UAOTZYV.COM

Гастро Плюс

Адрес Черкасы, вулиця Байди Вишневецького, 49
Телефон +380 (73) 797-90-03
Часы работы
понедельник08:30-20:00
вторник08:30-20:00
среда08:30-20:00
четверг08:30-20:00
пятница08:30-20:00
суббота09:00-15:00
Сайт gastroplusmed.com
Рубрики Медицинский центр
Оценка 4.5 15 отзывов
Похожие компании в категории
МДЦ Эксперт - Черкассы — Черкасы, вулиця Менделєєва, 7
Євромедклініка — Черкасы, вулиця Героїв Дніпра, 89
Скен Лайф (Scan Life) — Черкасы, вулиця Менделєєва, 3

Гастро Плюс отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Svitlana
22 мая 2024 в 15:45

Дуже задоволена цим центром. Швидко прийняли, провели необхідні консультації і процедури. Іван Володимирович Лелеко – дуже чуйний і професійний лікар УЗД, розказує усе по суті, звертає увагу на важливі речі, відчувається, що знає свою справу. Фролова Еліна Юріївна – чудовий і досвідчений гастроентеролог. По результату отримала розгорнуту виписку і рекомендації лікаря. Нечасто виходиш із мед. Закладу з таким чудовим настроєм)

Александра
26 апреля 2024 в 2:20

Відвідувала клініку для проведення планового огляду і нічого неймовірного не очікувала.
Однак була приємно здивована якістю обслуговування та підходом лікаря який вивчив мою історію, не намагався навʼязати непотрібні послуги та розповів про результати огляду простою та зрозумілою мовою

Георгий
10 февраля 2024 в 4:29

Велика вдячність і низкий уклін ЛІКАРЮ Фроловой Эліні Юріївні за профессіоналізм, просто врятувала нас, були у всіх гастроентерологів міста, навіть у самих відомих, але стан тільки погіршувався, коли дізналися, що в нашому місті є новий лікар, відразу записались на прийом, під час якого лікар уважно вислухала проблему, ні куди не поспішала, не відволікалась, провела огляд, та взагалі, була дуже уважна до всіх деталей, дуже чуйна поставилась до нашої проблеми, все дуже детально пояснила як і що робити, що можно вживати, а що тимчасово виключити з раціону, хвилювалась, щоб ні чого не забули та не переплутали під час лікування, також потім цікавилась станом та тим як проходить лікування! Таке небайдуже ставлення лікаря до пацієнтів ми побачили та відчули вперше, тому дуже пишаємось Єліною Юріївною і щасливі, що знайшли свого лікаря!

super
09 февраля 2024 в 14:59

Дуже дякую чудовому лікарю Фроловой Є. Ю. - ось що значить лікар від Бога, чуйна, уважна, доброзичлива, все розпитала, призначила аналізи, а потім лікування! Хвилювалась, бо зверталась раніше до іншего лікаря, то не допоміг! Ще раз щіро дякую Еліні Юріївні добре що є лікар, якому можно довіритися!

Карина
07 февраля 2024 в 11:49

Була на прийомі у Наказної Ольги Василівни. Дуже задоволена, лікарка професіонал своєї справи, компетентна, ввічлива. Окремо хочу подякувати лікарю-ендоскопісту Лелеко Івану Володимировичу. Тепер я не боюсь робити гастроскопію!

Жанна
03 февраля 2024 в 9:29

Надзвичайно негативний досвід консультації у лікаря-гастроентеролога Фролової. Абсолютна неуважність, непрофесійність і ганебне ставлення. Був проведений дуже поверхневий огляд, під час якого лікарка два рази розмовляла по телефону: не скидала дзвінки, не просила передзвонити пізніше, а вела повноцінні бесіди. Жодних нормальних роз'яснень стосовно діагнозу і призначень, після заповнення консультативного висновку вас тупо відправлять на рецепцію зі словами: " Там все написано". В призначеннях була прописана дієта, просто стояло слово Дієта, а в чому вона полягає - здогадуйся сам. Обидва направлення на аналізи виписані на інше прізвище. Це взагалі як? Отаку "професійну", і найголовніше - найдорожчу консультацію лікара-гастроентеролога в Черкасах, ми отримали в цій клініці. Обходьте лікарку Фролову десятою дорогою, яка до того ж працює ще й в "Он Клінік", це гроші, викинуті на вітер.
До лікаря, що провів гастроскопію та УЗІ, жодних питань: професійний, уважний, чемний.
P. S. Директору клініки: не списуйте неуважність та непрофесійність конкретного лікаря на необізнаність чи, тим гірше, вік пацієнта. Якщо є камери - передивіться, і тоді робіть висновки. Сверджувати, що стосовно дієти лікарка все докладно пояснила, в той час, як вона ні слова про це не говорила - це якийсь нонсенс. Жодного слова про дієту!

Валентина
01 февраля 2024 в 3:42

Дуже вдячна лікарю УЗД Лелеко І. В. Поставив мені правильний діагноз і врятував від операції. Дякую за професіоналізм та гарне ставлення до пацієнта.

Юрій
15 октября 2023 в 21:47

Бажаю всім здоров'я. Краще жити без медцентрів. Але якщо виникне гастроскопічні проблеми, то рекомендую Гастро Плюс. Висококваліфіковані фахівці. Зцілення починається уже під час спілкування з лікарем. Дякую

Денис
01 января 2022 в 18:26

Первый раз встречаю такое хамское отношение к пациенту. Заплатив за два визита в клинику порядка 1100 грн, на третий мне швырнули рекомендации по лечению без всяких объяснений. Кому интересно- пишите в личку - все расскажу!

Sergii
15 декабря 2021 в 11:39

Дуже задоволений цим медичним центром. Дійсно професійні лікарі та висока якісь послуг. Однозначно 5 зірок!

Саша
30 ноября 2021 в 7:05

Сьогодні вперше відвідали цю клініку. Все просто супер. Дуже ввічливий персонал. Доступні ціни. Лікар УЗД Іван Володимирович все уважно подивився та доступно розказав. Всім рекомендую!

Evil
26 ноября 2021 в 13:30

Рекомендую лікаря гастроентеролога, п'ять років ходив по лікарнях і не міг вирішити свою делікатну проблему, але грамотно призначений курс лікування допоміг буквально за тиждень

Сергій
21 ноября 2021 в 15:44

Дійсно НАЙКРАЩИЙ гастроентерологічний центр. УЗД тут саме найточніше, а гастроентеролог допоміг у вирішенні проблем нудоти і печії. РЕКОМЕНДУЮ!

Игорь
13 ноября 2021 в 13:02

Найкращі лікарі, які орієнтовані в першу чергу на пацієнта. Гастроскопія тут проходить найкомфортніше. Тепер я не боюсь ФГДС)

Єлизавета
11 ноября 2021 в 5:23

Рекомендую медичний центр «Гастро Плюс». Висококваліфіковані лікарі, справжні спеціалісти, які дадуть відповіді на всі запитання і допоможуть вирішити проблеми, дуже привітний персонал, приємна атмосфера.

Добавить отзыв