центрі не розбираючись одразу сказали, що це не гарантійний випадок, і це наша вина.
(Всі мої телефони, які падали, навіть на граніт, максимум що було це розбите захисне скло. Тобто, коли телефон нормальний і без браку, він витримає не одне падіння)
Наголошую, телефон про який я розповідаю: не падав, не придавлювався!
В сервісному центрі мені озвучили ціну на заміну: близько 7 тисяч копія, близько 9 тисяч оригінал + щоб не видавало помилку необхідно відправляти в Київ на три дні.
Я людина чесна, і якщо б телефон падав або з ним щось трапилось, я б не чекала доки запрацює сервісний центр, щоб замінили по гарантії, тому що я розуміла б що вина наша.

Татьяна
07 августа 2023 в 5:29

Чудовий сервіс, все швидко і якісно. Клеїла скло на телефон, хлопці підібрали ідеальний варіант. Також приємні ціни на б/в техніку.

Ser
03 мая 2023 в 7:50

Купив тут новенький айфон 14 про 256гб фіолетовий. Швидко та якісно поклеяли скло, підібрали чохол, перенесли інформацію з мого старого телефона. Дякую продавцю консультанту Максиму - він справжній професіонал!

Александр
14 марта 2022 в 6:56

Отличный магазин. Покупал макбук, все быстро привезли и с гравировкой клавиатуры. Обслуживание понравилось

МРЯНА
02 марта 2022 в 7:29

Вообще не нравится как общаются с клиентами, первый раз когда написала мне просто три дня не отвечали, пока второй раз не написала). Если у вас спрашивают что-то, возможно, стоит просто ответить конкретно. Пример: "а где конкретно вы находитесь? Возле чего? " -"загуглите в гугле". Пример х2 "а коробка в комплекте идет? И ключ для симки? " -"комплектация на фото". Можно же ответить нет) или не для всех. Очень "клиентоориентированно"

Марина
25 февраля 2022 в 15:51

Сдали iPhone 7 в сервис. Не смогли отремонтировать. Телефон вернули и не удосужились нормально собрать. Когда написала менеджеру о данном факте, начали отвечать с ухмылкой!

користувач
22 февраля 2022 в 3:50

Сдавали в ремонт айфон 11 после падения, не работал нормально сенсор. Заменили сенсор, все четко, спасибо.

Максим
28 июля 2021 в 0:14

Купил с обменом классный новенький айфон 12 про. Не первый и не последний купленный телефон в этом магазине.

Слава
13 июля 2021 в 14:08

Отличная чистка фотоапарата
Прекрасно проконсультировал по поводу покупки фотоапарата, а также помог с настройкой зеркального фотоапарата
Очень быстро и качественно. А также быстро помог с покупкой допольнительного оборудывания к зеркалке
Также покупали Iphone. Я очень переживал, так как Iphone Б/у, но покупкой остался более чем доволен
Очень удобно что починить и купить все можно в центре
Спасибо

користувач
11 июля 2021 в 9:34

Я поставила вообще неут. Просто кошмарное обслуживание. Сдали айфон на ремонт екрана работало все нормально 2-3 дня потом экран начал рассыпатся просто. Взяли не дешовий новый екран! А получили дешёвый. Вот сегодня отправили телефон к новому мастеру он в шоке. Сказал что делали телефон явно не профисионалы задели в телефоне то что не должны. Теперь платим за новый ремонт и екрана и телефона. Спасибо большое за самый худший ремонт телефона.

Валентина
09 июля 2021 в 0:59

Брала в цьому магазині сину на подарунок нові навушники Air Pods, а також вживані телефон та Macbook. Вся техніка працює відмінно, якістю та сервісом обслуговування в магазині задоволена! Рекомендую!

npocQ
24 июня 2021 в 19:34

Быстро и качественно работают, сделали то что не могли сделать 2 сервиса в кратчайшие сроки, рекомендую их сервисный центр как один из лучших в нашем городе)

Александр
19 июня 2021 в 3:05

Очень рекомендую магазин iZoomer! Покупал несколько раз: идеальное состояние б/у техники, полезные советы при выборе и неожиданные подарки! Всё доставляется вовремя, даже раньше, чем рассчитывал. Буду рад ещё раз что-то здесь купить!

Женя
28 мая 2021 в 12:16

Приобрел оригинальный leather case на 6s, доволен как слон! Да, модель устаревшая, и таких уже не делают, но здесь они есть в наличии по адекватной стоимости.

користувач
21 февраля 2021 в 13:31

Второй день не могу узнать цену на телефон. Запросил цену по телефону. Работник магазина сказал, что перезвонит. Звонил на следующий день два раза, получил ответ, что у них нет цены еще. Так под конец дня мне никто и не позвонил!

Марк
06 февраля 2021 в 10:33

Очень хороший магазин не один раз покупал здесь, и всегда обслуживание и качество товара на высшем уровне.

Добавить отзыв