UAOTZYV.COM

Городская поликлиника №5 / КНП П'ятий Черкаський міський ЦПМСД

Адрес Черкасы, вулиця 30-річчя Перемоги, 20
Телефон +380 (472) 31-97-40
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-16:00
воскресенье09:00-13:00
Сайт clinica5.ck.ua
Рубрики Поликлиника, Семейный врач, Педиатр
Оценка 1.5 38 отзывов
Похожие компании в категории
Городская поликлиника №3 — Черкасы, вулиця Рози Люксембург, 214
УЗД Черкаси ФОП Назаров — Черкасы, вулиця 30-річчя Перемоги, 20

Городская поликлиника №5 / КНП П'ятий Черкаський міський ЦПМСД отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Никита
20 февраля 2024 в 5:11

Гусарова Катерина Гаріївна, чудовий фахівець своєї справи. Не експериментує на пацієнтах, а дійсно лікує! Мабуть саме таким і повинен бути сімейний лікар, який залишається лікарем не тільки в години прийому. Побільше б таких лікарів.

Александр
21 января 2024 в 12:39

Поліклініка на вищому рівні, дозвонитись в реєстратуру після 9-30 не реально, видно чайок сьорбають, бо дуже зайняті

Ірина
19 января 2024 в 17:25

Невролог Кочубей Ж. О. Дуже некомпетентна, неуважна, байдужа до скарг пацієнтів! Жахливе відношення! Як можна таку людину тримати на посаді невролога? !

Алла
29 ноября 2023 в 18:18

НедоЛікар Нужна Ірина- це суцільний жах! Тікайте, тікайте не оглядаючись. Нагла, агресивна, неврівноважена особа, що дозволяє собі хамство та неповагу до пацієнтів! Поняття базові етики та деонтології то не для неї! Веде себе так, ніби пацієнт прийшов до неї додому та ще й щось хоче. Тисне корона на голові в неї, ой тисне. Чи то таке в цій поліклініці вітається? !

Вікторія
28 ноября 2023 в 14:28

Травматолог Клок Людмила Володимирівна на прийомі довела до сліз пацієнтку похилого віку. Її розізлило те, що пацієнтка пройшла МРТ в іншому місці, а не в тому медичному центрі, куди дала направлення лікар (відповідно не отримала свій відсоток від цього центру з яким вочевидь має співпрацю). Знімок не захотіла дивилася взагалі, тільки бігло прочитала заключення. Поводила себе грубо і не професійно.

Dobrova
29 июля 2023 в 14:58

Якби могла, то поставила б мінус п'ять. Це жах, а не поліклініка! Ви споганились! Раніше були спеціалісти супер, а тепер лише хабарники та навіжене керівництво! Струтинська, якщо ти це читаєш - то знай, тобі позор! Більше ні ногою до вас! І іншим не рекомендую!

Евгений
14 июля 2023 в 6:43

Рентген кабінет. Сьогодні ситуація з дуже не приємною особою яка там працює. Не знаю чи то була медична сестра чи то лікар чи то молодший медичний персонал. Мені не представились. Є направлення на наступний день. Але ситуація складна. Гострий біль. Піднімаюсь на верх. Кабінет працює з 8: 30. У 8: 10 дзвоню у дзвоник і з відти недовольним голосом з Нарнії: " Ви шо читать не вмієте чи вам повилазили!? " На що відповів що мені потрібна консультація. З недовольним "ліцом" ця мадам відкриває двері і що нада. Кажу що в мене запис на завтра (перебивають: " так завтра і пріхадіте". Кажу у мене гостра
біль і чи можна зробити сьогодні? На що відповідь. Ви хоть вимріть якщо запис на завтра то значить на завтра.
Ідо якої медичної реформи ми там ідемо? І саме цікаве що знімки на руки не віддаються. Якщо потрібна консультація у приватного лікаря то результат ви не отримаєте

Саша
05 апреля 2022 в 19:18

З ознаками захворювання вирішив звернутися до сімейного лікаря Бандура А. О. 2.02. Мед сестра сказала записуватись на прийом, найближче на 8.02. Прийшовши 8.02 виявилось що лікар на лікарняному, а щоб отримати хоть якесь направлення мед сестра відповіла сидіти в коридорі чекати коли вона закінчить свої справи тоді викличе.

Viktoriia
30 марта 2022 в 4:57

Ребята, кто отвечает здесь, подскажите, как получить результаты теста на ковид? Сказали в пт перезвонят и сообщат, соврали! Никто не звонил, как узнать результаты теста!?

Роман
17 февраля 2022 в 4:09

Оказывается, прием врачей возможен только по направлению от семейного врача. Разумеется, никто не предупредил. Время потрачено зря.

