UAOTZYV.COM

Городская детская стоматологическая поликлиника

Адрес Черкасы, вулиця В'ячеслава Чорновола, 120
Телефон +380 (472) 64-01-44
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
Сайт dantist.ck.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 2.7 36 отзывов
Похожие компании в категории
Порцеляна — Черкасы, вулиця Богдана Хмельницького, 43
LA MINTA — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 23
7 звёзд — Черкасы, вулиця Надпільна, 330

Городская детская стоматологическая поликлиника отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вадим
21 октября 2023 в 15:53

Лікар Ковальчук І О справжній професіонал. Легко знайшла підхід до дитини. Тепер ходимо тільки до неї

Володимир
26 июля 2023 в 15:54

Лікар Кулібаба Т. Є. Категорично не рекомендую, не попереджує що лікування без анестезії, відношення хамське та непрофесійне!

Виктор
24 июля 2023 в 11:21

Були на прийомі декілька раз у Гребініченко, чудовий лікар, швидко знаходить контакт з дитиною, лікує якісно, пломби на молочних зубах тримаються вже тривалий час.

Таня
12 июня 2023 в 4:13

Категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ лікаря Шевцову Вікторію Олександрівну! Хамовита, груба, не вміє спілкуватися з дітками, а тим більше знаходити до них підхід! Загалом залишилося дуже негативне враження від візиту до такого лікаря.

ЛАНА
07 июня 2023 в 20:15

Дуже задоволені лікуванням в цьому закладі! Чуйний та кваліфікований персонал, без болю та якісно! Тепер лікуватимемось тільки тут! Дякуємо!

Катя
12 марта 2022 в 22:14

Загальне враження про стоматологію - задовільно. АЛЕ все розпочинається з гардеробної та реєстратури. і тут жахливого хамства вже не натерпишся, до тебе відносяться в реєстратурі як до д. Ри, а в гардеробній як до нелюда, з верхнім одягом заходити до лікаря неможна, а гардеробниця працює лише з 9.00 і то із запізненням на робоче місце, ще ж потрібно почаювати з колегами. Всі вимушені самообслуговуватися і тут тебе чекає сурприз - куча хамства, лайок, звинувачень від гардерррра, що ти цивілізовано повісив свій одяг, при цьому все відкрито і реєстратура це все БАЧИТЬ, але МОВЧИТЬ. Я вже не пишу за відношення деяких лікарів до дітей, адекватного його там точно НЕМАЄ. 4 роки ходимо і все було ок, а сьогодні як сказилисььь. Чи то від маленької зарплати чи то КОРОНИ повиростали - важко сказати. "Риба гниє із голови" - може в цьому ПРОБЛЕМА!

Наталія
12 февраля 2022 в 18:25

18.12.21 виривали доньці зуб, такого хамовитого відношення я в цій стоматології не бачила, в цій лікарні ми родиною лікуємо обом дітям зуби у Шевцової -лікар чудовий, але саме в цей день коли ми зайшли до 7 кабінету дві лікарки мило вели бесіду за чаєм, нам хамовито відповіли за бахіли і рукавички, які ми маємо купити і принести самі, але це ще пів біди, коли вирвали зуб нам навіть серветки не дали щоб дитині витерти кров, на питання дайте серветки в нас немає. Чи можна забрати зуб, вона кинула його в урну на очах дитини, і сказала що потрібно раніше говорити про зуб, і я як фея вже все "порішала". Лікарі і весь персонал Ви працюєте в лікарні в дитячій лікарні, то чому не можна бути хоть трішки людяними і ввічливими.

Яночка
22 января 2022 в 20:13

Після прийому в Сауляк дитина тепер категорично боїться лікувати зуби
Такому лікарю не місце роботи з дітками.
Неврівноважена

Инна
25 декабря 2021 в 13:52

Остались довольны походом. Очень толково разъяснили всё по телефону, когда пришли все были приветливы, от регистратуры до врача. Приятно удивлены)

користувач
22 декабря 2021 в 6:05

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Мамочки, не ведіть своїх дітей до лікаря (якщо її так можна назвати) САУЛЯК! Інакше більше ваша дитина не захоче лікувати зуби! Це жах, а не лікар!
Хамка, з порогу почала хамити, цитую: «Чого ти верещиш? ! » «Чого ти ревеш? ! » до дитини, при тому що дитина просто почала тихенько плакати, ніяк не верещати, як вона виразилась! Якщо ви хочете щоб ваша дитина давалась лікувати зуби чи навіть просто огляд і це не було для неї травмою, не ведіть до САУЛЯК!