Катерина
28 января 2022 в 3:03

Отношение ужасное с порога. Хабалки которые сидят внизу, никогда не помогут в записи к врачу а только будут дерзить.
Я вот не пойму кто их нанимал на работу?
Это так должны общаться в поликлинике?
Наймите на работу вежливых& добросовестных сотрудников кто любит свою работу. А не обозлённых на весь мир хамок!
Наведите порядок в Вашей мед системе!
Все должно быть легко и просто.
Пришёл, записался … а не целым испытанием для человека перед записью!

Стразы
23 января 2022 в 23:38

Звернувся до чергового лікаря з симптомами на COVID-19, в обслуговуванні було відмовлено, на рівні адміністрації було запропоновано звернутися у платну клініку. Причина - відсутність декларації з сімейним лікарем, що не може бути причиною в відмові паціенту. Звернувся у МОЗ. Постановою Кабінету міністрів України № 65, пацієнт, з симптомами гострої респіраторної хвороби або підозрою на неї, який не підписав декларацію з лікарем, має право на безоплатну медичну допомогу на первинному рівні. Також відбір зразків та лікування пацієнтів під час самостійного звернення пацієнта здійснюється незалежно від наявності декларації.

Александр
14 января 2022 в 7:02

Самая быдловатая поликлиника со всех куда приходилось обращаться.

Мой "семейный" врач Коваленко и его медсестра. Вам не лечить нужно а улицы убирать

Братiшка
31 декабря 2021 в 22:14

Хочу поділитись враженнями!
Поперше! Сайт поліклініки це недолуге створіння айтішника-аматора, телефони вказані не дійсні, відсутня більшість корисної інформаціі.
Подруге! Сімейний лікар Бицюк не хоче іти на зустріч пацієнтам, за яких вона отримує гроші. Зробивши помилки у особистих данних пацієнта, щоб виправити їх потрібно приходити і БЛАГАТИ її і медсестру про це, а вони сидять у пустому кабінеті (в свої часи прийому) п'ють каву і кажуть "вы не видите, мы работаем! Прийдите завтра. " За багато років всі знають їхнє "завтра".

Anevseli
14 декабря 2021 в 3:12

Неможливо додзвонитися. Є три номера телефонів, але на жодному не беруть слухавки. І це постійно. І не один десяток дзвінків.

користувач
11 ноября 2021 в 11:28

Дозвонится не возможно, звоню с 9 утра.
Вчера звонила, трубку поднимает хамка, не выслушав трубку бросает. Администрация обратите внимание на своих сотрудников.

Саша
30 октября 2021 в 19:41

Що за сімейний лікар, до якої дзвониш з приводу захворювання, а вона відповідає, щоб не дзвонив, бо вона займається "ковідними", навіть не вислухавши чому дзвоню.

користувач
28 октября 2021 в 17:51

Наша сімейна лікар пішла в декретну відпустку. Перезаключили договір зі Шраменко. Якто адекватно, нормально взяла нас з чоловіком. У вайбері відповідає навіть якщо сама на лікарняному. Вже двічі звертаюся до лікаря за направленнями до профільних спеціалістів.
Але от в реєстратурі персонал бажає кращого. Не вперше зіштовхують з проблемою, що мене не вислуховують і оруть! Сьогодні знову вийшла прикра ситуація. Лікар лишила направлення до профільного лікаря та під ним прикріпила результати інших аналізів. В реєстратурі повідомила, що я хочу отримати в них направлення від лікаря Шраменко і результати тесту. На мене мед працівник почала кричати. Що це за відношення? !

користувач
11 октября 2021 в 23:11

Жахлива поліклініка гіршої я ще не бачила підписала декларацію з Сімейним лікарем Шраменко Світланой Володимирівною ще 29 квітня 21 року після того ні дозвониться ні записаться до неї не можливо так вже 8 вересня а я її так і не бачила жах потрібне було направлення 2 тижні попасти не можу + на реєстратурі грубіянки пожилі сидять фу короче жах з жахів

Женя
08 сентября 2021 в 23:17

Ненадання допомоги хворому медичним працівником (ст. 139 ККУ) ;
Докторша хамло и грубиянка вам не людей лечить нужно, а таких же бездушных как вы.
Вы мне отказала в первой помощи, нагрубили и сказали что я врунья и семулянтка. Знаете хоть так нельзя говорить, но что б ваши дети так семулировали как я.
Я со следами вышла из этой поликлиники.
Меня оскорбили и выгнали. Я дочь своей мамы была б она там, я посмотрела как бы вы тогда относились ко мне.
То что я не местная, это не значит что со мной так можно поступать. Вы не знаете с кем связались мне хоть и 18 но я знаю свои права. И найду управу на вас.

Добавить отзыв