Каролина
30 ноября 2021 в 9:13

Не была лично в поликлинике.
Но звонила чтобы записаться на приём, и скажу отношение ужасное.
Администратор общается грубо, хамит…кричит…обозвала меня на мое замечание, что так общаться нельзя с клиентами.
Если при записи такое отношение, то что же тогда будет когда туда придёшь с ребёнком? Страшно представить!

Женя
21 ноября 2021 в 21:01

Цей заклад працює до 20.00 в усі дні крім неділі. Неділя вихідний день. У суботу 18 вересня в 18.45 я привела дитину в поліклініку для того, щоб вирвати їй зуб. І з подивом побачила що двері замкнуті. Тому у мене питання до дирекції закладу навіщо ви дурете людей? Чи задайте це питання своїм працівникам. Які отримають заробітну плату, та мають знаходитись на своїх робочих місцях. Враження від такої події не дуже приємне.

Екатерина
17 мая 2021 в 7:53

Ужасная поликлиника! Все не адекватные!
У ребенка напухла счока, приехали, зашли в 7 кабинет. Врач с порога не известно по какой причине начала мне хамить. У ребенка была ужасная боль, эта недоврач разодрала счоку силой, грубо говорила с ребенком (5лет), сказала не орать тут и не махать руками. В итоге просверлили два зуба, ничего не объяснила что делать нам дальше. И салфетки даже не дала, сказала что она их покупает за свои деньги!
После этой твори, я успокаивала ребенка сутки, у нее была ужасная истерика, боль так и не прошла.
До этого мы лечили зубы, и все было отлично, ребенок никогда даже не плакал.
Таких как она, подпускать к детям категорически нельзя!

Вика
30 марта 2021 в 11:36

Что касается непосредственно врача который лечил зубы ребенку, могу сказать только положительное). Что касается регистратуры, это отдельное " государство! Хотелось чтоб эта структура работала как единая организация.

Саша
23 марта 2021 в 10:27

Не знаю что происходит в самой поликлинике, но уже на этапе регистрации понимаешь, что сюда ни ногой. По телефону не возможно ничего узнать. Очень неприятное хамство. Либо обучите сотрудников как общаться с людьми, либо поместите на телефон хотябы двух барышень. Потому что та, которая общалась со мной очень устала от своей работы.

Оксана
12 марта 2021 в 6:19

Дякуюємо Шевцову Вячеславу Анатолійовичу за високий професіоналізм! А також всьому медперсоналу, особливо каб. 7, реєстратурі, ренгенкабінету!

Виталий
12 февраля 2021 в 3:26

Начитался отзывов думал там тираны работают.
Пришли и получили массу положительных эмоций. Люди пошли на встречу, врач вошла в положение что первый раз пришли и всем все понравилось.

Любов
27 июня 2020 в 3:27

Лікарі в цій лікарні чудові! Але в реєстратурі персонал не навчили манерам спілкування з людьми. Вони завжди хамлять. Скільки разів зверталася, кожний раз одне і те саме. Такому персоналу не можна працювати з людьми.

Dogee
05 июня 2020 в 8:26

Дякую Шевцову Вячеславу Анатолійовичу за високий професіоналізм! А також медперсоналу каб. 7, який працював учора (13.03.20). Я дотепер в приємному шоці, все швидко і злагоджено!

Альбина
01 марта 2020 в 6:26

Це жах! В реєстратурі сидять одні хами! Кричать, хамлять і при цьому не бояться нічого, адже цитую слова однієї із жіночому, що сидить в реєстратурі: "можете скаржитися куди захочете. Мені всеодно" Ця фраза пролунала після слів: а чому ви на мене кричите? І це нормальне відношення? Потім консультація у врача. Дивно, але врач не менш був привітний як ті жіночкм в реєстратурі. На просто запитання: "чи я можу вирвати зуб без направления? ". Вона вже почала псіхувати, адже я попросила тільки глянути і що робити. Так розумію, вона не мій врач, але там тільки одне питання миання, чи зуб вирвати можна без направлення. В неї псіхи і нєрви, що я це запитала. Коли я сказала, чому вона себе так поводить, адже йе просто питання, то вона відмовилася мені його писати і сказала щоб я йшла і що я сама незнаю що хочу. І ці врачі працюють з дітьми? Жах і позор! Куди Дивиться начальство? Чому так дозволяє персонал себе поводитися із людьми? Сама жахлива клініка із персоналом!

Добавить отзыв